Şimdi Ara

google.de üzerinden arama yapıyor chrome???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar google chrome'u açıyorum. Yeni sekmede yada google anayasayfasında arama yapıyorum, örneğin; forum donanım yazıyorum ama arama sonuçları sayfasının url'si hep:www.google.de oluyor.
    Ben bu "de" yani alman uzantısını silip yerine com.tr yapıyorum her seferinde.

    Sinirlerim bozuluyor aylardır böyle. Lütfen yardım edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkandy -- 20 Ağustos 2016; 20:43:13 >



  • Masaüstünde iken Chrome sağ tıklayın özellikleri açın hedef yazan kısmın sonuna bir boşluk bırakıp ayarlamak istediğiniz linki yapıştırın uygula ve tamam diyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sağ ol problemimin %50'sini çözdün :) Normal açıldığında com.tr olarak açılıp arama yapıyor ama yeni sekme açıp boş sayfa da url bar'a bir şey yazıp entera bastığımda, gene "de" uzantı google sayfasında arama yapıyor. Bunun çözümünü biliyor musun acaba?
  • chrome reklam virüsü yemişin galiba bi malwarebytes yükle tara o net çerezlerini virüsü siler hep chromda sağ üste gel ayarlar de arama motorlarına gel google dışında hepsine çarpıya bas kaldır başlata gel internet seçenekleri yaz orda bi sekmede ssl durumunu sil var ordan sil yine google ayarlarda gizlilik kısmı var ordan tarama verilerini temizle + face msn hotmail hepsinden çıkış yap en altta google ayarları sıfırlayın var ordan sıfırla düzelir ya da chromu kaldır tekrar yükle oda olmazsa internet seçeneklerine girwww.google.com.tr yap sonu .de ise daha ne diyim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkandy

    Kardeşim sağ ol problemimin %50'sini çözdün :) Normal açıldığında com.tr olarak açılıp arama yapıyor ama yeni sekme açıp boş sayfa da url bar'a bir şey yazıp entera bastığımda, gene "de" uzantı google sayfasında arama yapıyor. Bunun çözümünü biliyor musun acaba?

    Chrome/ayarlar sekmesini açın ''Başlangıçta'' yazan yerin olduğu konumda ''Belirli sayfayı veya sayfaları aç'' bölümünü işaretleyip hemen yanında yer alan ''Sayfaları ayarla'' bölümünü tıklayın. Açılan menüden seçili olan sitenin linki yer alır onun üzerine tıklamadan mouse getirin sağında ''x'' işareti çıkar ona tıklayıp silin. Sonra altta kalan boş yere google linkini kopyalayın ve tamam diyin..




  • Arama motoru ayarlarında bahsettiğiniz "google.de" şekliyle kayıtlı olabilir ya da VPN kullanıyorsanız sorun ondan da kaynaklanabilir.
  •  google.de üzerinden arama yapıyor chrome???

    Şu linki değiştiremiyorum ayarlarda. Şu an spybot çalışıyor. Bakalım sonucu ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.