Şimdi Ara

Google Chrome, yeni özelliğiyle videodan ekran görüntüsü almayı kolaylaştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • google chrome videodan ekran görüntüsü alma özelliği
    Google, popüler masaüstü web tarayıcısı Chrome’a hızlı bir şekilde videodan ekran görüntüsü alma işlemini sağlayan yeni bir seçenek ekledi. Chrome 116 sürümde kullanılabilen yeni özellik sayesinde kırpma işlemi uygulanmadan yüksek kalitede videonun istenilen bir karesi kopyalanabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Google, Chrome'da web sayfasını sesli okuma özelliğini test ediyor



    Chrome tarayıcıda videodaki bir görseli kaydetmek için tek yapılması gereken, videoyu duraklatıp sağ tıklamak ve “Video karesini kopyala” seçeneğine tıklamak. Yalnız bu seçenek, sağ tık menüsünün engellendiği sitelerde çıkmıyor. Ayrıca dosyayı kaydetmek yerine ekran görüntüsünü panoya kopyalıyor ve videonun çözünürlüğü neyse o kalitede alıyor.



    Kullanıcıların artık YouTube veya başka sitelerdeki videolardan bir görsel almak için üçüncü parti uygulamaları (araçları) kullanmalarına gerek kalmayacak. Google, özelliğin bugünden itibaren kullanıma sunulduğunu söylese de Chrome 116 sürümde henüz herkese açılmış değil.




    Kaynak:https://blog.google/products/chrome/google-chrome-tips-college-students/







  • Her özelliği de tarayıcıya built-in getirmek bence doğru değil. tarayıcılar neredeyse işletim sistemi kadar olacak. Şiştikçe şişiyorlar. Uzantı desteği zaten ne için var? ek özellik isteyen gitsin eklentisini kursun.

  • snoppy kullanıcısına yanıt
    iyi de bunlar elzem özellikler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.