Şimdi Ara

google beyaz ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba google da herhangi bir search yaptığımda 5sn içinde karşılaştığım sonuç fotoğraflardaki gibi denemediğim yöntem kalmadı uzantılar,donanım hızlandırma,sil tekrar yükle. youtubede de ekran kayması var çözümlerinizi bekliyorum.

    search yapınca ilk 5 sn böyle

    google beyaz ekran sorunu


    sonra böyle oluyor. herhangi bir linke girersem siteye girip rahatlıkla dolaşabiliyorum sorun olmuyor. sadece serch yapınca karşılaşıyorum sorunla.

    google beyaz ekran sorunu

    buda youtube daki sorun


    google beyaz ekran sorunu








  • Merhaba,


    Tarayıcının tüm ayarlarını sıfırlama işlemini, tarama verileri ve önbellek temizliği yapmayı dene.


    Tarayıcı sıfırlama:

    Arama çubuğuna "chrome://settings/" yazarak sayfaya geçiş yaptıktan sonra, sol menüde "Ayarları sıfırla" bölümüne geçiş yap ardından sağ alanda "Ayarları orijinal varsayılan değerlerine geri yükleyin" seçeneğine tıklayın ve "Ayarları sıfırla" butonuna tıklayıp, tarayıcıyı sıfırlayınız.


    Tarama verileri ve önbellek temizleme:

    Arama çubuğuna yeniden "chrome://settings/" yazarak sayfaya geçiş yaptıktan sonra, sol menüde "Gizlilik ve Güvenlik" bölümüne geçiş yap ardından sağ alanda "Tarama verilerini temizle" seçeneğine tıklayın, açılan pencerede "Gelişmiş" sekmesini açarak "Zaman aralığı > Tüm Zamanlar" ve sekme altındaki tüm hedefleri işaretleyip "Verileri Temizle" butonuna tıklayıp, tarayıcı verilerini ve önbelleğini temizleyiniz.


    Ardından sorunu kontrol ediniz.


    Not: Tarayıcıyı tekrar silip yüklemek bazen sorunu çözümde etkili olmuyor. Bunun nedeni Kayıt defterinde (Regedit) kalan bazı kalıntılar. Çözüm olarak "IObit Uninstaller Pro" yardımıyla tüm arda kalan kalıntıları silerek yapabilirsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.