Şimdi Ara

Gomez'e ve Sosa'ya vizyonsuz diyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • millet tutturmuş Vizyonsuz Gomez, Vizyonsuz Sosa vs. INSAN HAYATLARI SİZİN İÇİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL TABİ, VARSA YOKSA ŞL'DE KOŞTURSUNLAR HAYATLARINI ÖNEMSEMEDEN. ANASINI SATAYIM SANKI ROBOT BUNLAR. CANSIZ BİR DE...



    şunu anlayın artık: bu herifler istedikleri kadar başka ülkelerde aforoz edilsinler, istediğin kadar ŞL'de oyna, istediğin kadar Lig kupasını kaldır... bu adamlar TERÖR ÜLKESİNE geri dönmek İS-TE-Mİ-YOR-LAR...



    Ben de olsam, gitmek istediğim takım istediği kadar ŞL'de oynasın, ben de geri dönmem bu 3. SINIF TERÖR ÜLKESİNE... benim hayatım bu TERÖR ÜLKESİNDE ŞL oynamaktan daha değerli.


    kaldı ki futbolcular buraya yalnız gelmiyorlar... eşleriyle, anneleriyle, çocuklarıyla geliyorlar...


    Biraz İNSAF BE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 4 Ekim 2016; 17:08:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir noktada haklısın. İkisi de 31 yaşına gelmiş yeteri kadar başarı görmüş adamlar. Gomez'in almadığı kupa, katılmadığı organizasyon yok. Keza Sosa da Şl finalinde oynamış adam. La liga ve Bundesliga'yı kazanmış adam.

    2 maç şl oynayıp elenmek için neden kalsınlar ? Ama Gomez hakikaten çok yanlış seçim yaptı. Wolfsburg ne takım olarak ne şehir olarak iyi değil. Milano en azından avrupanın sayılı şehirlerinden biri.

    Terör konusuna gelirsek. Bu adamlar başbakandan iyi korunuyordur merak etme. Hem avrupanın her yerinde terör olayları oluyordu yazın. Gitmek istediler ve gittiler başka bişy aramaya gerek yok.
  • Gomez pişman dostum, gelmek istiyor, kaynak sağlam Mehmet Demirkol kaç defa dedi, başka gazeteciler de dedi Gomez dönmek istiyor diye. Terör her yerde var, bizzat Gomez milli maçta terör yüzünden Fransa'da galiba yanlış hatırlamıyorsam statta mahsur kaldı. Türkiyede nerde hangi statta mahsur kalmış? Rvp'si Snider'i Kjer'i hepsi ülkemizde oynuyor hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sadece futbol değil ki aile de onemli. Adam ailemi düşünmek zorundayım dedi. Umut bulut'un babasının ölmesi en büyük ornek oldu bunlara.

    Siz hala neyi tartışıyorsunuz anlamış değilim ikisi de açık ve net ağızla bu ulkede yasamak istemediklerini söylediler. Bunu kulüple ve gittigi yerle hiç alakası yok.

    Gittigi yerde buradan daha mutsuz olabilir tabi kim bilir belki pişman olur geri dönerler. Bunun nesini tartışıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    mhemet demirkolu sağlam kaynak olarak görüyor... adam daha evvel gs'nin avukatlığını yapıyordu be... son "bjk ve fb önde halen gs ile uğraşıyorlar" açıklaması iyice soğutmuşu beni..



    Terör her yerde var evet. Ama terör olaylarını arka arkaya yaşayan bir ülkeye "yaşanabilir" diyemeyiz değil mi?



    Sneijder'in darbe sonrası yaz kampında Gs'ye yaptıklarını unuttun sanırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 4 Ekim 2016; 17:44:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    mhemet demirkolu sağlam kaynak olarak görüyor... adam daha evvel gs'nin avukatlığını yapıyordu be... son "bjk ve fb önde halen gs ile uğraşıyorlar" açıklaması iyice soğutmuşu beni..



    Terör her yerde var evet. Ama terör olaylarını arka arkaya yaşayan bir ülkeye iyi diyemeyiz değil mi?



    Sneijder'in darbe sonrası yaz kampında Gs'ye yaptıklarını unuttun sanırım...

    Sadece Mehmet Demirkol değil diyorum sen cımbızla tutup Mehmet Demirkol'u çekiyorsun aradan. Mehmet Demirkol dahil birçok spor yazarı Gomez gelmek istiyor yazıyor, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Gomez orada mutsuz, gittiğine de pişman olması doğal. Adamın az önce Almanya milli Takım kadrosundan da çıkarıldı. Gittiği Volfsburg'da bir tane cafe var o da Volfswagen'ine kantini diyorlar. Sen İstanbul'dan git köye yerleş olacak iş mi. Ayrıca yine tutmuş cımbızla Snejder'i çekmişsin, Muslere, Rvp, Kajer hala ülkemizde onlar neden kaçmadı? Üzerine de Barçadan Adriano, Lens, Sow, Emenike gib ibi ton adam geldi terör ülkesi dediğin yere. Bu adamlar enayi mi bunlar neden kaçmadı da Gomez efendi kaçtı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yaz boyunca duyumculara inanıp atmadığınız mesaj kalmadı gene adamlara inanmaya baslamışsınız hadi üstünden 1 yıl gecmiş olsa tamam olabilir dicemde daha max 2 gecmiştir gecmemiştir gene baslamışsınız yok m demirkol yok diğer gazateciler hayır adamlar 7 mi 9 mu ne vermiş devre arası sana göndercrkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.