Şimdi Ara

Golf un midline plus ı alinir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
13.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Hayırlı olsun, kaça anlaştınız ?

    62750
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    Bu devirde iyi fiyat gerçekten, güle güle kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yayengec

    hocam 63 bine alabileceğiniz en mantıklı arabadır boşmu evet boştur ama 63 bin liradır... diğer markaların c segmenti en ucuz araç fiyatları ve donanımlarına bakarak değerlendirin, ayrıca bu araç 15 güne kalmaz min 72 73'ten satılacak emin olun, kendisi 39 bin ile vergi sınırının hemen altındadır. birçok markada yüzde 10 zam söylentisi çıkmışken doğuş un buna kayıtsız kalması imkansızdır, bu şartlarda araç zam+vergi dilimi ile uçuk fiyatlara çıkacaktır ve o zaman gerçekten bir çok araç gibi parasını hak etmeyen bir araç olacaktır fakat her şeye rağmen alaşım jant+start stop+yokuş kalkış desteği+elektronik el freni+soğutmalı torp+arka havalandırma kanalı gibi standart ufak artıları ile bu sınıfta alınabilecek en dip donanım özellikli araç olmaya devam edecektir...

    vay be nokta atışı yapmışız....
    inşallah aracı almışsındır dostum...




  • Hocam tesekkur ederim dileğiniz için. Evet aracı aldım. Ön arka park sensörü eklenmiş şekilde başka bir beyaz araç buldum. Fiyat 62.750...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelen zamla 67 den 72 bine çıkmış fiyatı bemce daha alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tren kaçmadan son anda binmişsiniz, 62750 bu piyasada güzel bir rakam. Uzun sure keyifle binersiniz insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosoon

    Hocam tesekkur ederim dileğiniz için. Evet aracı aldım. Ön arka park sensörü eklenmiş şekilde başka bir beyaz araç buldum. Fiyat 62.750...

    Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

    Ayrıca hem vw kendi sitesinde hem de malum sitelerde 0 km 2016 midline plus'lar 70 bin civarında. Siz sıfır mı aldınız ben mi yanlış anladım acaba ?
  • Teşekkürler evet sıfır aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosoon

    Teşekkürler evet sıfır aldim.

    nasıl ilk izlenimler???
  • Daha çok fazla kullanamadim 400 km.de henüz. Ancak ilk izlenimlerim olumlu. Sessizlik, konfor acisindan oldukca tatmin etti. 400 km. nin yakit ortalamasi 7.6 l/100km. Bunun 100 km.si şehir dışı. Basarsan gidiyor ama yakıyor, sabırlı olursan da ekonomi yapıyor. Şu an araç fiyatlarına bakınca benim için f/p aracı oldu. Giriş donanim olmasina rağmen memnunum. Olsa iyi olurdu diyeceğim hız sabitleyici var. Çoğunlukla sehir içinde kullanacağım için belki de çok ihtiyacım olmayacak, gerekirse sonradan taktırabilirim. Ses sistemi inanilmaz iyi. Auto hold çok işe yariyor acemi değilim ama en azindan güven veriyor. Donanimli b segmenti yerine tercih ettiğim için memnunum. Yol tutuşu focus kadar olmasa da gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kazasiz belasiz kullanin; iyi yapmissiniz. 1.2 tsi sanirim . 100 km 7,6 cok geldi bana, belki rodaj suresi vardir. Golf alinacak arabalar listesinde bu segmente 1. Bence. Iyi gunlerde kullanin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam direksiyonda kumanda koymuslar sanirim yeni modelde; park sensoru de var, otomatik klimayi ne yapican, bi tek koltuklarla lcd farkli comfortlinedan. Alinir bu kosullarda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uygunsa, donanım vs. olarak beklentinizi karşılıyorsa neden alınmasın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

    Piyasası var diye alıyorsanız alınmaz çünkü comfortline aşağısı golfler pek gitmez piyasada, tercih edilmez. Yok ben kalitesi için alacağım diyorsanız, golfün sahip olduğu konfor, kalite, izolasyon gibi tüm avantajlara nerdeyse b sınıfı fiyatına sahip olursunuz. Ayrıca tekerleri üst donanımlarına göre küçük ve kalın yanaklı olduğundan yol konforlu comfortlinedan da highlinedan da daha iyidir. Sadece 1.2lerde torsiyon çubuğu olduğundna 1.4lerdeki bğaımsızlara göre daha dan dun gider, ama bindiğim torsiyon çubuğu olduğunu en az belli eden araçtır kendisi. Önde oturan zaten anlamaz.

    Onun dışında donanım olarak bir iki detay dışında çok kabak bir araba değil sitesinden bakılıp görüleceği üzere. Sadece park sensörü ve hız sabitleyici gibi benim için elzem donanımlar yok. Yani bu doğuşu anlamak da mümkün değil, baz model arabaya autohold, start stop, bluetooth, elektronik el freni gibi özellikler koyuyorsun da park sensörü, hız sabitleyici koymuyorsun. Saçmalık. Hadi hız sabitleyici ölümcül derecede ihtiyaç değil. Ön park sensörü de öyle, ama insaf ya; yıl olmuş 2017 geçtim golfü a sınıf arabada bile arka park sensörü kesinlikle her donanımda standart ve zorunlu olmalı artık. Ben kesinlikle arka park sensörü olmayan araba almam.

    Eğer derseniz ki ben arka park sensörü opsiyon olarak ekletip sipariş geçeceğim(sonradan bayide takılma değil, sonradan olacaksa da orjinali gibi olandan takılmalı, tampon dışında mercimek gibi sırıtanlardan değil)o zaman bu paraya golf bence şu fiyatları düşündüğümüzde gayet alınır. Bir kere 1.2tsi 10 numara motor. Manuel kafa ağrıtmayacak. Tüm güvenlik donanımları dışında, auto hold, elektromekanik el freni, start stop gibi özellikler de var, e daha ne olsun. Alabiliyorsanız tungsten gri dış, bej iç olarak alın. Yok bayiden ne varsa alacağım derseniz siz bilirsiniz o pek tatmin etmez.

    Vay be çok değil 6 ay önce bu araç 63bin liraymış, pazarlıkla 60 bin, şimdi muadili 86bin.

    Peki hangimizin maaşı 6 ayda %45 arttı? Devlet döviz artıyor diye her vergi kalemine de zam yapıyor, ama çalışanlarına gelince %3, göz göre göre refahın düşmesine neden oluyorlar. Özel şirketler bile şu an daha insaflı.




  • Biz trene son anda bindik ama gidişat fena... :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.