Şimdi Ara

Golf Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2004-2005 model Golf 5 kasa araçlara bakıyorum. Bu modelle ilgili çok bilgim olmadığı için sorularım var aynı model yıllarında FSI ve LPG uygulanabilen motorlu araçlar birlikte mi satıldı? Sahibinden'de araçlara baktığımda aynı kasada 1.6 FSI yazanda var hiç FSI yazmayanda. FSI motora LPG takılıyor diyenler olacaktır ancak ben onu istemediğimi şimdiden belirteyim. Bu modellerde hem FSI hemde normal LPG uyumlu motorlar birliktemi satıldı? İlanlarda bu iki aracı nasıl ayırt edebileceğim. Bu araçta hakkında önerileriniz ne olur kronik sorunları vs. varmıdır. 22- 23 arası bir miktar düşünüyorum bu fiyatlara düzgün bir araç bulabilirmiyim ne dersiniz?



  • Bir kac yil once yakın arkadasim aldı LPG uygulanan modelden hatta hemen LPG taktirmisti konforu güzel iç mekanı kaliteli hissi veriyor içeriye öyle fazla ses almıyor ama performans hiç yoktu abartmıyorum o zamanlar bende 90 model Dogan l vardı ne kalkışda ne sonrasında Doğan'ı yakalayamiyordu. Ama yakıtı ekonomikti yani performans aramıyorsan güzel araba
  • fsi ve 1.6 hitler motoru beraber satıldı.Hitler olanı 1.6 102 hp 8v motordur.Lpg ye tam uyumludur.5 kasa golfler çok kaliteli araçlardır.lpg ye uyumlu modelini bulursan tavsiye ederim.Kalkışta olsun sonradan olsun doğan moğan dinlemez çuvala koyar.Performansı az olsada o kadarda değil.
  • Araç otomatik olacak ablam ve ben birlikte kullanacağız, performanstan ziyade bana sorun çıkarmasın ve yakıtı az olsun. Bu modelin kronik sorunu var mı? otomatik olacak otomatigi nasıldır bunun otomatigi dsg mi? alırken dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar sizden. 22-23 civarına otomatik temiz birşey bulabilirmiyim ne dersiniz.
  • Düz vitesli ise FSI 6 vites,MPI 5 vites.Ruhsata bakın FSI 115 HP,MPI 102 HP.

    DSG değil maalesef,bu da demektir ki yakıt tüketimini arttırır.Kronik sorun yok.
  • Cevaplar için teşekkür ederim,

    Fiyatları biraz araştırdım ancak 22-23 arası fiyatlara otmatik vites araç bulmam zor görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.