Şimdi Ara

Golf 1.4 tsi de arıza ışığı yandı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün araçta egzoz sistemi arızası ışığı yandı(çeşme gibi olan)bugün yolda gidiyoruz babam direksiyonda bi ara vites geçirirken ara gazı verdi gaza fazla dokandı baya yükseldi deviri ondan sonra yandı yanılmıyorsam . sabah da abimde iken araba tıkanma yapmış artık benzinden midir nedir. sizce neden olabilir nasıl ve hallolur bu durum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 26 Eylül 2015; 17:58:50 >



  • geçmiş olsun dediğiniz gibi yakıttan olabilir ama en yakın servise başvurmanızda fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa_iliç

    bugün araçta egzoz sistemi arızası ışığı yandı(çeşme gibi olan)bugün yolda gidiyoruz babam direksiyonda bi ara vites geçirirken ara gazı verdi gaza fazla dokandı baya yükseldi deviri ondan sonra yandı yanılmıyorsam . sabah da abimde iken araba tıkanma yapmış artık benzinden midir nedir. sizce neden olabilir nasıl ve hallolur bu durum?


    Bence endişelenecek bir şey yok. Golften önceki arabamda (Clio) aynısı benim başıma geldi. Aynı ışık yandı. Araba hızlanmıyor. Sadece yavaş yavaş gidebiliyorsun. Benim aracın sorunu şuydu. Ateşleme bobinlerini değiştirdiler düzeldi. Ama reno servis kapıma kadar geldiği için servis parası aldılar işçilik çarpı saat ücreti falan derken. Bir uyarı. 4 adet olan bu bobinlerin 2 ve 4 numarasını değiştirdiler, 1 ve 3'ü değiştirmediler sağlam diye. Ancak 1 ay sonra bu kez onlar arızalandı. Tabi kazığı servisten yedik iki defa gelip gittiler ya, o yüzden masraf çarpı iki. Sanırım sizin de ateşleme bobinleri değişince düzelir sorun...




  • Benzin kalitesiz veya kirli olabilir.
  • yorumlarınız için teşekkürler aracı servise bıraktık dün bakalım sonuç ne olacak :)
  • beyler benzer durum bizde de var :(

    arkadaşlar 3 gün önce sabah araçla gidiyordu ufak işim vardı stop etim arabayı sonraçalıştırdım gaza bastığımda araba gaz yememeye başladı biraz sakin kullandım 25 30 km-h civarı sonra kendiliğinden düzeldi oh iyi bari dedim işe gittim. akşam da babam ile kardeşim iş yerime arabayı almaya geldiler kardeşimin anlattığına göre onlarda da aynı şekilde gaz yememe yapmış dipgaz denemelerine rağmen normalde yerinde durmayan araba yine gaz yememeye devam etmiş. sonra düzelmiş tekrar derken yolda giderken çeşme işareti(egzoz sistem arızası yazıyor kitapcıkta) ışığı yanmış telaşla eve gitmişler işte. o günden beri araba tam iyi gitmiyor bi iki yere gösterdik kimi tuboşarjır kimi kompresör diyor değişecek bunlar diyor.yetkili servise götürmedik haliyle semeriyle seksene oturtuyorlar insanı. yapacak bişey kalmazsa son çare orası artık. acaba neden olabilir bu durum lütfen yardım edin .. :(




  • Arkadaşlar üzerinden çok zaman geçmiş. Bugün benim araçta aynı şey yaşandı. Servis sonucu ne denildi? Bayağı bi zaman geçmiş ama hatırlıyorsanız masrafı ne oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istavrit59

    Arkadaşlar üzerinden çok zaman geçmiş. Bugün benim araçta aynı şey yaşandı. Servis sonucu ne denildi? Bayağı bi zaman geçmiş ama hatırlıyorsanız masrafı ne oldu?

    Hocam devirdaim pompası değişti, 950-1000 tl arası tutmuştu.
  • Çok sağol yaa.. hızlıca cevap verdin. Bakalım bizimkinin nesi değişecek.

    Kasko falan kullanabildin mi? Yoksa direkt sen mi ödemiştin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 9 Mayıs 2015; 23:11:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istavrit59

    Çok sağol yaa.. hızlıca cevap verdin. Bakalım bizimkinin nesi değişecek.

    Kasko falan kullanabildin mi? Yoksa direkt sen mi ödemiştin?



    Kasko yoktu hocam bizde. Servisten kendimiz ücretini ödeyerek halletmiştik. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.