Şimdi Ara

golddan televizyon aldım kaç gün geçti şimdi kahramanmaraştan yolluyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizce düzgün gelirmi arkadaşlar ? istanbula gelicek kahramanmaraştan yurtiçi ile yollamışlar kıllandım baya o kadar mesafe sakın bana iade edilmiş televizyon falan yollamasınlar ? başına gelen varmı?



  • Valla merak ettiğim konu kargo olur, hırpalamazlarsa iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Valla merak ettiğim konu kargo olur, hırpalamazlarsa iyi

    bende ondan kıllandım hocam hani küçük birşey olsa anlarım ordan gelir ama 50 kg koli 124 ekran televizyon ve normal kargo şirketi tarafından yollanıyor o kadar mesafe sakat olur harddisk aldım geçen hemen geldi memnun kaldım golddan ama televizyondan sonra sanırım birdaha alışveriş yapmayacağım zaten 4 gün geç verdiler kargoya
  • Kargo geldiğinde kamerayı hazır tut, mümkünse teslim edilirken kayıt al ve çekim devam ederken kutuyu açmaya çalış. Bir terslik olursa firmaya gösterirsin, zira malum kargonun özensiz çalışmaları videoya alınmıştı (koliye tekme, kutuyu olduğu gibi atma filan).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Kargo geldiğinde kamerayı hazır tut, mümkünse teslim edilirken kayıt al ve çekim devam ederken kutuyu açmaya çalış. Bir terslik olursa firmaya gösterirsin, zira malum kargonun özensiz çalışmaları videoya alınmıştı (koliye tekme, kutuyu olduğu gibi atma filan).

    hocam kutuyu açamam çünkü servis açmazsa garanti dışı kalıyor bakıcaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.