Şimdi Ara

Gökhan Zan'ın Cezası Ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.ntvspor.net/haber/futbol/82289/lualuanin-cezasi-ertelendi

    Şu bir dursun konuda da ''İLK DEFA YAPILDI YAAAAA'' demesin bazıları..

    Diğer yandan erteleme muhabbeti kadar saçma birşey olamaz. Sen kırmızı kart gör, maç içinde kavga et, olay çıkar. Sonra gelsinler cezanı ertelesinler.. Hangi akla hizmet böyle bir maddeye izin verilir akla mantığa sığmıyor. Teknik direktörler için bir nebze uygun görülebilir belki. Olayların içinde her zaman olmuyorlar. Ancak bir oyuncuya bu kararın uygulanması çok abes.

    Bu ertelenme maddesini kim niye ne zaman çıkarttı bu konu hakkında bilgisi olan yazsın konuya da bilelim neden göstere göstere bu maddeyi onayladıklarını...




  • Kırmızı kart cezası ertelendi.Sanırım bu ilk.Adam direkt kırmızı gördü önce 1 maça indirildi sonra ertelendi.Vay be.
  • Konuya yazan Fenerli arkadaşlara sorarız Meireles'in cezası ne oldu diye Rakip futbolcu bana bişey yapmadı dedi ceza indirilmiş ertelenmiş fakat hakem bana tükürmedi dedi haberimiz yok ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xErr0Rx

    fenerasyon fbye çalışıyor canııım olur mu öyle şey

    şikeden feneri kurtarmak için koyulan yasanın bir parçası şike yaptın küme düşseydin böyle birşey olmayacaktı
  • Karar tam facia..Birde Gökhan Zan olsa nolur olmasa nolur sanki Selçuk sanki Burak cezayı alan
  • ertelense nolcak cezasını ceksin tamamlasın semih dany oynayabiliyor zsaten bu hafta
  • Yok artık.Adam yumruğunu attı kırmızısını gördü neyin indirimi bu anlamadım 3 maç ceza alsa da 2 ye düşse tamam ama bu garip olmuş.
    Yakında ofsaytı falan da kaldıracaklar.
  • Kural saçma orası ayrı konuda bu Fenerbahçeli arkadaşlara ne oluyor onu anlamıyorum, Caner diyor adam hala. Yav he he Zaten yimpaşyozgat spor için onca tantana çıktı, Federasyon değişti, 58. madde değişti... Hapislere girende Beyazıt Öztürktü sanırım

    Değişmeden önce ki madde
     Gökhan Zan'ın Cezası Ertelendi


    UNUTMADIK

    Fenderasyon bize çalışıyor yiaa gördünüz mü diye çemkirecek son kişilersiniz, yatın kalkın dua edin.
    Bu yapılanlarda göz boyamadan başka bir şey değil. Maksat ses çıkarmasınlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut..

    Canerin yediği kartta neredeydi bu fenerasyon ?

    aykut ceza almadı canerr aldı
    meireles ne oldu?
    son ft 3 maç yedi, melo tükürmeden ceza yedi
    anca işinize gelrse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hayatımda böyle rezillik görmedim. söylemediği sözden dolayı caner atıldı. adam itiraz etti sözü söylemedim diye, veysel kabul etti. ceza kalkmadı. bi de üstüne Zekeriya Alp efendi hakemini korudu. O niye ertelenmedi? Tek kelimeyle rezillik. Galatasaray'ın CL'de turu geçmesinden sonra ulusoy dönemi olaylarının hortlayacağı belliydi ama bu kadar da olmaz. Vatan adına hayırlı bir iş yaptığı için bi kıyak geçelim herhalde demişler. Kırmızı kart cezası erteleniyor. Bundan sonra federasyon feneri koruyor diyenlerle iletişim bile kurmamak gerek. "mahkemece tescil edilmiş" dedikleri anda kulaklarınızı tıkayın. yıllarca o lafları etsinler diye kuruldu zaten o mahkemeler. o mahkemelerin adaleti yok ama Allah'ın adaletini izleyip göreceğiz
  • İtalyan gazetesi şikeci takımla eşleştik diye haber yapıyor. Bunlar hala burada konuşuyorlar.
  • Ne diyo la bu BJK liler kafayı yemiş adamlar. Çatlıyolar şuan. Karşısındaki adam bana vurmadı diyor. Tabiki düşecek o ceza.
  • semih sakatlanınca tabi stopere ihtiyaç var.
    yeter tahkim yeter demirören
  • Gökhan Zan'a yapılan ertelemenin mantıklı bir açıklaması olamaz.Niye bize bu güne kadar hiç ceza ertelemesi yapılmadı ya da Fenerbahçe'ye veya diğer takımlara anlamakta zorluk çekiyorum.
  • Valla bence çok saçma bu erteleme olayı.Nasıl olur böyle bir şey yahu? Oku çıktı yemin ederim.
  • tahkim ve pfdk ilerde fener ve beşiktaş'a nasıl yardım edebiliriz düşüncesi altında kararları alıyorlar. Gökhan zaten 2 maç cezalık bir şey yapmadı, göstermelik verdiler. meireless hakeme tükürdü, hakem raporuna yazdı , hakem raporunu tanımadılar. Glatasaray söz konusu olunca ise hemen hakem raporunu tanıyorlar. Böyle eyyam ve taraf içindeler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeFJaM_

    Şu Fenerbahçelilerin ve Beşiktaşlıların haline bak Şike yaptığı mahkemece kanıtlanmasına rağmen, hatta aklamak isteyen TFF bile şike yapıldığını ama sahaya yansımadığını söyleyip kıvırıyor, gelmiş burda utanmadan konuşuyorlar. Bu kural sizin için çıkarıldı ve gece yarısı bütün TFF kuralları değiştirildi sizin küme düşmemeniz için. O zaman nerdeydiniz adalet bekçileri.

    bjk ve fb küme düşseydi şu an lig izlenmiyordu, izlenmeyen bir lig'e de kimse para verip yayın ihalesini almazdı..siz de kuvvetle muhtemel iflasınızı verirdiniz, daha geçen gün 1. sermaye arttırımını yapmasaydık iflas ederdik diyen bir başkanınız var hatırlatırım, gs de bize muhtaç bunu siz de biliyorsunuz, işinize geldiği gibi yorum yapmayın.




  • Meireles olayından bu yana yaptıklarıyla ülke futbolunu yönetenleri anlamıyorum
  • Eyyamın her türlüsünü yapıyorlar artık sonra sorsan bakın gsnin maçı pazara alındı bakın gökhanın cezası ertelendi Gs kollanıyor yeaa diyecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esrar006

    Konuya yazan Fenerli arkadaşlara sorarız Meireles'in cezası ne oldu diye Rakip futbolcu bana bişey yapmadı dedi ceza indirilmiş ertelenmiş fakat hakem bana tükürmedi dedi haberimiz yok ?

    Boş boş konuşuyorsunuz, burada aylarca söyledim ben Meireless tükürmedi ve itirazlarla gerekli kanıtlar ortaya konunca sadece yaptığı el hareketi sebebiyle hakaretten 4 maç ceza aldı ve hakaretin cezası zaten buydu, gidin kurallara bu cezayı az koyan kişiyi eleştirin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.