Şimdi Ara

God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2022 de Playstation
    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    2022 de xbox


    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatımda Xbox kullanmadım. God of War seridinin büyük hayranıyım sırf bu oyun için defalarca konsol aldım PSP dahil. Ama DLC diyenlere hak veriyorum bunun en büyük sebebi oyun bağımsız yapım gibi sessiz sedasız gameplay olmadan çıkış tarihi duyurdu. Normalde yeri göğü inletirler mutlaka bir oynanış demosu izletirlerdi. God of War 1 ve 2 PS2 zamanında grafik olarak çok büyük farklar taşımıyordu ama kimse 2. oyuna DLC demedi çünkü mekanik ve oynanış olarak çok şey eklemişlerdi. Kimse aynı grafik motorunda yapıldığı için DLC demiyor önceki oyunun üstüne birşey koyulmamışsa evet DLC’dir. Tıpkı Last of Us Left Behind gibi. Yani bu adamların ısrarla gameplay göstermemesinin altında bir sebep var onlarda biliyorlar büyük linç yiyecekler bu olanların sorunlusuda bana göre Sony’dir. Sırf PS5 satışları için acele ettirdi ve sonuç teknik olarak olmasada 2. bir Cyberpunk geliyor bana göre. Vadedilen ve beklenilenin altında bir yapım geliyor.




  • Siz gidin DLC olmayan Strafield oynayın..
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bu tabiri kim neresindne uyduruyor ya ? Tüm halo oyunları codlar doomlar wolfenstein serisi ac serisi far cry serisi her oyun dlc o zaman ilk oyunları hariç. Adamlar belki de 2 oyunu tek oyuna sığdıracak kadar içerik yapmışlar söylenene göre ve buna dlc deniliyor internet kültürü çok garip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • persona_6 daha geçen gün fake hesabını sınırsız uçurdular, buraya yazdıklarınla da kaliteni belli ediyorsun
  • DLC ne deseler bir bu oyunu gösteririm bir de forza 5'i.

    Kaktırıyorlar dlc'yi yeni oyun diye.

  • Muhteşem bir oyun geliyor. helal olsun sana SONY. İlk oyun da muhteşemdi.

  • DLC mi değil mi ? Orasını bilmem ama oyununun çıkmasına bu ayı da sayarsak 6 ay var ve daha oyun içi video vermediler. Bahsettiğimiz oyun öyle sıradan bir AAA oyun değil. GOW.... Bence bunda bir bit yeniği var. Şimdiye kadar gördüğüm en sönük çıkış tarihi verilen video buydu Sony tarafında. PS5'im var. Büyük ihtimal ön sipariş de geçeceğim ama içim rahat değil. Sadece PS5 için diye duyurdular PS4 e de yapıyorlar. 2020 de çıkacak dediler daha ancak çıkış tarihi verebiliyorlar ve hala ama hala oyun içi video yok. Mutlaka çekindikleri yada sakladıkları bir şeyler var. Yoksa yeri göğü inleterek gelmesi gerekiyor bu oyunun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu sırada PC oyuncuları :


    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    14 yıllık forum hayatımda şu konsolspor tayfası kadar toksik ve kendini şirket hissedarı sanan bir kitle görmedim. Hep böyleydi. Neyse asıl konuya dönersek...


    GoW serisi güzel. PSP oyunları bile kaliteliydi gerçekten ama DLC yorumuna en azından "şimdilik" katılmadan edemeyeceğim. O PS3/Xbox 360 döneminde bu kadar göze çarpmıyordu bu. Çünkü zaten pek kaliteli oyun yoktu, oyuna açtık. Kısa süre arayla çıkan GTA 3-Vice City, Crysis, Crysis Warhead vb. oyunlar göze çarptı mı? Çarpmadı. Gow 1-2-3 göze çarptı mı? Çarpmadı. Belki Ascension biraz. Ama son 7-8 senede bu işler değişti.


    Tabii bir de oyun içi pek bir şey yok yeni oyunla ilgili. Hani belki çok farklı bir oynanış dinamiği, farklı yetenekler, araçlar vs. onlarla kotarmışlardır. Bu da olabilir. Bir oyuncu en kötü bir devam oyununda bu tarz şeyler bekler. Yoksa hikaye süper olsa da oynanış bir süre sonra yavan gelmeye başlar. Bakalım video gelirse görürüz.


    Bunun haricinde Cory Barlog daha yeni GoW çıkmadan önce bir röportajında yeni serinin aklında bir "üçleme" olduğunu ve genel olarak hikaye arkını ona göre dizayn ettiklerini söylemişti. Video bulamadım ama şunu söyleyeyim, bununla ilgili ne kadar haber varsa sanki uçurulmuş gibi. Tek bir kaynak bulabildim, dikkat edin 2017 tarihli.



    https://us.blastingnews.com/gaming/2017/07/god-of-war-ps4-story-arc-mapped-out-for-a-possible-new-trilogy-001883249.html


    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı


    Ve bundan sonra tam da Eylül 2021'de tam tersine haber ve röportajla doldurulmuş arama motorları.



    https://www.google.com/search?q=cory+barlog+interview+god+of+war+trilogy&ei=onbHYpuTEqa-xc8P_LuuiA8&start=0&sa=N&ved=2ahUKEwib7NePgej4AhUmX_EDHfydC_E4HhDy0wN6BAgBED0&biw=1366&bih=625&dpr=1


    Yani demek ki gerçekten İskandinav dünyası üçleme olarak düşünüldü ama vazgeçildi. Tomb Raider serisinin reboot'una katkı veren Barlog aynı TR serisinde üçüncü oyunun patladığı gibi patlamak istemedi demek ki. Bence de üçüncüye gitse patlardı. Bu yeni çıkacak da kurtarırsa biraz daha dinamikleştirilmiş oynanış ve mind-blown bir hikayeyle yüksek puan alıp herkesi tatmin ederek kurtarır. Benim asıl merak ettiğim serinin devam edip etmeyeceği.


    Bence bu daha önemli. Üçlemeyi ikide bitirmeye karar verdiyse seriyi komple de bitirecek olabilir. Bitirmeyecekse de bu iki oyundan yenisine geçişte (arada olanlar açısından yani) önceki üçlemeden İskandinav dünyasında yaptığı gibi arası çok boş bir geçiş yapmaması lazım. Neden?


    Kratos yıllarca Kuzey'e gitmiş, hayatında bir sayfa açmak istemiş. Eee, ikinci karısı Faye the giant ile ne zaman tanıştı? Çocuk ne zaman oldu. Yani bu tarz şeylerin altının biraz daha dolu olması lazım. Senin milyonların var arkadaşım. Oyundan önce 9-10 bölüm anime yaptırt, webisode yaptırt. Hiçbir şey yapamazsan 5'er sayfadan 3-5 tane manga falan çizdirt ne bileyim. Hikayenin altını doldur. İnandır bizi. Bahsettiğim buydu.


    Neyse yeni oyundan çok genel bir GoW muhabbeti oldu ama, bu adamların bunu düşünmesi lazımdı. Benim şahsi fikrim: İskandinav hikayesinin içinden mantıklı bir şekilde çıkamayıp üçlemeyi üçlemeden "İKİLEMEYE" çekip İskandinav dünyasından ikilemeye karar verdiler God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı 





  • God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    God of War Ragnarök'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.