Şimdi Ara

God of War 2- Challenge of Titans no7 ! YARDIM EDİNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaw arkadaslar, PS2 mi kırmama ramak kaldı! şu challenge'lardan sonuncusunu nasıl geçicem..... Birisi yardım etsin lütfen

    özellikle bu bölümü geçen arkadaşlar nasıl yaptıklarını yazarlarsa sevinirim.....



  • bölümü hatırlayamadım tam olarak nerede olduğunu açıkla o zaman yardım edeyim
  • Yanılmıyorsam kaya şeklinde bir yaratık var ve iskeletler geliyor önce burada bir kere bile sana dokunmamaları lazım yoksa kaybediyorsun ben ilk önce o kayanın arka tarafına geçip onu hakladım ondan sonra diğerleri ile uğraştım çünkü kayayı halletmezsen önceden zor geçersin hele ki hiç dokunulmamasını istediğinden dediğim gibi böyle bir bölümdü herhalde.Bende biraz karman çorman yazdım kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 25 Mayıs 2007; 23:00:16 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oBLoOd

    bölümü hatırlayamadım tam olarak nerede olduğunu açıkla o zaman yardım edeyim



    oyunu bitirdikten sonra, treasures kısmında! mini bir oyun! 7 kısımdan meydana geliyor, sonuncusunda takıldım. melihdeniz'in de belirttiği gibi düşmanın sana hiç dokunmaması gerekiyor...
  • Ben de Challenge 2 'de baya bir takılmıştım..Sonra aklıma Youtube geldi..Orda aradım ve buldum..Sen de Youtube'a girip Challenge 7 diye arat bulursun..Videoyu izle ve geç..
  • Önce iskeletleri oldur minatouru(kayayı)uyandırmadan sonra cronos rage i sec bunu level 3 yaparsan iyi olur bu arada elinde barbarian hammer olsun iskeletler oldukten sonra hemen kayanın yanından hammerla saldır saldırırken surekli buyu yap cronos rage i kayaya rage of the titansı acarak saldırırsan cok daha etkili olur sen onu pataklarken cronos rage lede etrafındakilere zarar verirsin korunmayı ve sag analokla kacmayıda unutma gerisi yetenek diyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.