Şimdi Ara

Gmail Bloklanmış.. Nasıl Açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ablam ingilterede bir şirkette çalışıyor. Gmail ile mail atarak görüşüyoruz ablamla.. Daha doğrusu gmail in içindeki sohbet kısmını kullanıyoruz. İş yerinden de aynı işi yapabilelim istedik fakat engellenmiş..

    http://www.gmail.com linkine tıklayınca resimdeki gibi bir sayfa açılyormuş.



    Acaba bu bloklama işlemini açmanın bir yolu varmıdır? Ben sanıyorsam bir iki yöntem olduğunu biliyordum daha doğrusu duymuştum öyle birşey ama (iş yerinden msn e girme felan gibi) tam emin değilim..

    Bilenler bir yardım ederse çok sevinirim..
    Şimdiden teşekkürler herkese








  • HTTP Tunnel kullanarak aşabilirsin. Kullandığın bilgisayarda program kurma yetkin varsa Tor programını kur, firefox eklentisini indir yada elle ayarla girebilirsin.

    yada proxy sitelerini kullanarak girebilirsin.
  • cevap için teşekkürler.. HTTP Tunnel i bende biliyorum.. daha doğrusu bir zamanlar kullanmış idim ama ablam biraz pc cahili bir insandır.. o yüzden program ayarları vs için onu uğraştırmak istemiyorum..

    acaba söylediğin bu Tor ismindeki program nedir??

    ablamın pc ye program kurup kuramama gibi bir yetkisi varmı bilemiyorum.. o yüzden en makul çözüm olarak firefox eklentisi geldi bana.. Acaba eklentinin ismini biliyormusun? yada eklentiyi ne şekilde aramalıyım?

    tekrar teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anemis4u

    cevap için teşekkürler.. HTTP Tunnel i bende biliyorum.. daha doğrusu bir zamanlar kullanmış idim ama ablam biraz pc cahili bir insandır.. o yüzden program ayarları vs için onu uğraştırmak istemiyorum..

    acaba söylediğin bu Tor ismindeki program nedir??

    ablamın pc ye program kurup kuramama gibi bir yetkisi varmı bilemiyorum.. o yüzden en makul çözüm olarak firefox eklentisi geldi bana.. Acaba eklentinin ismini biliyormusun? yada eklentiyi ne şekilde aramalıyım?

    tekrar teşekkürler


    Bahsettiğim eklenti tor ile birlikte çalışıyor. Öncelikle torproject.org 'dan tor'u indirip kuruyorsunuz. Hiçbir özel ayar yapmaya gerek yok normal bir kurulum yapıyorsunuz. Sonra torproject.org 'dan firefox eklentisini indiriyorsunuz. Tor windows her açıldığında otomatik açılıyor. Gmail'a girmek istediğiniz zaman firefox'un sağ alt köşesindeki kırmızı tor disabled yazısına tıklıyorsunuz tor enabled yani tor aktif yazısına dönüşüyor. Gmail'e girebiliyorsunuz. Sonra tekrar tıklıyorsunuz tor kapanıyor.




  • anladım çok teşekkürler.. bir deneyelim bakalım...
  • http://www.vtunnel.com/
    www.proksi.org

    UltraSorfl,Wyzo isimli birçok programda var
    Birçok program var ama ablanın başı derde girebilir galiba bu yüzden dns ve websiteleri daha güvenli

    Opedns'den dns sunucuları bulup onunla girebilir..

    Firefoxda "Araçlar>Seçenekler>Gelişmiş>Ağ>Ayarlar" sekmeklerinde Vekil sunucu ayarlarını seçip hemen yanındaki alan açılacak HTTP Vekil sunucu yazan yere ister "localhost" istesenizde "127.0.0.1" yazın, port kısmınada 9666 sayısını yazın menuleri onaylayarak çıkın ve gmail.google.com' sayfasını açmayı deneyin. Bu kadar. Firefox u eski haline dönüştürmek için aynı menüleri takip edin. İnternete doğrudan bağlantıyı seçin ve onaylamaları yapın.


    edit:yazım yanlışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanticaL -- 3 Temmuz 2008; 14:44:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.