Şimdi Ara

GLOBAL MU ONLINE (ORJİNAL) SPEED SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Globala yeni başlamak isteyip de üşenenler ve zor gelenler için hizlandirilmiş serveri geliyor. 13 nisanda. Burada kasip istediğiniz servera aktarabiliyorsunuz.


    Globala başlamak için tam zamanı herşeyin ojinali güzeldir.

    Oyuna başlarsanız bir çok türk var. Burdan yada özelden iletişime geçebilirsiniz.


    https://muonline.webzen.com/events/SpeedServer2021/SneakPeek




  • Merhabalar, Hala oynuyorsanız bilgi verebilirmisiniz acaba zahmet olmazsa çok başlamak istiyorum bende server durumu nedir speed server derken neyi kast ediyorsunuz falan youtube falan baktım biraz ama malum türk videoya rastlamak imkansız  

  • Merhaba 2 hafta sonra tekrar speed gelecek yeni başlayacaklar için büyük fırsat. SPEED DEMEK HIZLI KASMA İMKANI DEMEK. OYUNDA TÜRK SAYISI DA AZ DEĞİL GÜZEL GRUPLAR VAR :)

    SPEED SERVER YILDA 1 2 KERE GELİYOR. YENİ SEASONLARDA YADA YENİ GÜNCELLEMELERDE GELİR. CÜZZİ BİR MİKTAR OYUN İÇİNDE BUFF ALIP 700 LVL YAPMAK COK KOLAY SPEED SERVERDA DAHA SONRA İSTEDİĞİN SERVERA AKTARABİLİYORSUN. NORMAL ŞARTLARDA 1 - 700 ARASI EZİYETTİR ÇÜNKÜ EXP 1 :) BAŞLARSAN BEKLERİZ HELHEİMDEYİZ :)

  • Speed server için neler gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bazı satın alımlar gerçekleştirilmesi gerekiyor. Konu hakkında detay verebilirseniz daha iyi olur.

  • Hiç ücret yatirmadan da kasabilirsiniz. Speed 4 hafta sürüyor exp artirilip herkes kasiyor. Örneğin speedde 4 hafta içinde buffsuz 500 lvl oldunuz. 500 lvl charakter olarak hangi ana servera istiyorsaniz aktarabiliyorsunuz. 400 500 600 700 lvl olup aktarinca kademe kademe ödüller var. 700 Lvl ödülleri en sağlam ödüllerdir mesela 3. nesil kanat set silah vb veriyor aktarınca tradesi olmayan itemler. En son gelmiş speedlerden birinin linkini atayim inceleyin eğer çok zor ve başlamaya üşeniyorum diyenler varsa SPEED server zamanı büyük fırsat :) Yine kafanıza takılan olursa her türlü yardimci oluruz. Burdan yada özelden yazabilirsiniz. Biz Helheimdeyiz bekleriz


    SPEED LİNK:

    https://muonline.webzen.com/events/speedserver/fresei/speedfresei





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.