Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR KAZANANLAR KULÜBÜ AÇILDI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
865
Cevap
63
Favori
196.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gittigidiyor indirimleri ne zaman oluyor?notebook indirimleri bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bu laptop fiyatı kendi üyeliğimle girince 3.685 TL ye düşüyordu 3 gün önce şuan düşmüyor

    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nb-asus-fx553vd-dm767t-intel-core-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-4-gb-gtx1050-e-karti-win-10-15-6-329890498

    kampanyası mı bitti kazananlar kulubündeyim ama ne gibi sorun olmus olabilir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EtYiyenBitki


    quote:

    Orijinalden alıntı: TiSKE

    N11 karsısında ezilince sesini duyurmaya calısıyor aklınca
    Yemezler. GG sitesi satıcı odaklı bir sitedir. ve Gerçek müşteri yorumlarına asla izin vermez
    Satıcıyla irtibat kurmanızı istemez, Tekel sanıyordu kendini..
    O nedenle hiç bir zaman haz etmedim sevmedim


    Gittigidiyor satıcı odaklı mı? Yapmayın..
    Her iki yerde de dükkanım var. N11 tamamen satıcının yanında. Gittigidiyor alıcının yanındadır.
    Örnek vermek gerekirse ürün aldınız beğenmediniz iade edeceksiniz. N11 de istersek kabul almayabiliriz ama gittigidiyorda alıcı ürünü kargoya verdiği anda olay bitmiştir.

    Sizin yorumlarınızın gözükmeme gibi bir durumuda yok hakaret vs yazmadıysanız. Sizin yorum gözükmüyor sanmanızın sebebi şu olabilir:
    N11 de alıcı kötü yorum yazarsa anında sisteme yansıtılır. Bundan sonra yapacak bir şey yoktur satıcı için.
    Gittigidiyorda satıcıya 15 günlük telafi süresi verilir eğer başarı oranı %99 üzerinde ise. Satıcı alıcıyı arar ikna etmeye çalışır eksik ve hatalı ne varsa telafi etmeye çalışır. Alıcı isterse oradaki yorumu olumlu yapar. Şayet yapmazsa 15 gün sonra o yorum sisteme eklenir. Burada yine alıcının yararına..




    GittiGidiyor dan urunum farklı geldi. Sorun bildirip iade işlemi başlattım.

    Ancak satıcı farkli gondermedik diye mesaj atmış. GittiGidiyor da alel acele urune otomatik onay vermiş.

    Yahu bi dur önce ne oluyor diye bi sorgula. Yok arkadaş bunlardan asla alışveriş yapilmaz. Ne alirsan büyük firmalarla yapican işini.

    Git Carrefour da ne alirsan aninda sorgusuz sualsiz iade aliyor. Mediamarkt desen öyle. Bunlar burdaki pek çok satıcı çakal. Tahtakale kafası ile çalişıyorlar. Sözüm meclisten dışarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biraz baktım ama Mediamarkt konusu bulamadım hep parayla satılan ilanlar çıkıyor, buradan işine yarayan çıkar belki;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 14 Mart 2018; 15:16:0 >
  • Visa kartı nasıl kaydederim? İndirimden yararlanmak istiyorum ama kaydedemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre7107

    Visa kartı nasıl kaydederim? İndirimden yararlanmak istiyorum ama kaydedemiyorum.

    https://www.gittigidiyor.com/bana-ozel/odeme-araclarim
  • Gittigidiyor televizyon ürünü için kampanya yada çek var mı ? Alınık olarak arıyorum .
  • takip
  • Yiğidi öldür hakkını yeme. Gittigidiyor’da buyukmarketim adında bir şerefsiz var. 16 liralık bir ürün aldım. 1-1.5 ay kadar ürünümü göndermedi. Firmanın telefonlarını buldum, hiç birini açmadı. Birkaç yazışma yaptık gg ile. Helal olsun, adamlar bana şak diye 16 liralık hediye çeki tanımladı alt limitsiz. Bu bakımdan, Gittigidiyor benim güvenimi ve dostluğumu kazanmıştır. Öteki şerefsizden parayı aldılar mı ne yaptılar hiçbir fikrim yok
  • 80/20 indirimi bitirmişler. ne güzel faydalanıyoduk. üzdün gg.
  • Ben gg den bir saat aldım. Saati alırken kartımdan para çekildi ama sistemde sipariş oluşmadı. Yardımdan müşteri hizmetlerine bağlandım durumu izah ettim tamam dediler kayıt olusturdular paranın birkaç gün içinde karta iade olacağını söylediler. Siparişinde oluşmadığı için ürün gönderimi olmayacağını söylediler. Bende tamam dedim. 27 şubatta gerçekleşti bu olay şuan mart 25 olmuş defalarca aradım mesaj attım şikayetvarda şikayet açtım ama hala daha sistemde oluşmayan ama kartımdan çekilen siparişin parasını geri alamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    Ben gg den bir saat aldım. Saati alırken kartımdan para çekildi ama sistemde sipariş oluşmadı. Yardımdan müşteri hizmetlerine bağlandım durumu izah ettim tamam dediler kayıt olusturdular paranın birkaç gün içinde karta iade olacağını söylediler. Siparişinde oluşmadığı için ürün gönderimi olmayacağını söylediler. Bende tamam dedim. 27 şubatta gerçekleşti bu olay şuan mart 25 olmuş defalarca aradım mesaj attım şikayetvarda şikayet açtım ama hala daha sistemde oluşmayan ama kartımdan çekilen siparişin parasını geri alamadım.

    aynisi bana da oldu iade etmediler 25 gun surdu en son destektege sikayetvar.com'a sikayet acacagim dedim para 24 saate iade edildi ne hikmatse. sen de yaz hocam iade etmezseniz sikayet acacagim de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şikayet vara yazdım zaten. Hala daha iade etmiyorlar. En son cuma aradım desteldeki eleman git mahkemeye ver dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    Hocam şikayet vara yazdım zaten. Hala daha iade etmiyorlar. En son cuma aradım desteldeki eleman git mahkemeye ver dedi.

    Arkadaşlar neden ödeme yaptığınız kartın bankasına harcama itirazı yapmıyorsunuz? "Ödeme yapmış olduğum ürün/hizmet ile ilgili ürün/hizmet alamadım" diye dilekçe verin ya da form doldurun. Bırakın ödeme yaptığınız yer o ürünü/hizmeti size verdini kanıtlanısın. Gerçi neyi kanıtlayacaklar ellerinde farura yok, kargo bilgisi yok. Basın harcama itirazını geçin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    Hocam şikayet vara yazdım zaten. Hala daha iade etmiyorlar. En son cuma aradım desteldeki eleman git mahkemeye ver dedi.

    dostum ne diye gg ile uğraşıyorsun git bankana anlat durumu hallederler
  • Bankayla görüştüm bizi ilgilendiren bir durum yok dediler. Birde şöyle bir sıkıntı var bende oluşmayan siparişi satıcı sipariş nosu olmadan bana gönderdi bende aradım sipariş oluşmadan gönderdiniz dedim oda bana karşı ödemeli olarak geri gönder dedi site destek bölümüde sipariş oluşmadığı için paranız bir kaç günde geri yatacak dediği için bende ürünü satıcıya geri gönderdim ama site bana ilkin sipariş oluşmadığı için satıcı size ürünü göndermeyecek dediği için ürünü iade ettim. Satıcı sipariş nosu olmadan fatura kesip ürünü bana göndermişti. Bende yeniden sipariş ettim bu sefer sıkıntı olmadan karttan para kesildi sitede sipariş oluştu satıcı siparişi gönderdi bende ürünü alıp siteden onayı verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 28 Mart 2018; 3:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    nasıl yokmuş? manyak mı bunlar aynı olay bana oldu gittim bankaya dedim sipariş olmadı ama para çekildi karttan adam baktı bilgisayardan tamam dedi birde faxs çekelim dedi gerekli yere çektik ödeme iptal edildi bu arada banka iş bankası sen bir de kredi kart bölümündeki memura git derim sana dangalağın biri gelmiş demekki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Mart 2018; 3:53:31 >
  • kazananlar klubunde olup herhangi birsey kazanamamis olmak
  • Gittigidiyor satıcılar için kaybedenler kulübüdür. Eski satışlar yok, aylık 5000 10.000 arası cirolarım vardı, 2 ayda 170 TL satış görmüş mağazam. Dükkan parası çıkmıyor, opsiyonlu özellikler eskisi gibi çalışmıyor, bir problem olduğunda müşteri hizmetlerini arıyorum, fiş açıp mesaj yazın diyorlar. Müşteri destek ekibindeki arkadaş konuyu ilk seferde anlamıyorsa yandınız. Her seferinde farklı biri cevap verdiği için konuyu onlara tekrar anlatmaya çalışıyorsunuz. Geçen bir sorunla alakalı temsilci konuyu sonuna kadar anlamasına rağmen böyle olmaması gerekli diye konuyu kapatıyor. Komisyon oranları çok yüksek..dolaylı olarak yüzde yirmilere yakın komisyon alınıyor satıcıdan.. Para kazanmak için 30 TL lık ürünü 100 TL ye satmanız lazım. Eskiden sevdiğim, an itibari ile hayal kırıklığıdır gittigidiyorrrrrr...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 tl lik urunu 100 tl ye satarsan alnazki musteriler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.