Şimdi Ara

Gigaspeed'i Deneyimlemek İsteyenlere Müjde! Aktivasyon Ücreti Kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Gigaspeed'in kaliteli hizmetini ve hızlarını denemek isteyen kullanıcılarımızın taleplerini değerlendirdik. Sizinde bu hizmetten yararlanabilmeniz için aktivasyon ücreti olan 400TL'yi kaldırdık.

    Gigaspeed'e farklı bir sağlayıcıdan geçiş yapmak isteyen kullanıcılarımız, artık aktivasyon bedeli ödemeden Gigaspeed'e abone olabilir. Sizde Gigaspeed'e abone olmak ve hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız 0850 860 00 06 numaralı hattımıza kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

    İnternet Sitemiz
    Gigaspeed.com.tr

    Gigaspeed Ana Konu

    Gigaspeed Engelli Tarifeleri Konusu


    Aktivasyon bedelleri sadece geçiş yapan kullanıcılardan alınmayacaktır. Mevcutta aboneliğiniz yoksa, aktivasyon bedeli talep edilecektir.[/size







  • Firma her yerde "Birçok altyapıdan hizmet veriyoruz." diyor. Bunların hangi altyapı olduğunu yazmıyor sitesinde veya konularına. İlla telefonla arayıp kayıt bırakıp, sonra geri dönüş sağlayıp bilgi vermek istiyor. Instagram'dan özelden sordum belki özel olunca cevap verirler diye. Adresi falan her şeyi yazdım, hangi altyapılardan kaç mbps'ye kadar hizmet sağlıyorsunuz ve fiyatları nedir diye. (Adresimde TT ve Sol fiber var 1000 mbps'ye kadar ftth, Kablonet de var. Amacım yüksek hızların fiyatını öğrenmek.) Gene telefonla arayıp kayıt bırakın sizi sonra arayalım diye cevap attılar. Enteresan bir firma, telefon numarası almak için bu kadar ısrar edeni görmemiştim daha önceden. Hangi altyapılardan hizmet verdiğini söylemek bu kadar zor olmamalı. Böyle olunca saldım artık peşini.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de öyle düşünüyorum, bütün altyapılardan hizmet veriyoruz derken kastettiği muhtemelen SOL vb. değil; TT Adsl, TT Vdsl, TT Fiber'i kastediyor. Ama bunu söylemiyorlar ve varsa yüksek hızların fiyatını bir türlü belirtmiyorlar. Belki de hiç altyapı olmayan yerlere anlaşmalı air firmasına yönlendiriyor olabilirler, her ihtimal geliyor aklıma. Gigaspeed'i Deneyimlemek İsteyenlere Müjde! Aktivasyon Ücreti Kaldırıldı 

  • Gigafiber harici hepsi var, evin içine kadar fiber cam kablo hazır altyapı. Gigaspeed'i Deneyimlemek İsteyenlere Müjde! Aktivasyon Ücreti Kaldırıldı  Gigafiber de bulunduğum şehirde yok maalesef, belki o da gelir bir gün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBTnet firması imissiniz çok memnun bir musterinizdim. Eğer aynı kaliteyi verecekseniz geçiş yapmak isteriz. (Şimdilik 3 abonelik)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Gigaspeed ile daha uygun fiyatlarla, kaliteli internet hizmetine dahil olabilirsiniz. Çok uygun fiyatlara ek olarak 3 aylık depozito ile daha da uygun fiyatlara internete erişebilirsiniz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. 0850 860 00 06 numaralı hattımıza kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurarak sizi aramamızı sağlayabilirsiniz. En kısa süre içerisinde sizi arayacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Gigaspeed bir TBTNET markasıdır.

    Saygılarımızla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 3 Kasım 2023; 22:19:25 >
  • Merhaba,

    Sorularınız için teşekkür ederiz. Depozito sistemi kullanıcılarımız tarafından yanlış anlaşılmış olduğunu düşünerek bu yorumu yapıyoruz. 3 aylık depozito verdiğinizde, indirimli fiyatlardan 3 ay yararlanmazsınız. Bizim tarafımızdan bir zam bildirimi gelene kadar, indirimli fiyattan kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer bir zam yapılırsa, bu zamda da yine depozitolu fiyatından yararlanırsınız. Uzun bir süreçte zam yapmak gibi planımız bulunmuyor. Eğer zam yapmamız gerekirse, yine piyasanın altında kalacağımızdan emin olabilirsiniz. 3 aylık depozito ödeyip, uygun fiyatlardan sürekli faydalanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • 3 ay depozitolu 169.90 mi ekstra birseyler varmi internet sitesinde yazmiyor.yani 3x169.90 + 1 ay sonra her ay 169.90 mi oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 11 Kasım 2023; 12:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.