Şimdi Ara

GigaFiber Alt Yapı Hızlandırma (Kesin Çözüm) {Ne yazık ki İroni}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, internet altyapınız iyi değil ve Türk.netten GigaFiber ile IPv6 gibi ek güzel özellikler ile birlikte düşük fiyata kaliteli hizmet mi almak istiyorsunuz? Formül çok basit. Popüler bir yayıncı olun, Türk.net sizi GigaFibersiz bırakmayacaktır. Gerekirse Popüler bir yayıncı olana kadar internet kafede kalın, üniversite kampüslerinde sabahlayın merak etmeyin sonunda istediğinizi elde edeceksiniz  Hem Jahrein gibi, ailenizden çok daha fazla para kazanabilirsiniz aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına düzenli diss atabilirsiniz. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Haziran 2022; 12:49:35 >







  • 140 liraya 1000/1000 alıyorum şu an. Yayıncı mı olmam gerekiyormuş ? Niye bana kimse haber vermedi :(

    Bu arada Jahrein şu an Gigafiber kullanmıyor  


    Kısacası otur 0 olmamış.

  • OpCoreEngine O kullanıcısına yanıt

    GigaFiber bağlatıp yayıncı olmamak, uluslararası internet ekonomisine kışkırtmalı içerikler üretmemek kabul edilemez. Lütfen GPON'un tarafından üzerinize düşen bu üst düzey bandwithli üst düzey sorumluluğu yerine getirin. Belki Türk.net, uluslararası internet camiasına Youtuber, Twitch yayıncısı hazırlayarak yatırımcı menejer vari bir rol ve misyon üstleniyor?


    Olan var, olmayan var insanların canını çektirmek üzmüyor mu? Müsait bir zamanınızda speedtest, torrent, tracert fotoları atında zahmet olmazsa gözümüz, gönlümüz şenlensin.  Adaletin bunu Türk.net#$'^! Hangi yüz yılda yaşıyoruz  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Haziran 2022; 13:33:4 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Türknet’in tamamen sponsor bağlantıları ile şişirilmiş balon olduğuna katılıyorum.

    Normal vdsl, adsl ve fiber kullanıcıları bir ton problemle uğraşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 23 Haziran 2022; 13:40:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atakent gibi altyapının çok kolay kurulacağı, sitelerin yoğunlukta olduğu yerde altyapısı yoksa bunlar nereye kuruyor gigafiberi?

    Bulunduğum yerde superonline ve telekom 1gbps hız veriyor. Turknet de işte youtuber ağırlıklı kadıköy gibi yerlere göstermelik altyapı kuruyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dmitri Karamazov kullanıcısına yanıt

    O kadar sert konuşmayayım Türk.net'i ikna etmeye çalışıyorum fakat Türk Telekom'un yatırım ve finansman rakamları ortada. Türkiye'de telekom haricinde tüm firmalar birleşse bile Türk Telekom'un yaptığı, elde ettiği geliri, büyüklüğü elde imkanları yok. Şuan Türk Telekom ve alternatif firmaların durumu dünya arenasında Abd ve diğer ülkelerin ekonomik, askeri durumu gibi devasal bir uçurum 


    Nasıl Abd dışında bütün ülkelerin tüm savunma harcamaları Abd'den daha düşükse, Türk Telekom dışında tüm ISS'lerimizin geliri, gideri ve yatırım miktarlarının toplamı da Türk Telekom'dan düşük ne yazık ki. 


    Cem Çelebilir'e twitter'dan yazdım bir evde Telekom veya Turkcell'in fiber altyapısı geliyorsa o eve Türk.net veya Vodafone kendi GPON veya kablosunu getirmek için uğraşmamalı. Bu ne etik ne ticari anlamda mantıklı değil. Ben eskiden böyle bir şey yoktur mevzuat, düzenlemeler itibarı ile forumda da can hıraş savunuyordum fakat şaka gibi bir eve, bir mahalleye firmalar sırf birbirlerinin kablosunu kullanmamak için kendi kablolarını getirmeye çalışıyorlar. Bunun kime ne faydası var anlamıyorum.


    Benim evimdeki Telekom veya Turkcell fiberinden, ilçe veya şehir merkezindeki Türk.net veya alternatif bir iss'nin omurga - pop noktasına verinin ulaşım maliyeti ne kadar olabilir? Sırf bu ulaşım maliyetini şirket karlılığı için anlamsız yükseltip her firma başkasından hizmet alacağıma kendi kablomu çekerim, her işimi kendim görürüm moduna girmemeli. Ülkede 81 il var, köy - kasaba her firma bütçesi, planları doğrultusunda aynı mahalleler yerine, farklı mahallelere yatırım yapsın, yerel mahalle bazlı alt yapı paylaşımının kimseye uçuk maliyet etkisi olmaz.


    Mahallelerden omurgalara, pop noktalarına kadar gelen veriler sonrasında firmaların kendi pop - omurga kalitesi, büyüklüğüne göre kendileri tarafından yurt içi - yurt dışı transferleri sağlansın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Haziran 2022; 1:5:36 >




  • Dmitri Karamazov kullanıcısına yanıt

     


    Bende soruyorum neden eve kadar firma kablosunu getirmek zorunda anlaşsınlar evden benim pop'a kadar yap bir güzellik gibisinden diye.

  • Formül güzel, denemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemekten başka çaremiz yok bekleyen derviş muradına ermiş  


    Ortak altyapı gelmeli ama işin ucu siaysete girer tüm firmalar güçlerini birleştirip tek kazı ile işi bitirebilir ama nerde kaz babam kaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 15 Temmuz 2022; 9:56:3 >
  • Dmitri Karamazov kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 senedir 100 mbit VDSL türknet kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Turknet kullanan yaklaşık 800.000 kişi var. Bunların 50.000 tanesi sorun yaşıyor olabilir, siz forumlarda hep bu sorun yaşayan arkadaşları görüyorsunuz ve herkesin sorun yaşadığını sanıyorsunuz. Çünkü forumlara sorun yaşayanlar gelir, interneti düzgün çalışanlar gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Temmuz 2022; 10:21:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.