Şimdi Ara

GIGABYTE X58A-UD3R USB Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir pc topladım ve anakart olarak GIGABYTE X58A-UD3R aldım. İşletim sistemi Win 7 Pro. 64Bit yüklü. Sorunum usb diskleri görmemesi. 2 farklı disk takıyorum ikisinde de herhangi bir uyarı veya hata vermiyor, sanki hiç takmamış gibi. USB mouse sorunsuz çalışıyor. Sürücülerini kontrol ettim, düzgün kurulmuş gözüküyor. Elimdeki diskleri eski kasamda ve işyerinde pc'de denedim sorunsuz çalışıyor. Disklerin ışıkları yanıyor.
    Sizce sorun ne olabilir, ne yapmalı neleri kontrol etmeli başka.
    Fikirlerinizi bekliyorum.



  • Çok ilginç. Farenizi diskin çalışmadığı Usb soketlerde denemiş miydiniz ? Bir de F6n BETA versiyon bios sürümü ile Usb klayye ile ilgili bir düzeltme var. Onu da deneyin isterseniz.
  • Evet denedim. Mouse takılı olan yer diskleri taktım gene çalışmadı. Mouse u diğer usb ye taktım çalışıyor. Sanki güç ile alakalı sorun var gibi geliyor. Ama nasıl anlaşılır nasıl çözülür bilemiyorum. Anakart ile ilgili arattım fakat benzer bir sorun bulamadım. Aygıt yöneticisinden baktığımda 0 güç gözüküyor. Mouse takılı olan usb'de 98ma di yanlış hatırlamıyor isem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.