Şimdi Ara

gigabyte ram desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler iyi akşamlar yeni gigabyte ud5 x58 yonga setli anakart aldım.birde patriot 2gb ddr3 1600 mhz cl9 ram var.Acaba ram bu anakarta uyumlumudur_? acil cevaplarınızı bekliyorum.Yardımlarınız için teşekkürler



  • Uyumludur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert AYAN

    Uyumludur.

    arkadaşım anakart kutu üzerinde 800.1066.1333 ve 2100 yazıyor 1600 mhz den bahsetmiyor.acaba o yazanlar başka birşeyden mi bahsediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faNtAsYbOy

    Anakartının test edilmiş desteklenen bellek listesi burada



    baktım maalesef desteklemiyorda bios güncellemesi yapsam destekler mi acaba
  • Bios güncellemesi ile deslese mutlaka destek listesinde belirtirler dostum şuanki bios update listesinde yok sanırım olsa idi dediğim gibi belirtirlerdi ama belki yeni bir update çıkarsa takip edersen listede yayınlarlar. Ama spesifikasyonlarda 2100+ değeride kafa karıştırmıyor değil. Birde 1gb patriotlar test edilmiş gözüküyor ama yanında kanal başına bir diim ibaresi var saat geç oldu yarın iyice bir araştıralım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faNtAsYbOy -- 13 Aralık 2009; 4:39:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faNtAsYbOy

    Bios güncellemesi ile deslese mutlaka destek listesinde belirtirler dostum şuanki bios update listesinde yok sanırım olsa idi dediğim gibi belirtirlerdi ama belki yeni bir update çıkarsa takip edersen listede yayınlarlar. Ama spesifikasyonlarda 2100+ değeride kafa karıştırmıyor değil. Birde 1gb patriotlar test edilmiş gözüküyor ama yanında kanal başına bir diim ibaresi var saat geç oldu yarın iyice bir araştıralım.



    hocam anlamadıgım şeyler bunlar bana yardımcı olursan sevinirim. 2 adet bu remden var bende.Hadi 1 tane olsa at gitsin derdim ama araştırmak zorundayım.İnşallah çalışıtırır.birde 1gb çalıştırıyorda 2 gb nasıl çalıştırmıyor anlamıyorum.Birde 800.1066.1333 ve 2100+ destekliyor diyor sadece 1600 desteklememesi çok saçma geliyor bana.Aldiıgım yer de ban uyumlu demişti ama

    hocam yarın bir bakıp yardımcı olursan çok sevinirim.İyi geceler




  • Dostum bir kaç yabancı forum da söz edilmiş gigabyte in ram listesinde belirtildiği gibi tek kanal da mesela 1600 mhz 1 gb a kadar destekliyor denilmiş yani üstüde mevcut fakat yineliyorum sana verdiğim liste gigabyte ın sitesin den alınmış gigabyte ın direkt test edip onayladığı ramlar yine o forumlarda bir kaç sistem de 1600 mhz e kadar aynı anakartı gördüm sistemini topla bence dene derim her halukarda sistemini toplayacaksın sonrada rami test etme şansın olur ama muhtemelen tanıyacaktır diye düşünüyorum. Ramleri de yeni aldı isen eğer aldığın yerden değiştirme imkanın varsa 1*1 dual kit ini al aynı ramlerin hem sorunsuz hemde dual olarak daha performanslı kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faNtAsYbOy

    Dostum bir kaç yabancı forum da söz edilmiş gigabyte in ram listesinde belirtildiği gibi tek kanal da mesela 1600 mhz 1 gb a kadar destekliyor denilmiş yani üstüde mevcut fakat yineliyorum sana verdiğim liste gigabyte ın sitesin den alınmış gigabyte ın direkt test edip onayladığı ramlar yine o forumlarda bir kaç sistem de 1600 mhz e kadar aynı anakartı gördüm sistemini topla bence dene derim her halukarda sistemini toplayacaksın sonrada rami test etme şansın olur ama muhtemelen tanıyacaktır diye düşünüyorum. Ramleri de yeni aldı isen eğer aldığın yerden değiştirme imkanın varsa 1*1 dual kit ini al aynı ramlerin hem sorunsuz hemde dual olarak daha performanslı kullanabilirsin.



    hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Bir deneme yapacagım bakalım.Ramları alalı 20 gün oldu ama hiç kullanma şansım oolmadı.Değiştirmeği bir denemem gerek kabul ederlermi bilmiyorum.Ayrıca benim aldıgım ramlar dual değil mi yaw_?




  • büyük bir ihtimal hiç sorun yaşamazsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihdema

    beyler iyi akşamlar yeni gigabyte ud5 x58 yonga setli anakart aldım.birde patriot 2gb ddr3 1600 mhz cl9 ram var.Acaba ram bu anakarta uyumlumudur_? acil cevaplarınızı bekliyorum.Yardımlarınız için teşekkürler



    Dual olup olmadığını sormuş sun sen yukarıda bulu belirtmemişsin patriot 2gb ddr3 1600 mhz cl9 ram demişsin ramin tek modül sanırım yani tek bir 2 gb ram eğer iki tane ise farzı misal 2*1 dual dir zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.