Şimdi Ara

GİGABYTE P965-S3 ANAKART KULLANAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende Gigabyte p965-S3 versiyon 1.0 anakart var ve anakartım sorunlu. Hızlı sistem inatla anakart sağlam dior ve sorunu kabul etmiyor.bunları test edip burda yazarsnız oraya baskı yapıp değişim isteyecem. aynı sorun sizlerdede var ve ilerde sizde aynı sorunu yaşayacaksız.
    1. Anakarta ilk olarak PCI yuvasına 2. bir ethernet takarsanız ve bunu internet çıkışı için kullanmak için anakartda bulunan marvel etherneti devre dışı bırakınca sistem aptallaşıyor ve kilitleniyor. sitemi resetlediğinizde tekrar marvel devreye giriyor ve sistem normale dönüyor. Ben iş yerimde 2 ayrı network kullanıyorum . 1024 ve 2048 olmak üzere .2048 devre dışı bırakıp 1024 geçince yani sonradan taktığım ethernete geçince sistem kilitleniyor.

    sizlerden bun test etmenizi istiyorum. modemlerinizden 2 ayrı bağlantı girebilirsiniz . anakart ethernetini devre dışı bırakın taktığınız ethernete geçince kiltleniyorsa buraya yazın.

    2. Veritech ddr2 800 mhz ram takınca sistem açılmıyor ve kilitleniyor.

    hızlı sistem inatla anakartım sağlam diyor ve başından savıyor. neymiş onlara şikayet gelmemiş. ddr 800 sorunu için de gigabyte mail atın diyor bizi ilgilendirmiyro diyor. ilgilendirmiyorsa neden türkiyeye getiriyorsun anakartı. arkadaşlar baskı yapalım ve anakartdaki sorunu birlikte giderelim.hızlı sistemden uzak durun arkadaşlar. yoksa bir anakart parasıda telefona harcarsınız.







  • bende bu anakartı yeni aldım moralimi bozdun ne yapmalıyım
  • Galiba bu kartın rev 1.0 versiyonları sorunlu imkan varsa rev 3.3 alın
  • arkadaşlar
    s3 modelini almayın
    ds3 modeli sorunsuz. Hızlı sistem getiriyorsa uzak durun.teknik servis ukala birtek onlar biliyor bu işi. sorunlu işte hatanızı kabul edin ve değiştirin.bu forumda yazıyor ilin almanı almanyadan anakartı değiştiriyor bizimki sorun yok diyor.herkesin önünde test yapsınlar
    hatta bu forumdaki test yapan arkadaslar v.1.0 test yaparlarsa bende hs ye yollarım bu testi.
  • DS3 varken bu karta bakılmaz bile arasında bi tek firewire farkı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.