Şimdi Ara

[SATILDI] [Satıldı, Referans İlanı] Gigabyte B660M DS3H AX LGA 1700 DDR4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Gigabyte Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satıldı, Referans İlanı] Gigabyte B660M DS3H AX LGA 1700 DDR4

    ÜRÜN SATILMIŞTIR, REFERANS İLANIDIR


    İlk sahibiyim, teknobiyotikten 07.09.2022 tarihinde alındı. 12400f ile kullandım. 1 yıl daha garantisi var, kutu içeriği tam. Cihazda internet problemi yaşamıştım altta detaylı anlattım, servise yollarken bilgisayarsız kalmamak için başka bir anakart aldım, şuan onu kullanıyorum, bu anakart boşa çıktı bu yüzden satıyorum.

    Giriş seviye bir anakarta göre dolu bir anakarttır. Wifi ve bluetooth modülü vardır, hiç kullanılmadı, 2x m2 girişi var, 2 side sorunsuz, type c girişi mevcuttur.


    Ürünün detaylı özellikleri:

    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B660M-DS3H-AX-DDR4-rev-1x/kf


    Performans durumu: 12400f ile small ftt testinde mesh olmayan kasada mosfet neredeyse 100 dereceleri 5-10 dakika sürede görüyor, oyunlarda ise 72 derece civarı, cpu z multi testinde 80 civarı görüyordu. (bios ayarları hiç değiştirilmedi)


    Servis süreci [3. fotoğraf]: Üründe internet kopma sorunu yaşadım, uzun araştırmalar sonucu gigabytenin ethernet driveri kaynaklı olduğu anladım, fakat ürünü servise yolladım, servis dahi sorunu anlayamadı ve geri yolladı, 1 adet işlemci pinini düzelttiklerini not düşmüşler, bunun dışında onarım yapılmadı, servis notları ve kayıtları ürünün üstünde mevcuttur.


    İnternet sorunu: Gigabytenin sitesinde olan 2022 tarihli driver ile windows 10 da kullandığımda internet 2 yerden yüke girerse (mesela twitch izlerken youtube izlemek gibi) internet kopuyordu, fakat driveri kaldırınca bu sorun olmuyordu, servise yollamadan bios f22 sürümü olarak gönderdim, daha sonra gigabyte 2023 ethernet driveri çıkarmış, hemde yeni bios sürümleri çıkmış, **fakat servisten sonra ürünü hiç kullanmadım, bu yüzden internet sorunu çözüldü mü bilmiyorum, en azından ethernet driveri yüklemeden kullanılınca internet kopmuyor.


    Fiyat: TL (Pazarlık yoktur)

    Isparta Merkezde elden teslim edilebilir, il dışına güzelce paketleyerek ertesi günü kargoya verebilirim. Kargo alıcıya aittir, çek satıştan indirimli kargo kodu alabilirsiniz. [Yurtiçi - Aras - Sürat - MNG]


    https://hizliresim.com/no8i0yk

    https://hizliresim.com/qdwukwl

    https://hizliresim.com/1e6l624

    https://hizliresim.com/qngeqzg





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.