Şimdi Ara

GIGABLUE HD800 SE PLUS mı? Yoksa ATLANTA SMART G4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanguzel_

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkir1907

    Sayın serkan bey atlanta et 9000 hakkında yorumlarınız nedir paylasirsaniz çok iyi olur

    Cihaz xtrend cihazlarla bire bir aynıdır. Yani Xtrend markadır.

    Cihazda 405 Mhz. lik işlemci vardır. MIPS hızı 1100 Mhz.dir. ( Broadcom 7413 )

    Cihazın tuner katı, board üzerindedir. Yani silikon tuner olarak anılan modeldir. Ben şahsen silikon tuner 'li cihazları tercih etmiyorum.

    Yazılım desteği, vuo'nun biraz altındadır. Yazılım desteği olarak giga'dan biraz daha kuvvetlidir diyebilirim.

    Görüntü kalitesi tüm broadcom 'larda aynıdır.

    sayın serkan bey cevabınız ve açıklayıcı ve öğretici bilgiler için teşekkür




  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.

    Tabi yıllardır sektörde yüzlerce uydu alıcısı incelemiş ve satışını yapmış firma olarak tavsiyemiz hangi markayı alırsanız alın orjinal ürün almanızda fayda vardır. Klon cihazların genelinde kalite yönünden düşüklük olur, kulalnılan malzemede olur işçilik olarak olur vs vs ama kalitesinin yeterli olması durumunda bile bu tek başına klon cihaz almak için yeterli bir neden değildir. Ülkemizde uydu sektöründe faaliyet gösteren her ticari uydu firması bu ülkeye vergi veriyor, vergiler ülkeye yatırıma dönüşüyor firmalar çalışanlarının geçimini sağlıyor. Kullanıcılara destek ve yasal garanti veriyor. Elinde faturası ve garanti belgesiyle yasal bir güvencesi olmuş oluyor. İşte bunu düşünemeyen bir düşünce sistemi bizce yanlış. Klon dreambox ürünlerinde yüzlerce mağdur insanın durumlarını yakından biliyoruz o nedenle klon cihazların satışına hiç girmedik. Herkesin birey veya firma kendine göre tecrübesi bilgi birikimi olur. Bilgi birikiminin yaş ile ilgisi olduğu gibi aynı zamanda imkan ile sürekli deneyim ile ve bilgilenme imkanının fazlalığıylada ilgisi vardır. Bakıyorsunuz 35 yaşındaki mühendis 60 yaşındaki mühendise göre daha bilgili kendini yetiştirmiş vs. Önemli olan bilgi aktarımında izlenen yolun düzgün verilmesidir.
    İster dreambox ister gigablue ( şu an için klonu yok) ister vu ine alırsanız alın orjinal ürün tavsiye ediyoruz. Bunun dışında aynı ürünü değişik markalar adı altında satan frmalarda var. Mesela atlantanın ürünleri Ülkemizde kendi markasıyla avrupa ülkelerinde farklı markalarla satılabiliyor. Burada da firmanın desteği önemlidir. Yine bu anlamda müşterisine desteği esirgemeyen firmalardan biridir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 7 Kasım 2013; 11:49:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oqsijen

    Evet başka forumlarda da aynı başlığı açtım ama en faydalı ve paylaşımcı başlık bu forumdaki oldu diğer forumlarda genelde herkes kendi kullandığı cihazı önerdi ve kimse kullandığı cihazın olumsuzluklarını aksettirmedi sanırım kararımı verdim E2 işletim sistemine alışık olduğum ve görüntü kalitesinin tatmin edici seviyelerde olması ve medya özelliklerine çok fazla ihtiyaç duymayacağım için elimdeki tv yeterince tatmin edici şekilde zaten bunu sağlıyor ve maliyet konusunda Gigabule'nun bütçemi aşmaması ayrıca yüksek akım sebebiyle garanti kapsam dışı kalması durumunda dahi onarım maliyetlerinin makul bir fiyata olması benim için bu tercihi ortaya çıkardı ayrıca cihazın çift tuner özelliği olması ileride belki DVB-T2 gibi yeni karasal yayın sistemini denememe imkan sağlayacak olmasıda tercih sebeplerim arasında yer aldı cihazda olmasını tercih edebileceğim tek eksiklik ise bünyesinde wifi bağlanısının entegre değilde wifi adabtörü ile sağlaması oldu bakalım cihaz elime ulaştıktan sonra tercihimin ne kadar yerinde yada hatalı olduğunu yine sizlerle pylaşmaya devam edeceğim forumda yardımlarını esirgemeyen başta eleştirel başıkışı ile benim soramayacağım birçok sorunun cevabını almamı sağlayan serkanguzel_ Bey olmak üzere herkese çok teşekkürler.

    Cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Özellikle görüntü kalitesinden memnun kalacağınızdan eminim.

    Size yanıt vermişken ve bu vesile ile bir hususa özellikle değinmek isterim.

    Burada kendi çıkarları için konuyu saptırmaya çalışan bir kaç tane satıcı tayfasının belirttiği gibi, benim cihaz markası ile cihazı satan firma/firmalar ile herhangi bir meselem olmaz.

    Hobim gereği, elime geçen cihazları test ederim. Çevremde onlarca arkadaşım cihazını getirir. Zaman zaman ben satın alırım, bir süre kullanırım, satarım. Satamadığım elimde kalır. Evim eski cihaz bakımından depo gibidir.

    Cihaz klon olunca, donanımsal olarak kalitesiz olmaz. Yeni çıkan vu2 serisinde, besleme problemlerini hatırlatmak isterim. Yani cihaz kalitesiz üretildi ise, orijinal olan da, klonolan da kalitesiz üretilebilir. Şimdi dünyanın parasını verip te, garantili ancak kalitesiz bir cihazı kimse almak istemez. Klon cihaz getirtenlerde bireysel olarak vergi ödedikleri için, ülkeye vergi ödemektedirler. Yani arada aracı olmadan satın aldıkları için fiyat avantajı sağlamak mümkün olmaktadır. Garanti konusu kişiden kişiye göre değişir. Ben şahsen 3 kat fiyat farkı varken, garantili ürüne para vermem. Garantisiz üründen daha iki defa alma hakkım olur.

    Bilginin ve bilgi edinmenin yaşı yoktur. Yani eğitim ve insanın kendini geliştirmesi hayat boyu sürer.

    Benim için kullanıcıların doğru bilgilenmesi yeterlidir. Hangi cihazı tercih ettiğinin önemi yoktur.

    Saygılar, sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 7 Kasım 2013; 12:04:05 >




  • Ben bu gidisle cihaz falan alamayacagim kafam karisikti bir yerlere varabilmek icin okuyorum okudukca icinden cikilmaz hal aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

    Ben bu gidisle cihaz falan alamayacagim kafam karisikti bir yerlere varabilmek icin okuyorum okudukca icinden cikilmaz hal aliyor.

    tabııkı kafan karışır

    pıyasada olan bır cıhaz ilehttp://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-Smart-Android-G4-Hediyeli__isp11293041

    bakarsın kaç tane satılmış kötü yorumu yok

    diger tarafta

    piyasada olmayan bir cihazı karşılaştırılmış sonra piyasada olmayan cihaz begenilmiş degilmi

    ne güzel reklam piyasaya çıkmadan piyasaya çıkmış aynı fiyata aralıgındaki rakibini aşagıla

    1 sene sonra çıkacak ve 30 kanal gösterecek karasal yayın göklere çıkar süpperr degilmi ?

    yazanlara çizelere bravo çok iyi aferin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 11 Kasım 2013; 23:47:56 >




  • Cihaz almanya ve diğer ülkelerde satışta yurtdışı forumlarda da yoprumlar var yabancı diliniz varsa anlarsınız.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    pm
  • Bu iki cihazın birbirine göre artıları ve eksileri neler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.