Şimdi Ara

Getir Burger King siparişi 20 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
36.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulen 1.5 saatte zor geldi. Buzgibi olmuştu. İşe bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burger kingin sipariş sistemi bktan lakaytlar her restoran ayrı kafada işliyor

    Gecen sene bu zamanlar da pandemi den dolayı çalıştığım bölgedeki yakin kompleks içindeki bütün mekanlar kapandi.( 20 dk mesafede burger hariç)

    Yemek sepeti üzerinden öğle yemeği için söyledim 2 saat sonra gondermediler diye yemek sepetine bildirdim. İptali zaman aşımından yaptılar.

    akşam ben 16.40 ta eve dönüş için servise binerken zink kurye aradi getirdim diye iptal edildi o sipariş haydi yallah dedim kapattım tabi.

    Benim zaman aşımından iptalimi keyfi müşteri iptal etti diye merkeze geçmişler. akşam Merkezden araninca durumu anlattım dinleyen de şaşırdı ama sonuç monuç yok.

    O şekilde pişen donmuş patates belirttiğiniz sürelerde gelirse hic bir anlami yok taşınırken ısı onlemi falan yok bunlarda. Süre onu yenilmez hale getiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Mayıs 2021; 3:25:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 den önce söyledik 55 dakikada geldi. İptal etmediler ama baya geç geliyor siparişler. Kampanyayla fiyat uygun olmasa normal zamanda söylenmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi gözükmüyor indirim.

    Konum: Bağcılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

    Haftasonları veya kafalarına estikleri zaman siliyorlar sanırım kuponu. Kampanya devam ederse haftaiçi geri gelir muhtemelen.

  • Sipariş verdim, 1 saat sonra mağazayı aradım "siparişiniz iptal olmuş yemeksepeti.com iptal etmiş" dediler. Getir üzerinden sipariş verdiğimi söylediğimde ise, "yemekseperi - getir hepsi aynı sistem" cevabını aldım. Getir müşteri hizmetlerini aradım, biraz bekletti siparişiniz geliyor dedi, tam sitede sayfayı yeniledim sipariş iptal oldu yazısı geldi. Getirdeki kişiler çözüm üretemediler bende Getir üyeliğimi iptal ettim.

    Yer SAKARYA - Mavi Durak yakınındaki Burger King.

  • 2 saat 6 dk sonunda sipariş gelmedi ama teslim edildi yazıyor sistemde. Paramı iade ettiler ama kupon boşa gitmiş oldu. Arayınca cevap da vermiyorlar.

  • 2 st kadar önce 2 ayrı hesaptan sipariş verdim, şaşırtıcı bir hızla 20dk da geldi sipariş. Aklınızda olsun, farklı hesapları kullanırken aynı kart ile ödeme yapmaya çalışırsanız indirim daha önce kullanılmış diyor, farklı kart kullanın ödeme için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    Bi bende kupon yok herhalde. Cuma günü 15 gibi kupon vardı, girdim 10 dakika sepet oluşturduk şak silindi kupon. İndirimsizde alacağımı zannetip şark kurnazlığı yaptılar herhalde ama vermedim siparişi, kuponda geri gelmedi

  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    benim 4 hesabım var hepsinde aynı tosla kart'ı kullandım sanırım şanslıyım

  • Ama bu hesaba özel dağıtılan bir kampanya değilki, standart herkese açık. Whopper menü aldık biz soğan halkası da ekledik tan 40 oldu, ödemede 20 ye düştü. Ara ara tekrar dene derim, Getir malesef ilginç, kuponlu kampanyalarda özellikle kupon var görüyorsun ama düşmüyor, uygulamayı kapat aç yapıyorsun veriyor gibi gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2009 (Ankara), steakhouse menü yeni çıkmış ve ikili menü olarak 14.99 TL ye satılıyor, öss ye hazırlanıyoruz okuldan sonra dershaneden önce her gün gider yerdik, çıtır soğanlar köftenin büyüklüğü falan doyuruyordu, bir de kişi başı 7.5 TL çok iyi fiyat öğrenci için o zamanlar. Ayrıca, popülerdi '' - hadi börgıra gençler '' diye diye geçti lisede son senemiz. Zaten, Kızılaydaki 2 şube Burger King 1-2 senede 5 şubeye çıktı. Bu konuyu da görünce dün gaza gelip söyledim bir steakhouse menü. Özellikle içindeki çıtır soğanlar için söyledim biraz da, ama gelen hamburger de eser miktarda çıtır soğan vardı ve lezzet olarak aşırı vasat geldi. İndirim olmasa 40 liraya yakın para verecektim ben buna, değer mi sorusunun cevabı tabiki hayır. Diyeceğim o ki, steakhouse bitmiş beyler söyleyecekseniz bile avantajlı menülerden falan söyleyin.  





  • Burgerdan siparis verip tatli caninizi bosuna sikmayin inanin 20 liraya değmez. %1 ihtimal olan siparisi vaktinde getirseler de değmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    Bence semt semt değişiyor. Tuzla'dayım, herhalde çok sipariş geliyor zaten diyip cuma günü bitirdiler kampanyayı diye düşünüyorum. Bakalım haftaici geri gelecek mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin 14 gündür siparişi gelmeyip parasını alamayan var 3 gündür benim paramıda iade etmedi telefonlara bakanda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21.45te verdiğim sipariş 23.45te teslim edildi ancak gelen giden yok. 2 saat içinde 3 defa görüştm temsilcileriyle. Ha geldi ha gelecek denildi. Hatta bi tanesine eğer gelmezse ne olacak her yer kapanıyor dedim. Verdiği cevap ise hayır kesinlikle gelecek inanın oldu. Kısacası getir en büyük pişmanlıktır. En son 3 ay önce mcdonalds siparişim 2 saatte gelmişti ve buz gibiydi diye iade etmiştim. Tövbe edip sonradan tövbeyi bozmanın cezasını çektim malesef. Trendyolyemek ve yemeksepeti bunların kökünü kazımalı artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    tam tersi getiryemek bunların kökünü kazımalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    Deyimi mi yanlış kullandım diye şüpheye düştüm bir an ama sanırım getirde mağduriyet yaşayan bir ben varım. Trendyol yemek bence çok iyi. En azından sadece kendi kuryeleri ile hizmet veriyor. Son 3 aydır sipariş veriyorum ve 30 dakika üzerinde beklediğimi de hatırlamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    Hocam Yemeksepeti yada trendyol bu indirimleri neden yapıyor sizce pazarda tekel olsa yapar mı Yemeksepeti şimdiye kadar hiç indirim yapıyor muydu getiryemek gelince indirim yapıyorlar getiryemek hiçbir koşul olmadan %50 indirim yapıyor ilk 5 siparişe %50 yapıyor 10 yıldır yemeksepetine üyeyim daha 1 TL indirim yaptığını görmedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum ve sinir krizi geçirmemek için direkt uzaklaşıyorum...  

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.