Şimdi Ara

Genpa degisim cihazi kabul edildi ama onemli bir sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar ben 7 gunluk iphone 4s cihazimi genpaya teslim ettim cihazimin titresim motoru bozuktu..Neyseki 6 gun icinde kabul ettiler ve ozel hizmet ekibi tarafindan getiricekler cuma gunu ancak sorum soyle ki benden cihazi kutusuz aldilar kutusu herseyiyle birlikte bende gelicek 0 cihaz da kutusuz gelicekmis sizce bu dogrumu yani ben o cihazin sifir oldugnu nerden anlicam ya tamir gormus yenilenmisse?? Bunu anlamanin bir yolu varmi yada basina gelen yardimci olursaniz cok sevinecegim tesekkurler..



  • Degisim cihazları kutusun e aksesuarsiz gelmekte ancak jelaitleri üstünde oluyor. Zaten sıfır cihaz fark ettiriyor kendini
  • kutusuz geliyor dedikleri gibi. yinede inceleyin sıfır telefon belli eder kendini
  • itools programını indirin


    quote:

    iTools'da ana kısımda yazıyor bu bilgiler. Resimde işaretli kısımda cihazın ilk açılma yada ilk aktivasyon tarihi bence. Benim 2 tane iphone 4'de burası tam cihazı ilk açtığım tarih. Diğer 2 refurbished'da yazan tarih aldığım tarihten çok eski. Yani bu tarih büyük ihtimal cihazın ilk açıldığı tarih.
    Büyük ihtimal kontrolü udid'den yapıyor. Cihaz yenilenince udid değişmediği için cihazın ilk kullanım tarihi gözükür. Yani bence refurbished olduğu bu şekilde anlaşılabilir.


     Genpa degisim cihazi kabul edildi ama onemli bir sorun ?

    @bdullah




  • Cok tesekkur ederim cevaplandirdiginiz icin sagolun gelsin bi deniyim insallah ikinci bi sorunla karsilasmam:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.