Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DST33 Vs PIRANHA TWIX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çift hatlı bir telefona geçmek istiyorum.Cep telefonuyla işim gerçekten üst seviyede..Günde 4-5 saate yakın çift operatörle konuşmam gerekiyor ve çift telefon artık zorlamaya başladı.Bu durumları göz önünde bulundurarak hangisini seçmemi önerirsiniz??Şimdiden sağolun..



  • Piranha Twix'i arkadaşım almıştı ve değiştirmesi 10 gün sürmedi. Gerçekten berbat bir telefon. Ekranı büyük ama kalite sıfır.. Kamera zaten yalan. K300i telefonum bile ondan daha iyi çekiyor.. 240x320 video oynatmıyor. Zaten hangi MP4 formatını desteklediğini bulmak içinde baya bi uğraşmak gerekiyor. Telefon zaten çok büyük..
    General Mobile DST33 çok daha kaliteli bir telefon olmalı.. Hem boyularıda iyi..
  • D880i
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar; D880 i de olasılıkalrım arasına aldım..
  • piranha bizim arkadaşa aldık kamera video oynatma şeklinde düşünüyorsan bilmiyorum ama konuşma süresi vs olarak bakıyorsan bizim arkadaş piranha dan çok memnundu hem pili iyi gidiyordu hemde çift pil vardı masa üstü şarj da var. yani bence oldukça iyi bir cihaz

    tuş takımının olmasını saymıyorum bile
  • D880 i kesinlikle önermiyorum. İkincil hatta ses problemli, ve benim gibi yoğun konuşuyorsun bu can sıkıcı olacaktır. Ayrıca pili sana en fazla 1 gün dayanır, bana 1,5 anca gidiyodu. Telefonu en sonunda sattım.

    Eğer yoğun konuşuyosan bence çift telefona devam etmelisin, pilli kesinlikle seni tatmin etmeyecektir. Ayrıca araştırmalarım sonucu belirtmek isterimki çoğu çift simli telefonda ses, çekme ve ulaşılamama problemleri yaşanıyor, bende yoğun bir şekilde arıyorum tek telefona düşmek için, henüz sorunsuz tatmin edici bir şey bulamadım
  • Alacak olan arkadaşlara piranha kullanmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle uzak dursunlar kesinlikle ! Emin olun paranıza yazık.Yukarıda pohuman nikli arkadaşımızın bahsettiği kişi benim telefonu aldım ertesi günün akşamına kadar ne rezalet üretim faciası bir telefon olduğunu anladım hiç bir şeyi tatmin etmiyor ne kasa kalitesi ne ekran kalitesi ve kullanım kolaylığı ne kamera (ki kamera zaten yok bu telefondaki kamera sadece ve sadece telefonda kamera varmı var mantığı ile koyulmuş)Bir kere adam gibi bir teknik servisi danışabileceğin bir servisi yok sürmüşler piyasaya artık malzemelerden üretilen bir cihaz kimin sürdüğü belli değil ..

    Arkadaşlar yapmayın gerçekten paranıza yazık etmeyin ..

    Aşağıdaki linkte 3. sayfada Piranha ile çektiğim bir kaç foto var kamera kalitesini daha doğrusu kamera rezaletini sizlerde görün bir VGA kamera kadar bile resim çekemiyor rezalet ötesi .

    http://forum.donanimhaber.com/m_18131649/mpage_3/key_piranha%2Ctwix/tm.htm




  • Pişman olduğunu burada da itiraf ettin hehe.. İlk zamanlarda hiç kabullenmiyordun. Arkadaş Sony Ericsson K810i'yi aldıktan sonra gerçek ve kaliteli telefon kullandığını da söyledi. Daha neler dedi neler.


  • Ayak yapıyordum sadece
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pohuman

    Piranha Twix'i arkadaşım almıştı ve değiştirmesi 10 gün sürmedi. Gerçekten berbat bir telefon. Ekranı büyük ama kalite sıfır.. Kamera zaten yalan. K300i telefonum bile ondan daha iyi çekiyor.. 240x320 video oynatmıyor. Zaten hangi MP4 formatını desteklediğini bulmak içinde baya bi uğraşmak gerekiyor. Telefon zaten çok büyük..
    General Mobile DST33 çok daha kaliteli bir telefon olmalı.. Hem boyularıda iyi..

    evet 270 ytl ye 2.6 inch ekran çift hat piranhayı aldım..bastır parayı o zaman samsung al..bendeki d900 2 gün şarjı gitmiyordu..hemen arkadaşa hediye ettim..piranhadan memnunum..bu fiyata..


    quote:

    Orjinalden alıntı: AnarKin

    Alacak olan arkadaşlara piranha kullanmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle uzak dursunlar kesinlikle ! Emin olun paranıza yazık.Yukarıda pohuman nikli arkadaşımızın bahsettiği kişi benim telefonu aldım ertesi günün akşamına kadar ne rezalet üretim faciası bir telefon olduğunu anladım hiç bir şeyi tatmin etmiyor ne kasa kalitesi ne ekran kalitesi ve kullanım kolaylığı ne kamera (ki kamera zaten yok bu telefondaki kamera sadece ve sadece telefonda kamera varmı var mantığı ile koyulmuş)Bir kere adam gibi bir teknik servisi danışabileceğin bir servisi yok sürmüşler piyasaya artık malzemelerden üretilen bir cihaz kimin sürdüğü belli değil ..

    Arkadaşlar yapmayın gerçekten paranıza yazık etmeyin ..

    Aşağıdaki linkte 3. sayfada Piranha ile çektiğim bir kaç foto var kamera kalitesini daha doğrusu kamera rezaletini sizlerde görün bir VGA kamera kadar bile resim çekemiyor rezalet ötesi .

    http://forum.donanimhaber.com/m_18131649/mpage_3/key_piranha%2Ctwix/tm.htm




    evet foto kalitesi berbat..ama bende d900i vardı çok aklite otsu var ama neye yarar 1-2 gün şarjla..fotograf makinası alcam 270 ytl telefondan arta kalan 300 ytl ye 12 megapiksel..hehe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 26 Mayıs 2008; 17:05:43 >




  • twix kullanıyoum ve yukardaki yorumları okudum saygı duyarım fakat o kadar aşağıladığınız kadar kötü bi telefon değil. sonuçta ben bu telefona 250ytl verdim. bi nokia n serisi veya bi se w serisi gibi olmasını bekleyemem. ne kadar ekmek o kadar köfte. bence sizin için kamera önemli değilse şiddetle tavsiye ederim. sorunsuz bi makine ben kullanıyorum. biraz kabaca evet doğru. ama bundan önceki telim n93 dü o yüzden hiçbi sıkıntı yaşamadım
  • bende almayı düşünüyodum ama pohuma ve kaptanın yazdıklarından sonra vazgeçtim vasat piinhana twix!!!!
  • bende çok araştırdım ama çift hatlı iyi bir tel bulamadım vazgeçtim almaktan 2 telefonla idare ediyoruz.ama mutlaka alacak olanlar.general mobile dst picco büyük ama iyi sayılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.