Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DST12 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
26.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manevra67

    şarj aleti bozuldu.buna uygun bulamıyorum.nasıl bulabilirim acaba ?

    telefonda mesaj yazmak işkence.konuşma sırasında da sesin boğuk, az gittiğini söylüyorlar.ve detelefon çok yavaş.bunlar eksi yönleri.

    artı olarak da müzik dinlemek isteyenler için çok iyi ses veriyor.ee tabi fiyatı da çok uygun.

    ama pek tavsiye etmem ben bu telefonu.

    benimde bozuldu.dst10 modelde.teknik servise gidip alacam.lazımsa sana da alıp göndereyim. sen teknik servisi ara fiyatını öğren. ben aradım 8 tl dediler.
  • gittigidiyordan sipariş verdim.sağol yardımın için ali282. 7 tl miş.ancak usb kablo olarak ayrılmıyor sanırım.
  • annemin telefonu bozuldu.ev tam bir lg cep telefonu hurdalığına dönüştü.bende bunu araştırıyorum.durum şu ki annem radyosu olmayan bir cihaza ceptelefonu demez.bunu almayı düşünüyorum.
    ancak biz tek hat kullanıyoruz.bu telefon çift hat için yapılmış.kullanan arkadaşlar bu konuda yorumunuz nedir?tek hatla kulanılabilir tabikide nasıl olur.birkaç arkadaş rehberdeki olan sorunlardan bahsetmiş tek hat ile bu sorunlar daha da artarmı.
    bir diğer sorum radyo nasıl.sesinin streo olması net çıkması kanal hafızasının olması önemli.lütfen bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    son sorumda kulaklık girişi.çünkü kulaklık arızalanırsa büyük sorun çıkarır.kulaklık girişi standart değildir herhalde ama nasıl olduğunu anlatırmısınız.inşallah cihazın çıkışıda sağlamdır.
    BENDEN DE BİR BİLGİ:bir forumda okudum.bu telefonun eksikliklerinden sesin karşı tarafa geç gittiğini yazmışsınız.forumdaki kullanıcı şöyle diyor.kullanma klavuzunda telefonu yanağa çok yaklaştırmayın sesiniz karşı tarafa sorunlu gider yazıyomuş.kullanıcı bunu test etmiş gerçektende durum buymuş.telefonu yanağınıza yaklaştırmayın.




  • Bu telefondan çift telefon derdinden kurtulmak için bir tane aldim, dst12 modelini problem olursa çok maliyetli değil üzülmem düşüncesi ile almıştım. Çok nadir "geçersiz sim", "sim 1 kartı takın" uyarısı dışında hic bir problem yaşamadim. Lakin bir gün telefonu düşürüp ekranının kırınca servise biraktim servis 2-3 haftadan uzun onarım süresi verince, o sıralar telefonada çok ihtiyac duydugumbir dönem oldugundan, onarım süresince kullanmak için aynı model bir telefon daha aldim, onarımdan sonra yeni telefonu kardeşime veririm düşüncesindeydim.

    Ancak yeni aldigim General Mobile dst 12 telefon ummadigim kadar problemli çıktı, 20-30 dk da bir
    "geçersiz sim kart'' ''sim 1 kartı takın'' uyarısı veriyor konuşurken bir süre sonra konuşma kesiliyor, bu arızalarla her servise götürdüğümde probleme rastlanılmadı denilerek ürün geri teslim edildi. Her seferindede aynı problemleri yapmaya devam etti.

    Netice olarak çift sim kartlı bir telefon alacak olanlar öncelikle güvenilir ve kendini ispatlamış markalara yönelmeleri ekonomik nedenler ile bu tur markalara yönelmek durumunda olanların ise ürünleri iade edebilecekleri yerlerden temin etmeleri yönündedir.

    Ayrica ben General Mobile ürününü teknosalarda satılan bir marka olması sebebiyle tercih etmiştim.




  • beyler pc ye usb olarak nasıl kullanabiliyoruz?önceden takınca usb olarak kullanılsın mı diye soruyordu şimdi böyle bir uyarı gelmiyor telefon direk şarj olmaya başlıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.