Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DST12 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
26.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben aldım kullanıyorum telefonu..daha öncede çift hatlı çin telefonlarından da kullandım..
    bence bu telefonb hepsinden güzel..
    en azından garantili ve de imei klon olma riski olmuyor..
    boyutu ve görünümü de gayet hoş...
    fiyatı da gayet uygun...
  • @ati1001
    Dostum o dediğin olay bende de var. Yani arama gelince açma tuşuna basınca cevapla-reddet diye iki seçenek çıkıyor genelde. Ama bazen de aramayı direk cevaplıyor Ama bu çok da büyütülecek bir olay değil. Kullanıma da çok büyük engel değil. Sıkma canını.
    Ayrıca mesaj yazarken 160 karakter dolduktan sonra yavaşlama, radyo dinlerken kulaklık sesinin çok ama çok az gelmesi, kulaklık girişinin üstündeki plastiğin yerine oturmaması ve ordan sallanması gibi hataları da var. Ha bir de bir hatla görüşünce diğer hattınızı aradıkları zaman kapalıymış gibi görünüyor. Yani ikinci hattan arama alamıyorsunuz. Bu da önemli bir eksiklik.
    Ama fiyatına göre bakınca bunları görmezden gelmek gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 29 Ocak 2009; 9:20:29 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

    @ati1001
    Dostum o dediğin olay bende de var. Yani arama gelince açma tuşuna basınca cevapla-reddet diye iki seçenek çıkıyor genelde. Ama bazen de aramayı direk cevaplıyor Ama bu çok da büyütülecek bir olay değil. Kullanıma da çok büyük engel değil. Sıkma canını.
    Ayrıca mesaj yazarken 160 karakter dolduktan sonra yavaşlama, radyo dinlerken kulaklık sesinin çok ama çok az gelmesi, kulaklık girişinin üstündeki plastiğin yerine oturmaması ve ordan sallanması gibi hataları da var. Ha bir de bir hatla görüşünce diğer hattınızı aradıkları zaman kapalıymış gibi görünüyor. Yani ikinci hattan arama alamıyorsunuz. Bu da önemli bir eksiklik.
    Ama fiyatına göre bakınca bunları görmezden gelmek gerekiyor.

    dostum sadece arama geldiğinde yen 1 basıp cevapla reddet seceneği çıksa iyi. aram yapmak istediğimde giriyorum rehbere noyu buluyorum yes1 nolu tuşa aramak için bastığımda bazen ortadaki menu tüşüna basmış gibi seçenekler tablosu karşıma çıkıyor bazen telefon rehberden çıkıyor bazende arama yapıyor yani o anki telefonun keyfine göre yes 1 tuşu çalışıyor buda benim canımı çok sıkıyor işte tahmin ediyorum programsal bişey. yoksa telefon duzgun çalışsa gerçektende hoş bir telefon ozelliklede fiyatına göre. ama dedimya benim şansımdandır herhalde bana boyle rastladı. şimdi geri götürüp servise versem kim bilir ne zaman geri gelecek + yapılıp yapılmayacağıda belli değil malum servise giden şey dahada bozulup geri geliyor o yüzden teli %15 zararla geri vermeyi düşünüyorum.




  • Aynen dediğin gibi bende de oluyor o zaman zaman. Hatta bir keresine dediğin gibi rehberden ismi bulup arama tuşuna bastığımda bluetooth'u açtı Gerçekten düzgün çalışsa hoş telefon. Bende E250 vardı önceden. Çift hat ihtiyacı nedeniyle onu satıp bunu aldım. Ama özlüyorum o telefonu. Çok stabil bi makinaydı. Radyosu falan çok kaliteliydi. İşte çift hat dalgası yüzünden katlanıyorum bu telefona. 6-7 günüm daha var 15 günün dolmasına. Belki ben de verebilirim geri.
  • dostum şu an için çok fazla sorun çıkarmıyor ama ilerde dahada karışırsa hafızası en iyisi yol yakınken geri vermek sanırım zararın neresinden dönersen kardır :)
  • sevgili arkadaslar ıncelemden bir ürün aldım vede acıkcsaı sizin yorumlarınızı okuduktan vede kendı incelememden sonra aldıgım ürünü yani dst 12 iaede etmeye karar verdim... 15 gün içerisinde iade edilince %15 kesıntıye ugruyormus ama ne yaalım buda bana ıncelemeden bir daha almamam gerektıgını hatırlatır:)
  • selamlar,

    dün dst12yi aldım. 12 saatten fazla şarj ettim. şimdi sim kartları (turkcell ve avea) taktığımda ve arama yaptığımda (ya da biri beni aradığında) görüşme 5. saniyede otomatik olarak kesiliyor. bunu her iki kartta da yapıyor. menülerde bunla ilgili bir ayar bulamadım. teknik servis sağolsun 'getirin bakalım' diyor. bu tip bir durumla karşılaşanınız var mı?

    teşekkürler.

    problem cihazdanmış - değiştirdim haloldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey -- 19 Şubat 2009; 10:11:24 >
  • Ben de bu telefonu aldım ve kullanıyorum ama benim dikkatimi bir şey çekti. Telefon yaylı gibi yani telefona dokununca tel. içinde bir yay var hissi uyandırıyor. Siz de bunu farkettiniz mi?
  • arkadaslar bu telefona program yuklenebiliniyor mu acaba.... zil tıpınde hem titresim hem ses yok..........ayrıca telefon hafızası az olduğundan ancak 1 tane mms alabiliyorum. 2. mms geldiğinde hafıza dolu dosya silin diyor . sizinde boylemi??
  • slm arkadaşlar ben bu telefonu almıştım teknosadan, aslında telefon hoşuma gitti sesi, ve iki hattımı kullanabilme duygusu belkide, bir süre sonra 1. hattan rehberden arama yapmak istediğimde seçeneklere media player a falan giriyordu önemsemedim kullanmaya devam ettim 1 .hattan arama yapmamaya başladı ve garantiye gönderdim 10 gibi bir sürede yapıldı geri geldi yani yukarda bazı arkadaşlarında yazdığı gibi sorun var sakın almayın başınız ağrımasın aralarında sağlamlarda çıkabilir belkide yazılımsal bi sorun aletin günahını almıyım neyse bir gün bi görüşme yaparken karşımdakine sinirlenip teli kırdım, ucuz olduğu için böle bi özelliği var kırabiliyorsunuz :))

    tekrar general mobile aldım dstm1 275 tl bunda sorun yok bir hafta kullandım ve sattım, ama şarj en fazla 2 gün gidiyor forumda bazı arkadaşlar fazla gittiğini yazmış dstm1 in bunları bataryaları birbirini tutmuyor heralde ve kamerası 3,2 kesinlikle değil sorulara cvp layabilirim elimden geldiğince tecrübeli sayılırım bu konuda




  • Bende dst-12 kullanıyorum fakat bluetoth kulaklıkla bitürlü kullanamadım. Bluetoth kulaklığım bh-102 bi türlü beceremedim eşleştirmeyi çünki hiç görmüyo makine kulaklık donanımını. Bluetoth kulaklık ile kullanabilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • evet salih dediğin doğru,telefonu sanki bir yere düşürsen"doink doink doink " diye zıplayacak gibi duruyor.ama bu paraya bu telefon üretiliyorsa diğerleri bizi hep kazıklamış herhal!!!
    ama bence bu paraya mükemmel bişey!!!
    quote:

    Orjinalden alıntı: salihemre

    Ben de bu telefonu aldım ve kullanıyorum ama benim dikkatimi bir şey çekti. Telefon yaylı gibi yani telefona dokununca tel. içinde bir yay var hissi uyandırıyor. Siz de bunu farkettiniz mi?

  • dst12 de 2 hat takılı ve görüşme yapmıyorken 2 hatta aktif değil mi? aynı anda çağrıya açık?
  • bende dst12 aldım arkadaslar
    her yönüyle cok güzel, kücük, mp3 var, bluetoot var, mp3 seside cogu telefondan daha iyi.
    bazı arkadasların dedigi gibi yankı filanda yok

    fakat 1.sim AVE
    2.sim TURKCELL

    2.simden turkcellden arama yaptıgımda 'KOSSULU ARAMA AKTARMA' diye yazı yazıyor sizce bu bir problemmi.
    Herkezde aynımı oluyor???

    Birde bir sey eklemek istiyorum . evet telefon tek işlemcili fakat 4 yılıdr telefon kulanırım . telefonun biri ile konusurken ikincisinin çaldığı nadir görünmüşdür. yani birinciyle konusurken ikincisi ile de konusamayayım . bence bu cok da takılacak bir sey degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 24 Mart 2009; 18:16:16 >
  • arkadaşlar,ben 9mart2009'dan buyana kullanıyorum.bu fiyata bu ürün bravoo diyorum.ama garntisi 2 yıl,2 yıl dayanırmı bilmiyorum.
    ben telefona sessiz.wav isminde bir dosya kaydettim.profiller->içmekan->zil sesi->"sessiz.wav"ayarladım.
    -->uyarı türü->sadece zil ,,,ayarlıyorum ama genede MIDI2 çalıyor.naslı çözebilirim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fikretkurt

    arkadaşlar,ben 9mart2009'dan buyana kullanıyorum.bu fiyata bu ürün bravoo diyorum.ama garntisi 2 yıl,2 yıl dayanırmı bilmiyorum.
    ben telefona sessiz.wav isminde bir dosya kaydettim.profiller->içmekan->zil sesi->"sessiz.wav"ayarladım.
    -->uyarı türü->sadece zil ,,,ayarlıyorum ama genede MIDI2 çalıyor.naslı çözebilirim?


    arkadasım dosyayı nasıl kaydediyorsun.. bırde ben takvimden hatırlatmalara not vb yazıp ayarladıgımda sadece mıd3 calıyor bu calma sesini ayarlayamıyorum ve bu ses afedersiniz ökuz bogurmesi gibi olur olmadık yerde calıyor.. nasıl degiştirebiliriz... birde aldığımda sarz yeni dolduruldugunda yarım saat sonra gosterge 2 ye iniyordu ve tam bitik gösterdığınde bile 2 gun kullanıyordum.. versiyon yuklettim sorun cozuldu..




  • syn dembay,
    sesleri hem .wav hem .amr uzantılı kaydettim gene olmadı.sesleri hem telefon hafızasuna hem hafıza kartına ayarladım gene olmadı.ne yaptımsa başaramadım.
    anladığım kadarıyla dembey,bu telefon bazı zil seslerini karıştırıyor.zil seslerinde özel zil sesi ayarlıyorum ama yinede telefon [(çarşamba?cumartesi? :-)] kafası nasıl eserse o zil sesini kullanıyor.senin dediğin böğürme sesi MIDI3 sesi.alarm ayarındaki ses bölümünden değiştirebilirsin!
    kişiye özel zil sesi yaparsam onu kullanıyor.
  • arkadasım dosyayı nasıl kaydediyorsun.. bırde ben takvimden hatırlatmalara not vb yazıp ayarladıgımda sadece mıd3 calıyor bu calma sesini ayarlayamıyorum ve bu ses afedersiniz ökuz bogurmesi gibi olur olmadık yerde calıyor.. nasıl degiştirebiliriz... birde aldığımda sarz yeni dolduruldugunda yarım saat sonra gosterge 2 ye iniyordu ve tam bitik gösterdığınde bile 2 gun kullanıyordum.. versiyon yuklettim sorun cozuldu..

    syn dembay versiyon yuklettim diyosun.ne yüklettin?internetten bende yükleyebilir miyim?açık yazabilirsen çok memnun olurum.teşekkürler.
  • Orjinalden alıntı: fikretkurt



    arkadasım dosyayı nasıl kaydediyorsun.. bırde ben takvimden hatırlatmalara not vb yazıp ayarladıgımda sadece mıd3 calıyor bu calma sesini ayarlayamıyorum ve bu ses afedersiniz ökuz bogurmesi gibi olur olmadık yerde calıyor.. nasıl degiştirebiliriz... birde aldığımda sarz yeni dolduruldugunda yarım saat sonra gosterge 2 ye iniyordu ve tam bitik gösterdığınde bile 2 gun kullanıyordum.. versiyon yuklettim sorun cozuldu..

    syn dembay versiyon yuklettim diyosun.ne yüklettin?internetten bende yükleyebilir miyim?açık yazabilirsen çok memnun olurum.teşekkürler.



    kendi servisinde yaptılar....
    ayrıca ben alarm sesinden bahsetmiyorum.. benim dediğim takvimden hatırlatma yanı ajandayıayarladığımda hatırlatma sesi mıdı3 ve bunu degiştiremiyorum...
  • euroka
    euroka
    kendim sordum,kendim buldum!
    arayan grupları oluşturup o grup için zil sesi atarsanız,kullanıcı profili içmekan seçip,zil sesini "sessiz.wav" yapsanız dahi,gruptan gelen çağrılarda grup zil sesini kullanıyor!yani profil sessiz seçmeniz dahi çözüm olmuyor!ya arayan gruplarına zil sesi hiçbiri atayacaksınız,yada zil sesini "sessiz.wav"uyarı türü'de sadece "zil sesi" yapsanız bile gruplara ait çağrı geldiğinde sese razı olacaksınız.çok ince bir ayrıntı ama ben keşfedinceye dek 1 ay geçti!!!!
    haaa şunu belirteyim,sessiz bir ortamda "sessiz.wav"adında bir sessizlik sesini zil sesi atayıp keyfinize bakmak benim projemdir!patent almadım ama belirtmeden geçemiyeceğim!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.