Şimdi Ara

Genç Futbol Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15-16 yaşndayım lise1'e gidiyorum okulda fln iyi oynuyorum, 8.sınıfta okul takımı seçmelerinde ilk gidişte seçilmiştim (6-7de okul takımı seçmeleri olmadı o yüzden 8.) Sadece cok koşunca yorulma var. Yazında yaz futbol okuluna gittceğim, ailem futbolcu olmamı desteklemiyor. Son olarakta bulunduğum ilde prof. takım yok napabilirim



  • Amatör kulüplere yazıl bence. Bende ailem istememesine rağmen yazıldım gittim lise sona kadar. En azından kondisyon olayını çözersin biraz kulüp kültürü oluşur antremanlarda felan. Sonrası zaten şanstır yani. Nerde yaşıyorsun?
  • Olaya en alttan başlıyacaksın normali bu,Amatör takımlarla ondan sonrası senin yetenek ve şans'ına kalmış.Kendini kanıtlayabildikten sonra el bet bir yerlere gelirsin.Elindeki imkanlarla başla bir an önce.
  • Keşke senin kadar genç olsaydım, ya tamamen futbol ya da tamamen okul. İkisinden birini hayatından çıkarmalısın ama tavsiyem 2.sini seçmen... Futbolda geleceğinin garantisi yok. İyi bir lise arkasından iyi bir üniversite ve bölüm tercihi hayatını daha yaşanabilir kılar.
  • liseye 440 puanla gittim ama futbola ilgim cok var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afrasiyab58

    Amatör kulüplere yazıl bence. Bende ailem istememesine rağmen yazıldım gittim lise sona kadar. En azından kondisyon olayını çözersin biraz kulüp kültürü oluşur antremanlarda felan. Sonrası zaten şanstır yani. Nerde yaşıyorsun?

    aksrayda yaşıyorum takım 3.lige cıktı bu sene yazın yaz futbol okuluna gitcem orda 3ay çalştıktan sonra iyi olanları alıyorlar takıma takıma alınırsam lise2de takımda oynarım teklif gelirmi bilmiyorm takım ezik takım cnkü izlemeye antrenör bile gelmez o takıma gibi düşünüyorum. Seneye abim ygsye gircek taşıncağız iyi bi şehire ama seneye kadar napıyım amatör kluptemi devam edeym
  • Bak neredeyse benim evladım yaşındasın, o yüzden oğlum diyeyim sana. Yaş olarak biraz gecikmiş sayılırsın 2. lig topcusu olacağına git avukat ol, doktor ol. Vatana millete daha hayırlı bir vatandaş olursun. Futbol hevesini de halı sahalarda arkadaşlarınla birlikte al. Ailen seni 8-10 yaşından beri futbol okuluna vermiş olsaydı o zaman zaten bunları burada yazıyor olmazdın. Büyük sözü dinle, zeki olduğun belli, kafanı hiç karıştırma bol kazançlı iş çok. Avukatlık doktorluk sadece bir örnek, mimarlık, elektronik mühendisliği artık neye ilgin varsa, hakkıyla yaptığın her iş sana nice kapılar açacaktır.
  • futbol okuluna sakın gitme para tuzağı bir şey çıkmaz ordan. Amator bir klüpte başlar en azında ligte felan oynarsın.
  • çalıştıktan sonra heryerden para kazanılır .önemli olan disiplinli olmak.
    bu senin kendi vereceğin karar yeteneğinden eminsen neden olmasın kimse futbolcu olarak doğmuyor.ama bu yeteneklerini eski futbolcu anternör vs ile görüşüp onaylatmanı tavsiye ederim okulda iyi oynuyorum bir yetenek değil.

    sana şunu söyleyeyim insanın sevdiği işi yapması kadar mutlu edebilecek başka şey yoktur. bende zamanında futbolu bıraktım amatörde oynayabiliyordum.dersane sonrası tıp fakültesi falan bitti yani. ben böyle karar verdim .değildim .

    avukatlık doktorluk karın doyurur parada kazandırır .pimappencilerde gayet iyi para kazanıyor .bence amaç para kazanmaktan çok sevdiğin işi yaparak para kazanmak olmalı. ben çok yetenekli olduğuma inansam kesinlikle futbola devam ederdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Sfenks

    futbol okuluna sakın gitme para tuzağı bir şey çıkmaz ordan. Amator bir klüpte başlar en azında ligte felan oynarsın.

    yaz okuluna gidip kondisyon arrtırrım hemde iyi oyuncuları ordan kadroya alıyorlar kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

    Bak neredeyse benim evladım yaşındasın, o yüzden oğlum diyeyim sana. Yaş olarak biraz gecikmiş sayılırsın 2. lig topcusu olacağına git avukat ol, doktor ol. Vatana millete daha hayırlı bir vatandaş olursun. Futbol hevesini de halı sahalarda arkadaşlarınla birlikte al. Ailen seni 8-10 yaşından beri futbol okuluna vermiş olsaydı o zaman zaten bunları burada yazıyor olmazdın. Büyük sözü dinle, zeki olduğun belli, kafanı hiç karıştırma bol kazançlı iş çok. Avukatlık doktorluk sadece bir örnek, mimarlık, elektronik mühendisliği artık neye ilgin varsa, hakkıyla yaptığın her iş sana nice kapılar açacaktır.

    Futbol okul aynı anda yürütym seneye ligde takımı olan şehire taşıncaz büyük ihitmalle orda almazlarsa ygs calışrm abi ?
  • Orta okuldan lise 3e kadar yaklaşık bi 5 yıl Göztepe'de sol bek olarak futbol oynadım. A2 takımına kadar yükseldim. Hocalarım ve çevremdekiler profesyonel futbolcu olacağımı hep söylüyolardı. Ama geldik lise 4 e ve Ygs-Lys derdiyle iki işi birden götüremedim. Ailem illaki üniversite dedi. Futbolcuların çoğunun neden cahil olduğunu o zaman anladım.
  • Profesyonel klüp olmaması daha iyi. Oralarda genellikle torpil işler.
  • Oldunmu futbolcu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FerrarisiniSatanAdam3 kullanıcısına yanıt
    Kanka hukuktan (devlet) mezun oldum , ekonomik durumum iyi olsa futbola yönelirdim ama olmadı
  • spor hukuna yönelsen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.