Şimdi Ara

Geleceğe Dönüş'ün senaristi: Yeni bir film çekilmeyecek, böyle bir şey beklemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Para uğruna seriyi p.ç etmedikleri için teşekkürler.
  • 2-3 sene öncede aynı açıklamayı yapmıştı bu adam.
  • Sebebini bilmiyorum lakin acayip keyifli geldi bu haber :) Sakın vazgeçme sevgili senarist. Umarım ilerleyen dönemlerde mirasçıları da aynı hassasiyeti seri için gösterir.
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Ohooo, ondan önce yüzlerce kitapta onlarca filmde çıktı bu konular. 2 tane film sayesinde mi teknoloji bu noktaya geldi yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 25 Şubat 2020; 23:9:48 >
  • Adam da kitabını yazmış; zaten senarist kendisi , aydınlat beni bir kitapta gelecek teknolojisini bu kadar etkileyen başka kitap varsa! (Benim gördüğüm bu filmdi muhtemelen animeler ve mangalar da da benzer şeyler vardır; şuan aklıma gelmese de bir kaç tane anime zorlarsam çıkartırım, Ginga Eiyuu Densetsu animesi var mesela aklıma gelen 35 Yıl evvel ilk romanı yayınlanmış 10 Ciltlik ve 20 yıl evvel de animesi[Bu animede teknolojiden ziyade 15 Temmuzu gördüm dersem inanmazsın, izlemen lazım tarih de birebir miydi ya da çok mu yakındı neyse ben de tam o yılın başında izlemiştim, o yüzden tarih beni şok etmişti ve tekrar izlemiştim!])



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Şubat 2020; 2:46:37 >
  • Devam filmi ya da öncesini anlatan bir film yapılamaz zaten ama günümüz teknolojisinde sağlam görseller görmek adına bir remake'e düşmanca yaklaşmıyorum. Tabi yine de o eski tadı vermez, veremez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Filmler kitaplar teknolojiyi ancak %1 etkiler. Önemli olan ihtiyaç ve kullanışlılık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar ben de içten içe devam filmlerini izlemek istesem de çekilmemesi çok daha iyi. Bir klasik olarak kalmaları çok daha yerinde.
    Bundan yıllar sonra senarist ve hak sahipleri rahmetli olduğunda varisler de aynı çizgide devam eder umarım.
  • Bence ikinci ve üçüncüde çekilmemeliydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _yakari_ _ kullanıcısına yanıt
    Neden ? Çok güzel bolumlerdir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız savaşları , indiana jonesun içine ettiler . Hayalet avcılarını mahvettiler .
  • Kesinlikle. Şu üçü arasında en çok Indiana Jones'a üzüldüm. Geleceğe Dönüş ile birlikte en sevdiğim film serisidir. Her 2 seride 3.filmle çok güzel final yapmıştı fakat Lucas Film rahat durmayıp, Indy'nin içine etti.
  • filmin konusu itibariyle zaten zaman yolculuğu kavramı içinde yeni bir senaryo üstünden yapmaları 80lerdeki gibi ilgi çekmeyecekdir.Son 30 yılda zamanda yolculuk hikayelerini işleyen bir çok yapım oldu ve bu konuda ilgi kayboldu.Son avangers filmi dahi bu konuyu işleyip filmi rezil etti.

    Gerçi bob gale böyle konuşsada ben arkaplanda fiyat artırdığınıda düşünüuorum.para konuşur her daim,universal de filmin haklarını almak için sağlam bir para vermek isteyebilir.Bob gale özelindede bu ilk olmayacaktır,mesela star wars haklarını lucas büyük bir paraya disneye satmıştı,bob gale de bir lucas kadar haklarını satabilir,yeterki paranın miktarı düşünülenin üstünde olsun ama dediğim gibi geleceğe dönüş filminin formatı dolayısıyla yapımcı şirketlerin çokda heves etmediği bir hikayeye sahip olduğundan yüksek maliyetlerle hakları satın alınmak istenmiyor,olay bu.Bob gale de klasik tok satıcı kafasında sadece.

    Önemli olan yeni yapılan filmler değil,o filmlerin yapımına sebeb olan efsane eski filmlerdir.Bu noktada bana göre netflix yapımları hollywoodun geleneksel reboot mantalatisine göre farklı ilerliyor,netflix geleceğe dönüş haklarını alsa ortaya çok farklı işler çıkar ancak bob gale ve yanındaki tayfası zaten netflixe karşı dolayısı ile filmin haklarıda hollywood içinde kalacak.




  • İsmini değiştir konsepti değiştir çek gitsin ne kasıyorsunuz bu kadar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • predators diye sacma sapan bir devam filmi cektiler çöp
    rocky 6 çöp
    rambo 4 çöp
    terminator 4-5-6 çöp

    yapilmayacagina sevindim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Rambo Last Blood güzeldi sadece, katılıyorum gerisi çöp.
  • Beklemiyoruz zaten! Hatta Geleceğe Dönüş ile ilgili hiç haber de yapmayın... Biz Marty'i, Doc'u, Delorean'ı böyle seviyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.