Şimdi Ara

GeForce RTX 4090 sadece iki haftada tükendi, stok sıkıntısı devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostlar. Dünya şu an iki büyük sorunla karşı karşıya.Ve aşılması kolay sorunlar değil. Üretimleri yavaşlatmak ve önceki üretimlerin değerlendirilmesini beklemek zorundalar. Birincisi küresel ısınma. ikincisi üretim teknolojisinin sınırına ulaşmış olması. Artık standart politikalar da kalmadı. Hayatta kalmaya ve zaman kazanmaya çalışmak gerek. Bu sorunları da arka planda çözmek için bir mücadele var. Yoksa ne kart üretilecek ne de daha iyi bir kart göremeyeceğiz nanometre daha fazla küçülemezse. Üretim teknolojisi küçülemezsse daha fazla performans için çok yüksek güç tüketimi ısı ve büyüklük farkı demektir ve bu da standart üretim için yapılabilecek birşey değildir.Zaten kartların artık bukadar yüksek fiyatlarda olmasının sebebi uyanıklık stok veya gerçek maliyet hatta korona nin destek olduğu ekonomik dalgalanma değil Firmalar daha iyisini üretebilmek için çok daha fazla para ve zaman harcamak zorunda artık.O yüzden quantum fiziğinin süper pozisyonun quantum dolanikliligi gibi durumların hızlı çözülmesi ısı ve enerji sorunlarının çözülmesi ve transistörler den 3boyutlu quantum temelli yeni teknolojilere geçilmesi gerekli. Bunu yaparken , ciddi anlamda yenilenebilir enerji kaynaklarından ve ısı yolu kullanmadan dönüştürülebilir doğaya zararı olmayan malzemelerden üretmeye başlayacak üçüncü bir sanayi devriminden bahsediyoruz.Gözlerimizi açalım ekonomik kriz bir yana bunlar da sonumuzu getirebilecek ilerlemenizi durdurabilecek görmezden gelinmesi gereken küresel sorunlar.





  • 30 bin tl verenin aklına şaşarım sokakta bir garibana 10 tl vermeyen 1 kg kedi köpek maması almayı sokak hayvanlarına dağıtmayı akıl edemeyen gariban bir aileye destek yardım etmeyen kör yaşayan müsrifler.

  • kaptan5656 K kullanıcısına yanıt
    Parası olan alıyor kardeşim. İnsanların işi gücü bu kartla hafifliyor kimisi de keyfine alıyor. Sen neden insanları yargılıyorsun. Sana göre araba alanlarında hepsi müsrif o zaman. Herşeyin fiyatı uçmuş gitmiş. Kartın fiyatı 50 bin bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Arıza yapıyorlar demek istemiştim.

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Mesela benim kartım her gün yanıyor. O yüzden 5 tane aldım. Değişimli olarak nvidiaya yollayıp duruyorum.

  • Juzam kullanıcısına yanıt

    Valla sizi bu okuduğunu anlama seviyesiyle o kurumsal yerlere çaycı bile yapacaklarını sanmıyorum

  • kardeşim adam afedersin h.yvan gibi çalışıyor biriktirip alıyor niye millete versin çok zengin değilse alanlar için diyorum yani herkes çalışsın yapsın serbest piyasa elini tutan yok kimsenin yapsınlar tüm dünyayı millet mi besleyecek

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.