Şimdi Ara

Geely emgrand ec7 hakkında.. Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    35 40 civarı 2012 2013 geely emgrand sanruf lu modeli var.. Bu araçlar alınır mı.. Belki forumda yüzlerce kez tartışıldı.. Ama canlı canlı bu işi bilenlere sormak istiyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bir piyasaya bakın önce, kaporta, far stop lambası gibi parçaları bulunuyor mu?
    Motor parçaları çok önemli değil mutlaka uyan muadil birşeyler bulunur. Ancak özellikle far yada stop lambaları bulunmuyorsa, kırıldığında yenisini takamayacağınızdan aracınız muayeneden geçmez, buna bağlı olarak kullanamaz ve çekme belgesi almadan satamazsınız.
  • Hocam n11 de gördüm.. Var sanırım.. Siz piyasada bulunmadığı ile ilgili bir tecrübe edindiniz sanırım.. Ayrıca çinden getirmek te zor değil.. 15 güne getirilir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam o paralara düşük modelli az çok sağlamlık testlerine girmiş araç alın. Yedek parça sorun değil ama amdac a bakın bu çin arabaları kazalarda çok kötü. Ayriyeten parçalar kalitesiz. Düşünsenize yedek parça alırken çin malı verme diyoruz. Bu arabanın orijinal parçası çin malı. Ben olsam o paraya Reno kovalarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o aracı da inceledim opel motoru kullanıyor, elektrik sistemi de bosch marka diyorlar, ama bu markalar kullan at türü arabalardır, koltukları 70k kmde aşınır çin malı kalitsizliği kendini heryerinde belli eder
  • Yorumlar tam da Türk işi.Cahil,bilgisiz ve ön yargılı.Geely Emgrand 1.5 gsl basic aracı 4 yıldır kullanıyorum.Bakımlarını
    kendim yapıyorum.Hangi parçayı nereden alıyorum,kaça alıyorum,nasıl bakım yapıyorum?Tüm bilgiler objektif olarak topiğimde var.
    Orada "deltoid" rumuzuyla yazıyorum.Arac hakkında gerçek bilgiye buradan ulaşırsınız.
  • çin malı bir araç uzak durun derim. araç zaten çakma mercedes s-class

    chevy cruze, aveo gibi araçlar bakmanızı öneririm. veya 2005-2008 arası japon marka modellerine de bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.