Şimdi Ara

Geely Emgrand alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Geely Emgrand düşünüyoruz, en full olanından. Amacımız alıp, çok sıkınıtı yaşamadan binmek. Al satçı fırsatçı değiliz, bir kere alalım bir kaç sene işimizi görsün gözüyle bakıyoruz.


    Kullanan var mıdır tavsiye edilir mi ?


    Öğrendiğim kadarıyla kullanıcısından, Chery'nin aksine bu Çin özel sektörünün en başarılı markasıymış, toyota altyapısı motor parça kullanıp, Volvo'yu bile satın almış. Ncap testlerinde de fena değil. Bana bunları anlatan, çok az yaktığını söyleyip hiç servise uğramadığını söylüyor.


    Doğru mudur ?


    Veya bütçeyi birazcık zorlayıp, Çin devlet markası olan Chery Tiggo düşünüyoruz.




  • Servise ugrayanazlar zaten çünkü servis yok parça zor tabi bu zqmanda mecburen alınır ha ben o riske girmem siz alabilirsiniz tabi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğiniz bir araba ve temiz ise alınır neden böyle dedim ? Arabanın piyasası yok aldınız diyelim araç sorunlu bide bunu elden çıkarması var zaten piyasası yok mide ağrısı yapar durur delirtir sizi. O yüzden bu tarz yavaş giden arabaları tanımadığınız kişilerden almamaya çalışın parçasıda zor bulunur çıkma vs. olarak. En güzeli alın palio linea tarzı bişey bakımlı aile arabası tarzı kafanız rahat eder cebinizde .

  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt

    Çok mantıklı bir açıklama yaptınız hocam, bulaşmamak en iyisi. Lada Niva hk. bilginiz var mı acaba ? Biraz alakasız oldu benim sorduğum araçlara ve sizin önerilerinize ama 4x4 Tofaş olarak düşünüyorum ben. Kullanım amacımıza uygun aslında. Bununla ilgili de ayrı konu açacağım zaten

  • Frayne F kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu lada niva için çevirebilirsin ama forumda arama yap lada niva için konu vardı sanırım ordan bol bilgi alabilirsin.

    Niva için sana diyebileceğim çok bilgim yok keçi gibi araç olduğu bakımlı bulman lazım oda biraz zor görüyor heryeri çürümüştür bu arabanın bulsan bile temizinede çok para isterler .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.