Şimdi Ara

Renault Laguna 2.0 RXE nasıl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
55.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-10.000-tl-acil-ihtiyactan-lpg-li-laguna-siyah-122767480/detay



    arkadaşlar merhaba
    linkte verdiğim araç alınırmı sizce...vergisi,yakıtı konusunda tereddütlerim var onun dışında araç özellikleri fena değil,araç tam zevkime göre aslında aile arabası hemde spor 4 kişilik aileye yeter kanımca :))

    bütçem 10000 lira bu araç ve hyundai accent arasında kaldım.accentler klimalısını bulmak mesele,malum antalyada yaşıyoruz.Yardımlarınız ve görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler.







  • merhabalar. 1-1.5 yıl kadar aile olarak 2.0 rxt modelini kullandık. rxt deri koltuklu olan donanımı rxe ile baska farkı var mı bilmiyorum. araç fiyatına göre gerçekten çok kaliteli. konforu ve ses yalıtımı iyi sayılabilecek düzeyde. iç mekanı oldukça geniş ve ferah. süspansiyonlar ne cok sert ne cok yumusak. güven veren bir hissiyatta. vites geçişleri biraz kemikli klasik reno araçlarının ortak sorunu. güvenlik olarak abs ve airbag sistemi mevcut. yanlış hatırlamıyorsam 4 disk fren sistemi olmalı araçta. motor olarak 2000 cc 140 hp oldukça yeterli performansta bir atmosferik motor var. 170-180 nm tork ile beraber sollamalarda ve performanslı kullanımlarda size çabuk tepki verebilen bir motor. tüketim olarak şehir dışı sabit 100-110 km hızda 7-7.5 litre tüketimi var. şehir içi 9.5-10 litre civarına çıkabilmekte (istanbul içi). fransız üretim olduğu için yedek parça maliyetleri diğer renolar kadar ucuz değildir hatırlatmakta fayda var. her araçta olduğu gibi eğer araç temizse bir test sürüşü yaparsanız daha net bir fikir edinip aracı alabilirsiniz. ben kendi adıma tavsiye ederim. accentten de her anlamda önde bir araçtır.

    bu arada ilandaki araç eski kasa. 1998 den itibaren çıkan makyajlı kasalara bakarsanız daha modern görünümlü bir araca sahip olmus olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker111 -- 15 Haziran 2013; 12:51:22 >




  • RXE'ler 115 beygir diye biliyorum.Alabiliyorsanız RXT alın.Hem daha donanımlı hem daha güçlü bir motoru car.Ayrıca yedek parçası pahalı olduğu için alırken iyi bir Renault servisine expertiz yaptırın.Sorunlu bir Laguna alırsanız masrafıyla başa çıkamazsınız..
  • Laguna ve safrane renault un en iyi araçları. Düşünmeden alın ama sakın servisine baktırmayı ihmal etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lagunaları ben de çok seviyorum fakat eski arabaların parça sıkıntıları olabiliyor. Bizde 93-2004 arası çeşitli zamanlarda 3 tane r21 vardı o zaman da bu tarz arabalar için yedek parça bakım pahalı uzak dur denirdi hala daha öyle. Binmesi çok keyiflidir ama şöyle bir sorun var atıyorum cam açma tuşu bozulduğunda ufacık parçaya cam açan motor kadar para isteyebiliyorlar. Yani ıvır zıvır parçalar dudak uçuklatıyor ama baskı balatası kayışı ucuz olmasa da aldırmayacak kadar pahalı değil.

    Biz tüm söylenenlere rağmen r21leri aldık kullandık hiç birinde hiç bir sorun çıkmadı aldığımız gibi sattık yani bakımlı ve güzel araba bulursan sorun olmaz ama hor kullanılmış alırsan keyfin kaçar
  • Hocam size şunu söyleyeyim.Laguna, Renault'un çıkardığı gelmiş geçmiş en iyi araç.

    Hakikaten öyle Renaultun daha iyi bi aracını görmedim bu zamana kadar. Yol tutuşu olsun konfor olsun donanım paketi olsun gayet iyidir. Tabi bazı bilindik Renault saçmalıkları yer alır araçta ama detaycı değilseniz biner keyif alırsınız.

    2.0 Motora gelirsek. 90-00 Rekabeti olduğu için zorunluluktan çıkmış bi motordur.Beygir ve Tork olarak bi nebze düşük kalmıştır ama normal bi kullanıcıysanız size yeterlidir. Motor yaptırılmış 300.000 KM de. Zaten o kadar kompresör ile ancak bu km ye kadar gelebilir. Yakıt olarakta o dönemde yakıt fabrikalar tarafından fazla dert edilmediğinden biraz fazla olabilir. Ama alınır bi araç.

    10.000TL ye aldığınız Hyundai Accentten keyif alabileceğinizi sanmayın. Keyifli binmek istiyosanız alın güle güle kullanın.
  • aynen kardeşlerim araba kendini belli ediyor kaliteli fakat işte yakıt acaba lpg de ne yakar ve vergi ne kadar öderim bi bilgisi olan varmı
  • lagunanin bu kasalari renaultun en saglam araclari bizdede 1.6 rxe vardi 10 yil kullandik 1 kere yolda birakmadi onun disinda accent yaninda at arabasi gibi kalir:)onun disinda cok iyi kaciyo ve benzini cok guzel iciyo:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 15 Haziran 2013; 14:17:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.