Şimdi Ara

Geçmişin ekmeğini yiyen Muslera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yediğimiz gollerde defans oyuncularından tutun fatih terimin değişikliklerini eleştirenler bir kerede olsa muslerayı eleştirmiyor.Bugün 1 metreden daha yakın mesafeden geçen top için yere bile yatmadı.Şampiyonluğa oynayan takımın kalecisiysen o topuda çıkart bir zahmet.Bugün malatyanın kalecisinin yaptığı kurtarışlarının çoğunu muslera içeri alırdı.Yeni kaleci şart bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bjk onu primlemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 maç kaleye gelen 2 şut ve 2 gol. Her nasıl oluyorsa Muslera sakatken daha az gol yiyen bir Galatasaray vardı.

  • Ben bu mevzuyu bin defa soyledim bu sene. 35 yasina gelmis refleksleri yavaslamis musleraya sezon ortasinda sozlesme uzatiyorsun. Ustelik boyle kutlama kivaminda. Sezon sonu bir ton oyuncunun sozlesmesi bitecekken yapilan en buyuk hata. Toplari cok gec ve isabetsiz oyuna sokmasi takimin en buyuk sorunlarindan biri. Bu sene Okan varken daha az gol yedik ve okan iyice form tutmaya baslamisken apar topar kaleyi musleraya teslim ettik. Terimin kredisi ardanin kredisi musleranin kredisi diye diye sampiyonluk gitti. Okan ve yanina iyi bir genc kaleci ile yola.devam edilmeli. Muslera avrupa maclarimizda ve uruguay milli takiminda ne yazikki aslada iyi oynamadi. Sozun ozu yanlis bir sekilde sozlesmesi uzatildi. Hemde en cok para alan oyuncularimizdan biri. Bugun adem topa oylesine vurdu yavastida muslera pozisyon hatasi yapti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir sorum var, FT hakkındaki görüşlerin nedir? FT de geçmişin ekmeğini yiyor dersen Musleranın mevcut durumunda hak veririm, yok FT de sorun yok sorun pembe kar yağmadığı için böyle oldu dersen iş başka.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Tek bir sorum var, FT hakkındaki görüşlerin nedir? FT de geçmişin ekmeğini yiyor dersen Musleranın mevcut durumunda hak veririm, yok FT de sorun yok sorun pembe kar yağmadığı için böyle oldu dersen iş başka.

    Fatih terim son 2 senedir fazlasıyla geçmişin hatta tudorun kurduğu sistemin ekmeğini bolca yedi zaten.Şu maça baktığımızda bile 1 hafta önce derbide asist yapan emre kılınçı böyle bir maçta sahaya sürmüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TornadoSpin T kullanıcısına yanıt

    Ben ki yabancı kontenjanı muhabbetlerinde kontenjan 1 e düşse bile Muslera yazılır diyorum (Mevcut kadroya göre hala diyorum). Muslera da artık durumunun farkına varmalı eskiden kalede Muslera var bakayım nasıl kurtaracak diye gelen pozisyonları izler kurtarılınca sırıtırdık. Bu anların sayısı baya bir azaldı, hala yaşıyoruz ama eskisi kadar sık değil. Muslera geldi 35 ine kendine dikkat ederse kaleci olarak en verimli en tecrübeli çağlarında. Kalede Muslera var kafa rahat moduna gelecek sezonla birlikte tekrar geçeriz umarım. Bunun için yönetiminden teknik heyetine antrenörüne en çokta Musleranın kendisinin üstüne düşmesi gerekli. Camia olarak bizim de sağlam bir B planımız olmalı gerekirse geleceğin Muslerasını ya bulmaya bakmalı ya da ciddi ciddi eğitmeye başlamalıyız. Musleraya sihirli değnek değse bile 5 yılı var sonrası Camiaya arka planda hizmet etmeye devam edecektir.

  • musleranin gs nin buffonu gibi uzun yillar oynayacagini dusundum ama simdiden elestiri aliyorsa bikac sene daha oynar mi emin degilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • imzayı attıktan sonra o da emeklilik modunu açmış

  • Sevgimizdne görmek istemedik ama sakatlığı oldukça etkilemiş. Sağına atılan her şut içeriye giriyor. Artık her maça banko 11 yazmadan Türkiye kupası veya nispeten küçük maçlarda oynatılmalıdır.

    kaleye gelen ehr top içeriye giriyor nasıl iş bu?

  • Bizim takımın cahili çok hakikten. Muslera sakatlıktan dönmemiş olsa idi ya 3. idik ya da daha zoru başarıp 4. bitirecektik. Şaka mısınız siz ya????

    Muslera'nın döndükten sonra oynadığı özellikle ilk 6 maç bizi buralara getirdi.


    Size Fatihler Çipeler Terim gibi de ben bilirimciler müstehak.

  • :) Şaşırtmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera adamdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmişin ekmeği kısmına pek katılmıyorum zira Muslera geçmişte de farklı değildi , birebir veya karşıdan gelen refleks haraketlerde müthiş , yan toplarda ve rezalet anlar yaşatmada her zaman böyle idi.(Birde neredeyse her penaltıyı gol yeme başarısı var)


    Çok büyük paraya çok uzun sözleşme yenilendi malesef.

  • İyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son hamza yı yerken böyle görmüştüm muslera yı mayıs tan bu yana inanılmaz pisliyor sahaya

  • Zaten şu geçmişteki iyi oynadığı zamanları durmadan papağan gibi tekrar edip muslera nın kredisi bitmez diyenlere uyuz oluyorum. Yahu o zaman iyi oynadı parasını aldı, şimdide parasını alıyor iyi oynamak zorunda. Nasıl bir mantık nasıl bir kıt düşünce bu. Yılda 4 küsür alıyor berbat oynuyor ama olsun muslera iyi kaleci vs. Futbolda şu an önemli şu an ne yaptıgına bakılır.

  • Koskoca GS altyapısından,tesisinden bir tane Musleraya alternatif çıkmaz mı ?
    Yıllardır Galatasaraydan 1 tane yerli kaleci çıktığını hatırlamıyorum.Beşiktaş ve TS mesela sürekli yerli kaleci çıkarıyor.

    Musleraya karşı değilim.Sadece astronomik kontratına ve ondan sonra gelecek ya da alternatifi olacak niye yerli bir kalecimiz yok ondan bahsediyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Ağustos 2021; 2:25:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratı bittiğinde güzel bi veda ile ayrılmalıydı bana kalırsa, alt yapıdan yada anadolu kulüplerinden türk statüsünde bi kaleci ile anlaşılıp hem yıllık ücreti açısından hemde yabancı sınırlaması açısından mantıklı bi haraket olurdu. Bi kaleci için verilen para çok fazla başka mevkiilerde o bütçe kullanılabilirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 21 Ağustos 2021; 17:55:25 >
  • İrfancan eğribayat alınıp İlk 11 kalecimiz olmalı.Böylelikle 1 yabancı hakkımız artıyor.Fernando,Melo tarzı bir Defansif orta saha alırsak işler yoluna girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.