Şimdi Ara

GEÇEN GÜNKÜ PROBLEMİM HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA...HATIRLARSANIZ ÖNCEKİ GÜN BURADAN YARDIM İSTEMİŞTİM.SORUNUM AÇILIŞTA BİLGİSAYARIMIN KİLİTLENMESİ İDİ.VE BUNU BAŞLATAN OLAYDA AYGIT YÖNETİCİSİNDEN CD-ROM DMA AYARINI AKTİF HALE GETİRMİŞ OLMAMDI.ŞU ANDA CD-ROM TAKILMADIĞINDA BİLGİSAYAR TAKILMADAN AÇILIYOR AMA CD-ROM U TAKINCA YİNE DONUYOR VE SADECE GÜVENLİ KİPTE AÇILIYOR.CD-ROM U İLK SÖKÜP ÇALIŞTIRDIĞIMDA EKRAN KARTI DAHİL (MOUSE_KLAVYE_ON BOARD OLDUĞU HALDE EKRAN KARTI) ÇAKIŞIYORDU.SONRA MOUSENİN YERİNİ DEĞİŞTİRDİM VE BAĞLANTI NOKTALARINI KALDIRIP YENİDEN AÇINCA (NERDEYSE TÜM SÜRÜCÜLERİ SİLİP YENİDEN AÇTIM) AÇILDI VE ÇAKIŞMA GİDERİLDİ.YALNIZ ÜÇ TANE MOUSE SEÇENEĞİ GÖRÜNÜYOR.BENDE ORTALIĞI KARIŞTIRMAMAK İÇİN DOKUNMUYORUM.
    ANCAK CD-ROM İŞİNİ NASIL ÇÖZECEĞİM...BİLGİSAYARIM AÇILIRKEN CD-ROM UN IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR AMA HDD NİN AÇILIŞ SESİ DURUYOR VE BİLGİSAYAR DONUYOR...CD-ROM U DEĞİŞTİRİPTE DENESEMMİ ? ACABA CD-ROMDAMI BİR PROBLEM VAR?
    YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ?
    emel...<img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>

    est







  • ilk önce cdrom'u ayrı bir kablo ile bağlamayı dene. olmazsa başka bir cdrom ile denersin.
    <img src='http://www.gamewallpaper.com/php-bin/getimage.inc?id=166475&width=130' border=0><img src='http://www.gamewallpaper.com/php-bin/getimage.inc?id=102316&width=130' border=0>
  • muhtemelen cd-rom değiştirilince sorun çözülecektir.sanırım ıde ayarları ile ilgiliydi problem değilmi ? eğer öyleyse ayrı kablo işe yaramayacaktır...ama başka bir cd-rom u tanıyabilir.dma ayarı acaba cd-rom un chipleri üzerindemi etki yapıyor yoksa hdd falanmı ?
    ozi
    :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.