Şimdi Ara

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
72
Favori
59.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nl post ile geliyorsa geç kalmış, Malezya ile geliyorsa bu gecikme normal. Normalde 35 iş günü sınırları var, araya tatil vs girince bu rakam 60 güne kadar çıkıyor. 25 iş gününü geçince siteye yazın durumu derim.
    Bu arada şubat sonu mart başı malezya post ile gönderilen kargolar kayıp, forumda bir çok kişinin kargosu gelmedi (ben 23 şubatta sipariş vermiştim)
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    malezya ile geliyor. biraz daha bekleyelim bakalım. gearbest ile iletişime geçmiştim. ptt ye gidip sorgulayın sonra konuşalım dediler. uğraşmadım bile. kargonun türkiye girişi gözükmüyor ki. neyse madem bekleyelim. @lowradiation

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her durumda ptt ye yazmanızı tavsiye ederim. Tr ye girişi görülmeyen bir çok kargom, ptt ye yazdıktan sonra 2 gün önce girmiş gibi gösterilerek sistemde görüldüğü durumlarla karşılaştım. Hatta geçen hafta TR ye girişi görülmeyen 2 kargosu geldi arkadaşımın.
    Ptt güven vermiyor pek. Geçen gün ptt dağıtım merkezindeydim, muhtemelen Suriyeli bir genç elinde bir kargo paketi getirdi içi dolu, bunu çöpte buldum dedi!!!!!!! Varın gerisini siz düşünün artık.
  • Xiaomi Soccas X3 Akıllı Diş Fırçası alan oldumu nasıldır 52 dolarda alsammı
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Ona güvenip nasıl kullanacan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n_medya

    Ona güvenip nasıl kullanacan

    Biri almis memnunda bilmiyom oral b mi alsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Dr elektronik fırça önermedi bana diş eti sorunu yaptı kendin bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhaba, powerbank alacağım xiaomi'nin yeni nesil ürünlerini kullanan var mı tavsiye edermisiniz ? Alternatif önerilerede açığım.

    Banggood veya Gearbest'ten almayı düşünüyorum.
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    gearbest Türkiye ye gönderim yapmıyor malesef.
  • Gearbestten bir çok alışverişim oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Şu an öyle bir sorun yaşıyorum ki şaka gibi. Kesinlikle gearbest i küçük tutarlı alışverişler dışında tavsiye etmem. Banggood ve aliexpress kesinlikle. Yazışmalarım sonuçlandığında ayrıntıları yazacağım.
  • arkadaşlar bilgisayarda kullanacağım kulaklık arıyorum. varsa gördüğünüz kampanya, kaçırılmayacak fırsat vs haber verirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lowradiation

    gearbest Türkiye ye gönderim yapmıyor malesef.

    Hocam ne zaman başladı bu uygulama bilginiz var mı ?
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Geçen sene başladı, tam tarihi hatırlamıyorum, 1 yıla yaklaşıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    Gearbestten bir çok alışverişim oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Şu an öyle bir sorun yaşıyorum ki şaka gibi. Kesinlikle gearbest i küçük tutarlı alışverişler dışında tavsiye etmem. Banggood ve aliexpress kesinlikle. Yazışmalarım sonuçlandığında ayrıntıları yazacağım.

    Gearbestten xiaomi, huawei ve meziu gibi kolay sorun çıkarmayacak markaların dışında hatta 50-60 usd lik cihazlar dışında tablet vs almanızı tavsiye etmem. Şu an yaşamakta olduğum durumu anlatayım.

    Geçen sene mart ayında 188 usd ye cube iwork11 tablet aldım. Bir iki ay sonra windowsda bir sorun oluştu açılmadı (android açılıyordu) Bende formatladım. Windows aktive olmayınca gearbette yazdım. Onlar da tableti geri göndermemi ya da 30 usd geri ödemeyi kabul etmmemi önerdiler. Tablet gönderim ücreti 20 usd civarı olduğundan 30 usd lik geri ödemeyi kabul ettim. Bundan 6 ay sonra tablet bozuldu, hiç açılmadı donanımsal sanırım bir hatadan. Tekrar gearbestte yazdım. tableti geri göndereceğimi ve tamir edilip bana geri gönderilmesini istedim (1 yıl garanti ). Onlarda Kargo ücretinin bana ait olması ve tamir işlemi bittikten sonra daha önce iade ettikleri 30 usd yi de geri ödemem şartıyla tableti tamir etmeyi kabul ettiler. Ben de tamam diyip 90 TL kargo ödeyerek tableti gönderdim, ellerine ulaştı.

    Daha sonra 30 usd yi paypal ile ödeyemeyeceğimi çünkü paypal ın Tr deki faaliyetlerini durdurduğunu kredi kartı ile ödeyeceğimi söyledim. Ne deseler beğenirsiniz. Kredi kartı ile ödeme alamayacaklarmış. "30 usd sizde kalsın konuyu kapatalım." dediler.Kabul etmeyince ayak sürümeye başladılar. "Korkarım ticketi kapatacağız" dediler. Yaw tableti geri göndermişim ellerine ulaşmış, 30 usd yi ödemeyi de kabul ediyorum Adamlar tabletin üzerine yatıp 30 usd ye konuyu kapatmaktan bahsediyorlar, inanamıyorum. Daha öncede bir sorunum olmuştu gearbestle ama pozitif davranıp çözmüşlerdi. Aslında biraz şaşkınım ama forumdaki birçok gearbest şikayetini es geçtiğim için de kendime kızıyorum keşke banggood dan alsaydım.

    Banggood da kesinlikle bunları yaşamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 15 Mayıs 2017; 20:47:29 >




  • Şu ana kadar duyduğum en vahim en şaşırtıcı şikayet. Yazışmaları tam bilemiyoruz ama gearbest in bu davranışı çok yanlış olmuş. Genelde daha uzlaşmacı ve yumuşak davranırlar.
    Öncelikle geri gönderimlerinizi PTT ile ufak paket şeklinde yapmanızı tavsiye ederim, daha uygun fiyat çıkıyor. (20 TL civarıydı ben araştırdığımda ).
    Söylediğini fiyatlara bakarsak farklı bir şirket mi kullandınız acaba?
    Yazışmalarınızda güzel bir uslup ve ingilizceyle istediklerinizde ısrarcı olmanızı tavsiye ederim, onların tekliflerini hemen kabul etmeyin. Örneğin 30 $ ı en az 50 $ a yükseltebilirdiniz bence.
    Eğer konu kapanmadıysa paypal dan ödeme konusunda size yardımcı olabilirim, ilgilenirseniz özelden yazışalım.
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ilginiz için,
    Kaba bir uslup kullanmadım. Son an a kadar olumlu gitti yazışmalar. Dürüst ve mantıklı olun şeklinde sert bir ifade kullandım ama hakaret tarzı hiçbir şey yazmadım. En son alttaki mesajı yazmıştım.

    "Alternative solution: I will order the following product and give you the order number. You do not sent the product. I will give approvals as if I get the product. So I pay 30 usd to you. (30 dolarlık bir ürün sipariş edeyim takip no'suz, bunu göndermeyin. bende elime ulaşmış gibi ürünü onaylayayım böylece 30 usd yi size ödemiş olurum)

    http://www.gearbest.com...elty-toys/pp_627190.html

    If you can not solve this problem, I want to talk to someone else from gearbest."



    Sanırım hatalarını anlamışlar. Şöyle bir cevap geldi bu sabah:

    Thank you very much for your recent order with our site.

    For your question, you can make a new order like you mentioned.
    But you should leave a message or open a ticket to choose a topic about "cancel my order, please refund to my GB wallet".

    In order to refund to your GB wallet, you should leave a message or open a ticket immediately when you make this order. It is very important, otherwise we will ship your order.

    Once we have refunded to your GB wallet or you have made this order, please tell us the order number immediately.
    Please note that you are unable to use the refund money, we will take it.

    If you have any further queries, please feel free to contact me.
    Thanks for your support.




  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Ayrıca teblet 10.6 inç hocam. Tabletin kendisi 700 gr civarı. 1 paketleme ile 1 kg ye yakın oluyor. Kara yolu kargosu ile 67, hava ile 90 TL kargo PTT ile. 20 TL olması imkansız gibi

    http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_261671.html
  • İşte çözümü bulmuşsunuz, gözünüz aydın. Toplamda ciddi bir miktar zararınız var ama olsun önemli olan anlaşabilmek.
    Paket sandığımdan büyükmüş ancak dediğim gibi yine de küçük paket olarak göndermek istiyorum dediğinizde farklı prosedürü işleyebiliyor. Belki sizin paketiniz bu kategoriye girmez ama denemekte fayda var :)
  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Aynen bayaa bi zarar ettik ama tableti 2 yıl civarı daha kullabilecek şekilde kurtarayım, başka bir şey istemiyorum. :)

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.