Şimdi Ara

Gaz kesme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
206.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    Arkadaşlar bende de benzer bir sorun var. Araç otomatik Corsa. Yürür vaziyetten frenle ya da yokuş yukarı duraklama haline gelince gaz yemiyor. Gaz yemiyor dediğim pedalda sıfır tepki. Arıza lambası yanmıyor bilgisayarda hata kodu çıkmıyor. Sizin durumlara benzer bişey mi bu nereden başlayım değiştirmelere çözmem lazım bu işi. Aracı sapasağlam yapacağım sonra satılığa çıkaracağım.
    Sorunu çözdün mü hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes C180 AMG 2015. Aynı sorun bende de oluştu.Araba ani gaz kesme öne sebepsiz anlık yığılma vs..Makinaya bağlandığı halde arabada herhangi bir arıza koduda cıkmıyordu. Valf, Vakum, Piston besleme deneme yanılma derken sorun Krank Mili Sensöründe çıktı. Sensör değişti sorun bitti aklınızda olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShipAhoy

    Mercedes C180 AMG 2015. Aynı sorun bende de oluştu.Araba ani gaz kesme öne sebepsiz anlık yığılma vs..Makinaya bağlandığı halde arabada herhangi bir arıza koduda cıkmıyordu. Valf, Vakum, Piston besleme deneme yanılma derken sorun Krank Mili Sensöründe çıktı. Sensör değişti sorun bitti aklınızda olsun
    Hocam selam,

    krank sensörü stop etme falan yapması lazım, sizde bu belirtiler yok muydu?

    Acaba krank sensörü ile eksantirik (kam mili) konum sensörünü karıştırıyor olabilir misiniz?
  • Arac ım i20 1.4 dizel jump. Sabahları soğuk havalarda çalıştıktan 3 5 dakka sonra gaz yemiyordu fren yapıyor gibi oluyordu. Titreme yoktu arıza ışığı yanmıyordu. Ustalar enjektör temizleyicisi koydu. Geçer diye araştırdım biraz sorunu kendim buldum. Fren sensörü bozulmuş. Arabadan inince stop lambalarının kaç kez açık kaldığını farkettim. (Kendi kendine yanıyor biraz sonra sönüyor bazen) ordan anladım. Arızalı Fren sensörünü değiştirdim 70 tl ye Gaz kesme sıkıntısı geçti şükür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ercan59

    Merhaba arkadaşlar.

    Focus 2011 model diZel. aracım var ve aracım ile giderken arada gaz kesme yapmakta. Ama bu gaz kesme saniyeler içinde olup tekrardan araba hızlanmaya devam etmekte. Araba yuklu iken daha fazla yapmakta. Aynı sorun olup çözebilen varmıdır. Yardımlarınız lütfen.

    hocam bende de ayda bir sıkıntı olacak şekilde en son dün gece yaptı. Anlık tekleme gibi yapıyor. hız sabitleme ile gidersem sorun yok. araç 1.2 tce benzinli galiba pedal sensörlerinden. eğer hız sabitleme ile hiç yapmazsa bunda emin olacağım. Siz naptınız sorunu. Servisteki usta yaktı pompası yetiştiremezse yapar dedi sevdiğim biridir işten kaçmaz buji kablo vs kontrol ettik dedi. ondan sonra 1 ay yapmadı dün gece yine yaptı moralimi bozdu. araç daha 58 binde.

  • Selamün aleyküm bu sorunu çözebildiniz mi ? Bende 2019 Ford transit custom var aynı sorunu yapıyor. O kadar ustaya gösterdim sorunu anlayamadı . Araç bir anda giderken gösterge panelinde sarı İngiliz anahtar işaretini yakıyor . 10 saniye kadar çekişten düştükten sonra lamba sönüyor yola devam ediyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt

    Kardeşim bende de 0.9 Tce motor var 2020 model sıfır aldım aracı aynı şekilde 1000-2000 devir arasında özellikle tekleme yapıyor araç önce yakıt dedim değiştirdim bir süre yapmadı yine devam etti. şak diye bir anda öne yığılıyor araç sonra tekrar gaz yiyip devam ediyor. rölantide gaza basarak denedim bir kez orda da yaptı. aracı obd'ye bağladıklarında da hata vermiyor. hız sabitleyicide de hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla. siz sorunu çözebildiniz mi acaba ?

  • mrtcndrn M kullanıcısına yanıt

    Yok hocam sorun tekrar etmedi de. Sanki esp devreye girmiş de gaz kesmiş gibiydi tepkisi. Suanlik bir sorun yok. Sizin sorun sürekli ise servise danışmanız lazım.

    Yakıt olarak po ve Total alıyorum uzun süredir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt

    Ben sadece Shell V-Power aldım sonra acaba yakıttan mı dedim değiştirdim. bir süre yapmadı tekrar devam etti. ilk bakımına servise götürdüğümde OBD'de arıza göstermediğini söylediler. En son bakıma 2 hafta önce girdim o zamanda aynı şey söylendi. gerçekten illet bir sorun. Motordan olduğunu düşünmüyorum yaz gaz pedalında bir sorun var yada dediğiniz gibi sensörlerle alakalı bir sorun. çevrenizde hiç benzer sorun duydunuz mu Tce Motorlarla alakalı. Motor da bence gayet güzel ve verimli motor ama işte şu saçma sorun gerçekten bıktırdı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.