Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
40
Favori
95.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rock steady kullanıcısına yanıt

    Kullanıma bağlı tamamen. Annemde bir Venu 2+ var. Bir yıllık falan bir cihaz. Pazar akşamından Pazar akşamına ben şarj ediyorum. %30 civarı şarjı oluyor yine şarja takmadan önce. Ben kullansam 3 - 4 günde bir şarj ederim sanırım.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler bilgiler için. Dediğin şeyleri yapıyorsa süper benim için. Garmin tarafında bana en yakın Venu 3 gibi duruyor zaten. Örnek veriyorum bi samsung watch 6 classic le karşılaştırdığımda neyi eksik felan onları bi bakıcam.Yurt dışından alabilirsem süper olacak 2-3 ay içerisinde bi karar verip almayı düşünüyorum bakalım. Youtubede felan türkçe içerikte yok yabancıların incelemelerini izliyom zorda olsa :)

  • Arkadaşlar 3 hafta sonra avusturya prag Budapeşte’ye gideceğim. Fenix 7 almak istiyorum. Oralarda bulabilir miyim yoksa sahibinden 2. El mi bakayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt

    Bulursunuz hocam, niye bulamayasanız. Ancak fiyat nasıl olur bilemem. Slovak sitelerinden bakıp bir karşılaştırmak lazım. Yurtdışından aldığı saatleri satanlar hemen hemen yurtdışı ile ykın fiyatlara satıyorlar.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam dediğin gibi sahibinden üyeleri de yurtdışına yakın fiyatlara 0 ürünleri veriyor, yurtdışında tax free yi becerebilirsen belki bir miktar düşüğe alabilirsin

  • Merhaba, yurtdışından alınan cihazlar uluslararası garanti kapsamında mı değerlendiriliyor Türkiye de, Baytekin mi servis veriyor?

    Sağlık verilerinin takibi için cihaz arıyorum, ana aktivitem yürüyüş günlük 10-15k nın altına pek düşmüyorum. Cihazın harekete teşvik edici özellikleri olmasını seviyorum. Performans gelişimini gösteren güvenilir değerlerde sunuyor ise işler daha keyifli oluyor.

    Bunları gözeterek genel anlamda garmin benim için uygun bir marka mı? Forrunner 255 yurtdışı fiyatı ile dikkatimi çekiyor tavsiye eder misiniz? Farklı önerilere de açığım.

    Telefonum samsung s23.

  • B H D R B kullanıcısına yanıt

    Uluslararası garanti diye bir şeyden bahsediliyor ama hiç Garmin ile görüşüp netleştirmedim.


    İhtiyaçlarınızı hemen hemen tüm Garmin saatler karşılar. Mesela hepsi gittiğiniz yolu iz olarak çizebilir ama harita destekli Fenix, Epix, üst seviye Forerunner modelleri harita üstünde gösterebilir. Ama küçük saat ekranında o haritanın işlevselliği de herkese hitap ediyor mu düşünülmeli.


    Hani temel özellikler hepsinde var. Fiyat arttıkça ek özellikler artıyor ama hangi özellik işe yarar bir şey katıyor, bunlar kişiye bağlı.


    Forerunner modellerinde koşu aktivitesinde belli detaylar bir tık fazladır. Koşmuyorsanız Vivo ve Venu modelleri normal kullanıcı ve günlük kullanım için daha iyi olabilir fikrimce. Venu 2 Plus'ta ve 3'te mesela EKG desteği var. (Destek Türkiye'de etkin değil henüz. Bir dil ayarı ve biraz kurcalama ile etkinleştirmek gerekiyor. ) Ayrıca mikrofon ve hoparlör de var ki telefonunuzun akıllı asistanını direk saatiniz üstünden kullanabiliyorsunuz, aramaları direk saatinizden cevaplayabiliyorsunuz.





  • Arkadaşlar Merhaba,

    Instinct 2 Solar 45 mm

    Instinct 2x Solar 50 mm


    2x olanı almak istiyorum bileğim ince çokmu kaba durur bilmiyorum karşılaştırma videolarında bariz bir büyüklük farkı gözükmüyor il olarak İstanbulda değilim bizzat gidip deneyimleme şansım yok bu iki saati daha önce deneyimleme imkanı olan varsa yardımcı olabilirmi.

    Şu an galaxy active 2 44 mm kullanıyorum.

  • Arkadaşlar klasik veya akıllı saat alma arefesindeyim. Daha önce akılı saat kullanmadım ama çevremde kullanan var tabii..

    En büyük endişem saatlerin büyük olması

    Büyüklüğün kulanım zorluğu var mıdır bilmiyorum.

    Forumun fosillerinden biri olarak : ) tavsiyelere açığım

    Bugune kadar saatler hep aksesuar olarak kullandım.

    Çap 41 mm klasik saat kullanan biri olarak garmin, huawei veya xiaomi saatlerinden çap küçük ve özellikli olarak neyi seçmeliyim?

    veya hangi garmini seçmeliyim

    Kullanım tarzıma göre başka marka da olabilir

    Şu şekilde bir kullanım planlıyorum kendimce.


    1 - Çok yoğun telefon görüşmem yok.

    2 - temel sağlık uygulamalarını arada bir kullanırım illa ki.

    3 - Telefon cepteyken saat üzerinden çağrı ve mesaj bildirimlerini alsam

    4 - Klasik saat arayüzü sürekli açık ve en az 4 gün şarjı gitsin

    5 - saat üzerinden Navigasyonu nadiren kullanabilmek

    6 - Deri kayışla gelse de harici paslanmaz kordon ile mutlaka değiştireceğim. Ünlü markaların kordonunu bile takarım

    telefon Mİ 13T,





  • İhsanYıldız İ kullanıcısına yanıt

    Şu anki saatiniz kolunuza göre nasıl duruyor? Ona göre karar verin, 5 mm daha büyüyecek saatin çerçevesi. Bir de kayışların bağlantı yerleri biraz daha dışına çıkacak, o zaman kolunuza rahat oturacak mı düşünün derim. 50 mm bir yuvarlak çizip bir kağıda kesin koyun saatinizin üstüne. Hatta üst ve altta kayış için biraz daha mesafe bırakın saatteki gibi. Rahatsanız, sıkıntı yok. Benim de bileklerim ince ama 51 mm Fenix ile memnunum. Ama bir tık daha ufak olsa daha rahat hissedeceğim de ortada. O yüzden 45 MM yolundan da gidebilirsiniz. Zaten özellik olarak aralarında ölçü dışında bir fark yoktur sanırım, yine de siz inceleyin ama.

  • TiSKE kullanıcısına yanıt

    Garmin'ler akıllı saatten ziyade spor saati diye geçer. Garmin Venu 2+ ve Venu 3 harici de arama yapabilen saati yok şuanda. Bu dediğim iki saatte de navigasyona yönelik sadece ön yüklenmiş izi takip edebilme ya da gidilmiş rotayı geri takip edebilme haricinde bir özellik yoktur.

    Huawei saatler yeni Harmony OS vs. şeysiyle biraz iş görür gibi duruyor. Hani günlük hayata daha uygun gibi. Ama akıllı özellik olarak ne durumdalar emin değilim, model özelinde incelemek lazım.

    Ha gelen bildirimleri göstermek vs. tüm Garmin'ler yapar. Sürekli açık istiyorsanız MIP ekranlı Garmin modelleri iyi. Gece ekran görünmez karanlıkta ama ışıkta görünüyor, ya da saate baktığınızda ekran aydınlanabiliyor. Gündüz sorun yok zaten, ışık oldukça sürekli görünüyor.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Ustam sana ve senin vesilenle burda aktif olan ustalarıma danışmak ve son kararı vermek istiyorum, telim s23 ultra,ara arada değişirim ,önemli bir kriter olmasın isterim...


    Uzuuuuuun araştırma ve kıyaslamadan sonra Huawei gt4 serisi ve Samsung W6 clasıc arasında karar veremiyorum,ve dolasıyla saat alma işlemini tam askıya almıştım ki,...

    Nedeni ise.

    w6c bol özellik sunuyor batarya cok kötü.

    Gt4 az özellik sunuyor batarya tatmin edici.

    E bizim gibi orta gelirli kitle olaraktan 3 5 yılda bir verebileceğimiz 7 8 M TL yı hak etsin istedim,

    Sonra o arada garmin i keşfettim. E baktım siteden de sarı sitedende ulaşılabiliyor, alınabiliyor,

    Evet fiyatlar iki katı üç katı, hatta dört katı olan bile var garminde.

    Arama yapma (call) özelliği olan sanırım sadece Venu 3 te var garminde,ve bana lazım,motor sürerken kıyak oluyor bazen, dolasıyla SORUM EFENDİM,

    W6 YERİNE ,MAX 20 BİN LERİ GECMEYECEK ŞEKİLDE,tabi gönül ister ki 10 15 bandında bitireyim bu işi ama:))

    W6 yerine alınabilecek en makul en yakın özellikte olup,doğal şarj belasından uzaklaştıracak GARMİN modeli hangisidir?🙏🙏🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mavishow kullanıcısına yanıt

    Garmin'ler spor saatidir hocam. Venu haricinde de telefona direk cevap verebileceğin bir Garmin yok. Akıllı özellik olarak bir uygulama platformu sunuyor ama her uygulamayı bulamazsın öyle. Sporla ilgilenmiyorsan da çok tavsiye etmem. Ha motor sürüşlerini vs. kaydeder anca.


    Akıllı özelliklere sahip saat olarak telefonun Apple ise Apple Watch veya Android kullanıyorsan Android Wear kullanan Watch 6 ya da Xiaomi Watch 2 Pro gibi cihazları kurcalayın derim.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Cok tesekkur ediyorum 🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bin tl daha koyup keşke EKG versiyonunu alsaydım.. fenix 7x sapphire lden memnunum ama stoklarda varken keşke EKG versiyonunu alsaydım diye hayiflanmiyor değilim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda yılda bir kez kullanılacak özellik. O da telefonu ve uygulamayı İngilizce yapacaksın, VPN ile kandırıp konumu Amerika yapacaksın falan, ondan sonra... Çok bir işe yararlılığı da yok. O 6 bin ile gider bir hastanede güzel bir check up yaptırır, sonraki seneler için de indirimi ayarlarsın... :D


    EKG dışında birkaç güncelleme var ama çok da bir şey yok. O 6 bini kriptoya altına falan yatırıp arttırmaya bakın, Fenix 8 çıkınca işe yarar. :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 14 Nisan 2024; 17:17:20 >
  • Merhaba ,

    Herkese şimdiden teşekkür ederim ..Garmin MARQ Aviator (Gen 2) akıllı saat aldım .. gerçekten çok güzel saat fakat ;cep telefonuna gelen aramada sadece telefonu açabilme dışında maalesef görüşme yapılamıyor ya da ben mi yapamıyorum :(
    MARQ MARQ Aviator (Gen 2) de gelen aramayı cevaplama dışında konuşma ,ya da direk rehberdeki bir kişiyi arama özelliği var mı ben bulamadım ümitsizce soruyorum ..
    İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt

    Bence Türkiyeden başka nerden alsanız yeridir, hem fiyat hem hizmet olarak. Türkiyedeki distirbütörleri Baytekin tam bir fiyasko, eşimle beraber 2gün önce Garmin Venu3S almaya gittik Karaköydeki işyerlerine, hakaret yedik, almaktan vazgeçtik çıktık. Bu kadar küstah olmayı kendilerine nasıl hak görüyorlar anlaşılır gibi değil. Türkiyede nerden alırsanız alın bu distribütör üzerinden geliyor ve de. Alırken hakaret edenden bir sorun olduğunda nasıl tavır beklenir...

  • Selamlar Arkadaşlar,


    Uzun zamandır Garmin Fenix 6x Pro kullanıcısıyım. Geçtiğimiz hafta ise artık 7X Pro ya geçiş yaptım. Fakat ekte ilettiğim 6X de olan saat görünüm/tema nin adını bilemediğimden dolayı 7X' e indiremedim. APP' ten tüm saat görünümlerini inceledim fakat bulamadım.


    Bu temanın ismini ya da yeni saatime nasıl aktarabileceğim hakkında bilgisi olan var mıdır ?






  • gulersercan G kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Eski saatinizle CONNECTIQ uygulamasına bağlandığınızda SAAT YÜZLERİM’den eski uygulamanın adını görmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.