Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.609
Cevap
40
Favori
96.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Garmin banlamıyor. Bu bahsettiğim uygulamalar hesaplarını banlıyor. Bu uygulamalar sahte konum aktif kullanımını legal saymıyor ve çalışmıyor. Sonra yapan kullanıcılar da hesapları banlanınca orada burada ağlanıyor. Ben hile yapmam bilmem ne diye... :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 7 Şubat 2023; 20:34:16 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hala anlamadım.

    1. Bu uygulamalar hangi hesapları "ban"lıyor?

    2. Hangi uygulamalar sahte konumu "legal" saymıyor ve çalışmıyor? Yazdığınız şeyin öznesi hangi uygulama? Herkes bu sahte konum uygulandı ile ECG özelliğini açmış.

    3. Ne hilesindem bahsediyorsunuz? Garmin Venu2 Plus saatinde ABD yaşamadan ECG özelliğini açmaktan bahsediyorum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Hocam, anlamadıysan bunları kullanmıyorsun demektir. Bu durumda sana bir etkisi yok.


    Bu uygulamalar kendi hesaplarını banlıyor hocam. Yani bunları kullanmak için uygulama içinde açtığın hesapları. Garmin ile hiçbir alakası yok.


    Özne değişebilir. Benim örneğimde özne Ingress ya da Pokemon Go, ya da Pikmin Bloom da olabilir. veya bir bankacılık uygulaması da sahte konumu takip edebilir, ama ne tepki vereceği kendine kalmış.


    Sahte konum etkinleştirecek olanlar bu oyunları oynuyorsa sahte konum açıkken oyuna girmesinler diye bir uyarıydı benim. Zaten oynayanlar konuyu anladı. :)

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam konu Garmin Venu 2 Plus 'daki ECG özelliği.

    Pokemongo'dan, Ingress, Pikmin Bloom'dan girdin, ban'lama'dan çıktın.

    ABD dışında ECG özelliği sahte konum uygulaması açılarak yapılıyor diyorum, sen dikkat et hesabı banlamasınlar diyorsun.

    Ben seni çok iyi anladım da kendimi sana anlatamadım 🙂

    Bu arada, evet yaş itibariyle Pokemongo, Ingress, Pikmin Bloom kullanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 8 Şubat 2023; 8:24:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Hocam, tek sen kullanmıyorsun ki forumu. Mesajını birçok kişi görecek, bunu okuyanlar için yazdım. Ben de yaşım itibarıyla bunları oynuyorum ve iki katımdan yaşlılar bile oynuyor. Aksiyonlarımı da gerektiğinde kanıtım olması için Garmin'de kaydediyorum, bir sürü sürüşüm, yürüyüşüm var. Neyin ne zaman sorun çıkaracağı belli olmuyor. İstanbul'a etkinliğe gittim, benzer saçma bir ayardan sorun çıkıyor, yolun yarısında farkettim sıkıntıyı.

  • Arkadaşlar merhaba, 9 ay önce aldığım saatimin bataryası çok hızlı bitiyor. Saati Amazon İngiltere’den aldım. Türkiye distribütörü benden değişim için 100 dolar istedi, benzer durumla karşılaşan var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thundert88 T kullanıcısına yanıt
    Hocam saatiniz hangi model? Birde 100 dolara parçasını mı değiştirecekler saati mi? 100 doları ne bedeli olarak istiyorlar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forerumner 45 saatimin modeli. Bu modelde pil değişimi olmuyormuş, saatin değişimi için istedikleri ücret 100 dolar, baytekin mi nedir öyle bir firma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thundert88 T kullanıcısına yanıt
    Hocam saatin fiyatı zaten 120 dolar civarı. Şahsi tavsiyem gittiği yere kadar kullanın. Belki yazılımda bir problem vardır güncelleme gelir düzelir. İleride başka model alırsınız. Tekrar aynı parayı verip aynı saati almak bana göre mantıklı olmayabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, çok araştırdım bulamadım ama burada da şansımı deneyeyim

    Uygulama bazlı bildirim engelleyebiliyorduk uzun zamandır fenix 5 kullanıyorum onda uygulamaya göre bildirimleri engelliyordum misal whatsappı almayım ama instagram twitter vs bildirimleri düşsün diyebiliyorum

    Fenix 7'e geçtim şimdi iosda bunu engelleyemiyorum

    Uygulama bazlı bunu yapamıyor muyuz artık? Çok saçma geldi bana mevcut özelliğin olmaması


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DirenJK D kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ios daki durumu bilemiyorum ama android uygulamasında sol üstteki menüye tıkladığınızda ayarlar menüsü altında bildirimler seçeneği var onun içinde istediğiniz uygulamanın bildirimini engelleyebilirsiniz.

  • Evet androidde o sayfada uygulama bildirimleri başlığı da var iOS’da eposta ve anlık bildirimler başlıkları var sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Herkese,


    2018'den berni Garmin Forerunner 245 modelini kullanıyorum.

    Yaklaşık son 1 yıldır yaşadığım GPS sorunundan ötürü, saati görüşmemiz üzerine Baytekin'e göndermeye karar verdim.


    Kendi imkanlarımla çözemedim sorunu.

    Garmin Express ile son sürüme güncelledim ama GPS isteyen herhangi bir aktivite başlattığımda bir türlü uydulara bağlanamıyor ve GPS kullanmanız için reboot etmeniz gerekiyor gibi bir uyarı çıkıyor aktiviteyi başlatır başlatmaz.


    Tabi yeniden başlatınca da değişen bir şey olmuyor.


    Sistem ayarlarından "hakkında" kısmına baktığımda,


    GPS: 0.00

    CPE: Missing yazıyor.


    Garminden göğüs bandım HRM-Run, ve bisiklette kadans sensörlerim de vardı. Ama artık bıktım.

    Garmin ekosistemi terk etmeyi düşünüyorum.


    Daha ekonomik alternatiflerle yola devam edicem sanırım


    Alırken bir sürü para ödüyoruz ama saat 5 yılda miadını doldurdu.


    Bi yerlerde okuduğum kadarı ile Gps chipsetini sağlayan firmalarla SONY veya Garmin arasında galiba bir yazılım lisans anlaşmazlığından doğan bi sorun pek çok seri etkilenmiş durumda. Ben yine şanslıyım daha pahalı Fenix serileri de benzer hataları alabiliyor Garmin'in forumlarına göz attığımda gördüğüme göre.


    Benzer sorunları da yaşayan olur belki, tecrübe aktarımı olsun diye yazdım.

    Hepinize sağlıklı günler dilerim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 4 Ağustos 2023; 19:1:56 >




  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt

    Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Elektronik şans işi ama zaten bu ürünlerin etkin kullanım süreleri 5 yıl. Buna rağmen 2015 Haziranında aldığım fenix 3 (Hr olmayan model) hala taş gibi çalışıyor. Ben yıllar içinde pilden dolayı sıkıntı yaşarız sanmıştım ama hala ilk günkü performansıyla çalışıyor. Geçen yıl fenix 6x pro aldım ondan da memnunum. Fenix 6 almamdaki ana sebep fenix 3 ün yıllar içindeki stabil performansıdır. Yazılımla birşeyleri kısıtladıklarına katılıyorum ama bunu şahıs bazında yapamazlar. Yani sizin cihazda muhtemel bir donanım arızası var gibi görünüyor.( eğer siz cihaz içindeki dosyalara müdahale etmediyseniz) yine de tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de garmin forerunner 245 music modelini iki senedir kullanıyorum. Konunuzla çok alakalı olmasa da tecrübe ettiğiniz için sormak istiyorum. 5 senelik dönemde batarya ömrü olarak düşüş oldu mu? Olduysa ne ölçüde oldu acaba? Yani aşırı bi kayıp var mı yoksa kabul edilebilir bir düşüş mü oldu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, pil performansında hissettiğim kayıp %20-25 ler gibi .. 1 haftaya yakın kullanıyordum ilk aldığımda şimdi 4-5 günde bir şarja takıyorum ve tabi bu da GPS i kullanamadığım için GPS'siz senaryolarda diyelim. Bu aralar sadece adım sayımı takip ettiğim bi cihaz haline dönüştü koskoca Garmin FR 245 🙂

  • Teşekkür ederim. bu "elektronik şans işi" önermesi "Apple" için çok az geçerli, adamlar şans faktörünü en aza indirgemiş durumda. Garmin de saat satarken premium geçiniyor ama maalesef benim tecrübem hiç de öyle hak etmiyorlar o fiyat etiketlerini. Maşalla diyelim sizin Fenix lere, benim sorunumdan etkilenmiş 6 serisi Fenix lerde var inşallah sizin başınıza gelmez. Forumlarda önerilen dosya silme/ekleme işlerini az da olsa denedim mecburen. Ama bi yere zarar verdim mi bilemiyorum. 2016 da aldığımız Apple Watch 3 te var evde o hala devam ediyor işine 😀

  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt

    Watch 3 ün yazılımına müdahale ettiniz mi yada edebiliyormusunuz ki bozulsun. Akıllı saatlerin en babası bile garmin, suunto yada poların yanından bile geçemez. Bu saatlerin olayı stabilite akıllı saatler ise eğlence odaklı cihazlar. Bende akıllı saat te var ama ikisi kıyaslanacak cihazlar değil. Biz yine de sizinkine kötü şans size denk gelmiş diyelim. İyi günler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yazılımına müdahale edip te bozulabilecek bir saat istemiyorum. benim gözümde Garmin için prestij kaybıdır. sizin gözünüzde öyle olmayabilir. gayet doğal.

    öyle sporadik bir şanssızlığa benzemiyor başıma gelen

    eklediğim linkteki gibi yüzlerce başlık var Garmin forumlarında. ve Garmin bunu görmezden geliyor.

    Garmin Akıllı Saatforums.garmin.com
    Unable to lock GPS after updates (GPS version: 0.00, CPE: missing) - Forerunner 945 - Running/Multisport - Garmin Forums
    https://forums.garmin.com/sports-fitness/running-multisport/f/forerunner-945/248661/unable-to-lock-gps-after-updates-gps-version-0-00-cpe-missing




  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt

    Bu bahsettiğiniz başlık yazılıma müdahale değil yalnız. Güncelleme ile gelen bir problemden bahsediliyor burada ki sizin çok hoşlandığınız appleda da güncelleme sonrasında ortaya çıkan pekçok sıkıntı olmuştu geçmişte ve sonraki güncellemelerle bu problemler giderilmişti. Gönül isterki bütün güncellemeler problemsiz olsun ama günümüzdeki yoğun rekabet ve sürekli öncü olma kaygısı bütün markalarda yazılımın yarım olarak tam test edilmeden yayınlanmasına son kullanıcının bir nevi tester olarak kullanılmaaına yol açıyor. Yani bizlerin karşılaştığı ve rapor edilen problemleri sonraki güncellemede düzeltiyorlar.

    Ama bence burada problem sizin ne istediğinizi tam olarak bilememenizden kaynaklanmış. Apple gibi dışa kapalı yazılımı alıp kullanmak istediğinizi trendlere kanıp garmini kullandıktan sonra fark etmeniz sizdeki hayal kırıklığını artırmış. Yoksa temelde farklı amaçlar için üretilmiş iki ayrı cihazı sırf siz problem yaşadınız diye aynı kefeye koymazdınız. Apple garminin yaptığı işi yapmaz bunu bilerek garmini almanız lazımdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.