Şimdi Ara

Garanti Şube çalışanı benden habersiz kredi kartı çıkarmış?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pamukkale Üniversite şubesinden maaş kartı için başvurdum. Gişedeki kadına direk olarak hiçbir şekilde kredi kartı istemiyorum diye söyledim ve banka kartımın iş yerime geleceğini söyledi. Aradan 15 gün geçti banka kartım geldi banka kartı olmadan zaten hiçbir şekilde ne müşteri hizmetlerine ne de mobil bankacılığa giriş yapabiliyorsunuz. Neyse kartla mobil bankacılık şifresi aldım giriş yaptım bir de baktım tarafıma 15 bin tl limitli kredi kartı verilmiş ve bana teslim edildi diye bilgi girilmiş. Bu şubede çalışan iş ahlakından yoksun kadın benim kredi kartımı bana teslim ettim diyerek kartımı çıkarmış ve benim bundan 15 gün sonra haberim oluyor. Benden habersiz kartı kullansaydı? Nasıl olsa bankacı bu işlerin püf noktasını biliyor ben nasıl kanıtlayacaktım kendimi bu kartı teslim almadım ya da kullanmadım diye? Müşteri hizmetlerini arayıp şikayetçi oldum fakat sadece uyaracaklarını belirttiler. Benim 15 bin tlm gittikten sonra siz uyarsanız ne olur uyarmasanız ne olur. Bunun gibi iş ahlakından yoksun insanların bu şekilde firmanızda çalıştırılması aslında direk olarak banka gibi karşılıklı güvene ihtiyaç olan firmalarda çalıştırılması komik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 28 Ekim 2022; 1:7:8 >







  • belgeleri onaylarken ona da onay vermiş olabilirsiniz hocam. siz istemediğiniz halde verdilerse suç mh nin zaten.

    kartınız yabancı kişilere teslim edilmez. edilmesi durumunda internet şubeden kartı teslim aldığınızı onaylamanız gerekir. kartın teslim adresi şube seçilmiş olabilir, kart takip kısmından bakabilirsiniz.

    kartı kullanmak istiyorsanız adresinize kartı yeniletip göndertebilirsiniz, istemiyorsanız iptal edevilirsiniz

  • Mesela ustam ben 12sinde başvurdum BONUS TRINK kartınız onaylandı diye o gün mesaj geldi ben sandım ki bu normal maaş kartı. Aradan zaman geçti 21 Ekimde Paracardınız basıldı yollanacak falan dedi. Meğersem BONUS TRINK dediği kredi kartıymış. Cidden sıkıldım bu işlerden şikayetvar a yazdım. Birazdan Cimer e de bildiricem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün kayıp çalıntı diye iptal ettirdiği karta bugün müşteri hizmetlerinden şifre belirlendi diye sms geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimse harcayamaz paranızı, oldu da harcandı diyelim harcama itirazı yaparsınız, kartın elinize hiç geçmediğini de beyan edersiniz. Bu tarz durumlarda şube çalışanları aylık kotalarını doldurmak için kart tanımlayabiliyorlar ama siz onu arayıp kayıp çalıntı olarak bildirip kapatabilirsiniz kolayca. Her maaş müşterisine veriyorlar kredi kartı bu arada ama şifre tanımlanmadığı sürece aktif olmaz. Geçici şifre tanımlanır örneğin karta ama bu geçici şifre de size sms olarak gelir, sizden başkası da bilemez. İlk alış veriş mutlaka şifreyle olmak zorunda oldugu için de kimse bir şey çekemez. Şubedeki çalışan da müşterisinin kredi kartından harcama yapmaz dediğiniz gibi, sonucunda işini kaybedeceği bir durum için neden risk alsın?


    Yani olaya sadece şube çalışanının kotasını doldurması olarak bakmak gerek ama tabiki müşterinin isteği dışında kart tanımlanmaması lazım o farklı bir konu.


    Kartın iptalinden sonra gelen şifre tanımlanma sms i de geçersizdir, kayıp çalıntı bildirimi tarih ve saati esastır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Ocak 2023; 17:59:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.