Şimdi Ara

Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
16
Favori
63.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum üyeleri, bu kartı almayı düşünüyorum fakat anlayamadığım bir nokta var. Kredi kartına başvurduğum zaman 2 kart mı gönderiyorlar. Mastercard ve amex. Bunların ikisinide kullanmak zorunlu mu? Mastercard 90 tl amex 45 tl yıllık ücreti var. Bu yüzden mastercard'ı hiç kullanmadan kapatıp amex'i kullanabilir miyim sadece? Neden iki kart dayatması yapılıyor anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    Değerli forum üyeleri, bu kartı almayı düşünüyorum fakat anlayamadığım bir nokta var. Kredi kartına başvurduğum zaman 2 kart mı gönderiyorlar. Mastercard ve amex. Bunların ikisinide kullanmak zorunlu mu? Mastercard 90 tl amex 45 tl yıllık ücreti var. Bu yüzden mastercard'ı hiç kullanmadan kapatıp amex'i kullanabilir miyim sadece? Neden iki kart dayatması yapılıyor anlayamadım.

    amex daha çok mil kazandırıyor restarant kampanyası çok var artı amex sadece iş bank Denizbank vede Vakıfbank vede tabiki garantiye ait posta geçer diğer poslarda geçmez örneğin Akbank teb bankası yapıkredi master her yerde geçer vede garanti postu olmasa bile mil verir ikisinide alıp kullanmak kar ettirir birinden biri olmazsa olmaz
  • tk hesaabıyla kredi kartı sahibinin aynı mı olması gerekiyor bağlamak için

    bir de başkası adına bilet alabiliyorduk sanırım
  • merhaba gecen hafta sivastan istanbula gidiş dönüş bilet aldım arkadaşlar miles smilemıdır nedir ona uye ol mil kazanırsın dediler bende uye oldum bu sabah milessmiles classic kart yollamıslar, ben zaten site üzerinden butün işlemlerimi yapailiyordum bunu niye yollamıslar, kart ücreti varmıdır bunun yada kredi kartu yerine geçmez yazıyo arkasında ama siteye giriyom kredi kartıdır diyo bu kart için kafam iyice karıştı yardım lütfen
  • deleserna D kullanıcısına yanıt
    O kart THY sadakat kartıdır, sitede gördüğün Garanti bankasının aynı adlı kredi kartıdır onunla karıştırmışsındır. THY nin verdiği ücretsiz merak etme.
  • merhaba

    arkadaşlar benim öğrenmek istediğim ben akrabama veya arkadaşıma kendi üyeliğim üzerinden bilet alabiliyormuyum.

    alabiliyorsam yine mil kazanabiliyormuyum.

    cevaplarsanız sevinirim.
  • yurt dışı iş seyahatlerim de kullanmak üzere bilet almak için milesandsmile millerinizi satın alabilirim...!
    lütfen pm atın
  • 100,000 mile iftiyacım var çok acil..!
  • ogrecciler icinde aidat aliniyormu?
  • Merhaba,

    Bugün kullanmış olduğum MS Amex ve MC ye 130+70 TL üyelik bedeli yansıtmışlar, aynı anda kullanmış olduğum başka bankaya ait wings black kartıma da 130 TL yansıtmışlar. Wings hattını aradım, iade için napabileceğimi sordum ve birşey yapmam gerekmediğini hemen iadesini yapabileceklerini söylediler. Miles Smiles için aradığımda mil teklif ettiler, istemeyip kartımı kapatmayı düşündüğümü söylediğimde tabi ki hemen yardımcı olalım kartınızı kapatmak isterseniz gibi bir cevap aldım. Bu sebeple uzak durulması gereken karttır.

    ING pegasus kartın hem yıllık ücreti yok hem de gerçekten hem bonus hem de baya ucus puanı kazandırıyor, diğer yandan Wings Black kartı çok kullanmama rağmen miller onda da birikiyor ve Atatürk ve Sabiha Gökçende iç ve dış hatlarda ücretsiz lounge kullanma hakkına sahip oluyorum.

    Kısacası THY biletlerinin pahaliligini görüp de millerle bile satın aldığınız bilete baya bir vergi ödeyip uçmak var, bir de üstüne 200 TL kart aidatı... Diğer yandan kart aidatı olmayan, bonus ve mil kazanma özelliği olan diğer kartlar..

    Değerlendirme sizlerin ...




  • arkadaşlar Kasım kampanyası dolayısı ile sitelerinin üzerinden Miles&Smiles Kredi kartı başvurusu yaptım, fakat neredeyse 3 hafta olacak kimse bana dönüş yapmadı. Geçen hafta tekrar bilgilerimi yazıp kart talebinde bulundun sitelerinin üzerinden ama ses seda yok.. Red olduğu için mi dönüş olmuyor acaba, red olacağını da düşünmüyorum çünkü Garanti bankasına ait 3 kredi kartım var ve toplam limiti 3500. başvuruyu tel ile yapan varmı acaba?
  • Kasım ayında internet sitesinden platinum için talep gönderdim, 2 gune geri donduler. Kart onaylandı bugün geldi classic olarak. İptal için aradım, belki güzel bir mil teklifi gelir diye. Kartı iptal edip özür dilediler platinum kart göndereceklerini söylediler. Her zaman iptal blöfünde mil teklifi gelmiyormuş demek :)
  • bende thy nin sadakat kartı olanı vardi, simdi kredi kartını almak istiyorumancak o paraya deger mi bilmiyorum.

    kimse yazmamıs ama ayrıca asagidaki alısveriş sitesi eklendi, millerinizle alısveriş yapabiliyorsunuz.

    http://www.shopandmiles.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Registered_

    bende thy nin sadakat kartı olanı vardi, simdi kredi kartını almak istiyorumancak o paraya deger mi bilmiyorum.

    kimse yazmamıs ama ayrıca asagidaki alısveriş sitesi eklendi, millerinizle alısveriş yapabiliyorsunuz.

    http://www.shopandmiles.com/

    Thy nin karti ilk ucak bileti aldiktan sonra mi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametbaggio


    quote:

    Orijinalden alıntı: Registered_

    bende thy nin sadakat kartı olanı vardi, simdi kredi kartını almak istiyorumancak o paraya deger mi bilmiyorum.

    kimse yazmamıs ama ayrıca asagidaki alısveriş sitesi eklendi, millerinizle alısveriş yapabiliyorsunuz.

    http://www.shopandmiles.com/

    Thy nin karti ilk ucak bileti aldiktan sonra mi geliyor

    önce basvuru yapilması gerekiyor.




  • Yukarı yazdıgım mesajın devamı olarak güncelleme yapayım. Bugün bankadan aradılar, platinum kart limitten dolayı onaylanmamış dediler. Mil teklifi yaptılar 5250 mile tamam dedim. 5000 mil de hosgeldiniz kampanyasından gelecekmiş ilk alışverişte, toplamda 10250 mil ile başlatıyorlar. Internet subesınden kontrol ettim odul milleri tanımlamışlar. Başvuru yapacaklara duyurulur :)
  • bende 2 kere site üzerinden bilgilerimi girdim ama arayan soran yok... Nasıl ulaşabilirim Garanti'nin telefonunu arayıp hangi kısımla görüşmem lazım
  • merhaba. bu kredi kartı değil de normal miles kartına başvuracağım, acil bir durum var da,

    https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?method=listDistrict&cityCode=DNZ&targetList=homeCity#addressArea

    buradan kredi kartlısına değil de normal miles smiles kartına üye olmak istiyorum ama ili seçiyorum denizli, ilçede merkezi seçeceğim ama merkez yok kayıt olamıyorum, merkez ilçeleri sçeeyim diyorum merkezefendi ya da pamukkale onlar da yok, diğer illerde de durum bu.

    ben mi bir şey atlıyorum, acil bir durum var kayıt olmam gerekiyor, teşekkürler.




  • patos64 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olmaz, herhangibirini seçin kayıt tamamlandıktan sonra adres güncellemeden düzeltirsiniz. Kart ilk uçuş kaydından sonra basılıp gönderiliyor.
  • shop&miles kartı kullanıyorum.Bu ay 98 tl ücret kesmişler.1 kart için 98tl nedir?İtiraz edecegim.Zaten milleride eskisi gibi vermiyorlar artı Bilet alımında birde vergi olayı çıktı.İst-antalya gidiş geliş bilet alacaktım.Nerdeyse 65 tl vergi ücreti üstendi.Mil kullanmanın iç hatlarda bir mantıgı yok bence.Sadece yurtdışı uçuşlarda avantajlı bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.