Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
29
Favori
30.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    şu garanti kadar teknolojiye bu kadar hakim başka bir banka yoktur...QR kod ile para çekerken kamera daha açılmadan para veriyor seviyorum bu sistemi   umarım güzel birşey olur


    adamlar yapmış helal olsun


    Alıntı

    metni:
    Bonus Platinum Biyometrik Kart’a Garanti BBVA İnternet ve Mobil Bankacılık kanallarından, BonusFlaş uygulamasından, Banka şubeleri ve çağrı merkezi üzerinden başvurulabilecek. Kullanıcılar, kartlarına parmak izini tanımladıktan sonra POS’un temassız alanına yaklaştırıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek, parmak izinin doğrulanmasıyla ödemelerini saniyeler içinde, dilerlerse şifre girmeden tamamlayabilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 20 Şubat 2024; 20:39:34 >
  • Tüm müşteriler için açılmasada çok yakında tüm müşterilere açılacak olan "Aracım" uygulaması Garanti BBVA Mobil'de!

    Diğer bankaların aksine bu tarz bütünleşik hizmetleri çok geç hayata geçirdiler. Muhtemelen bu sene içerisinde "Evim" vb. tarzda farklı bütünleşik hizmetler de eklenebilir.

    🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]


    Aracım menüsüne,
    >Garanti BBVA Mobil
    >Durumum (sağ altta)
    >Aracım
    >Araç Ekle

    adımlarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Aracım Kullanıcı Sözleşmesi ve Aracım Aydınlatma Metni'ni okuyup onayladıktan sonra aracınızı sisteme ekleyebilirsiniz.

    Bu hizmet ile birlikte aracınıza ait Trafik Sigortası, Kasko, Muayene Tarihi gibi bilgileri zamanı yaklaşınca bildirim ya da teklif alabilirsiniz. HGS, Araç Sigortası, MTV, Trafik Cezaları vb. işlemleri toplu bir halde görüntüleyebilir ve işlem yapabilirsiniz.




  • Garanti'ye müşteri oldum. 300 TL yeni müşteri olduğumdan, 300 TL de bir başkasını davet ettiğimden dolayı puan kazanmam gerekirdi. 31 Şubat'a kadar (ben yanlış yazmadım uygulamada öyle yazıyordu :D) puan yüklemesi yapılacak yazmıştı ama şu ana kadar puan gelmedi.

    Daha önce bu kampanyadan yararlanan oldu mu? Ay sonunda mı puan geliyor?
  • Weezer kullanıcısına yanıt

    Normalde ek hesap ayin son günü kesilir.

    Mart ilk haftasi ödemeniz gerekiyor taksidi

  • Diğer bankalarda internet alışverişlerinde sanal kredi kartı ile yapılırsa bile taksitlendirme yapılabiliyor. Ama Garanti'de böyle bir şey yok. İnternet alışverişleri için taksit yapılması yalnızca asıl kartın kullanılması gerekiyor bu durumda güvenlik zaafiyeti oluşabilir

    Parmak izi ile ödeme teknolojisi getirmeden önce bu küçücük sorun cozseler keşke
  • Merhaba.. Türkiye'de İki gün önce Amerikan Express Platin kartım geldi.(kutu içerisinde 😊) Gürcistan da yaşıyorum. Burada Amex'in birçok işyerinde kullanımı var. Ben burada Amerikan Express Platin ile yaptığım alışverişlerde Gürcistan para birimi Lari ile ödeme yapmak zorundayım. Bunun bana avantaj ve dezavantajları nedir? Burada isbank maximum Gold kullanıyorum. Ciddi bir kur farkı çıkıyordu. Amerikan Express Platin dede aynı sorunu yaşayacakmıyım. Birde kazanılan miller ile kart aidatı ödeniyormu? Teşekkürler 🙏
    🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]




  • GKFOODS G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kur farkı Garanti BBVA tarafından da uygulanmaktadır. Garanti BBVA'nın diğer tüm kartlarına uyguladığı kur farkı ile aynı şekilde bir işleyişe sahip olacak kartınız.

    Bunun dışında American Express kartlar ile Membership Rewards puan kazanırsınız ve ne yazık ki MR puanlarınız ile kart aidatınızı ödeyemezsiniz.

    American Express ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabını ilgili başlıkta bulacağınızdan eminim, American Express özelinde merak ettiğiniz soruları ilgili başlıkta sorabilirsiniz.
    American Express Türkiye [ANA KONU]
  • Teşekkürler.. ay içinde 2 defa lounge hizmeti aidat için yeterli oluyor.. ama yinede ileriki günlerde özellikle kazanılan MR ile ilgili sorularım olacak diye düşünüyorum. Henüz burada (Gürcistan) kullanıma başlamadım. Ama çok yaygın bir kullanım alanı var.. belirli bir kullanım süresi sonrası platiniumun (+)(-)marifetini göreceğim. 😊
  • Merhaba dün 9klik avans hesap asgari tutari 1.5kyi ödemediğim için yarın yakın izlemeye alincaksjniz dedi ben de az önce yatırdım hesabım tamamen eksi 7.5a düştü ve hala kullanmama izin vermiyor borcun tamamını mı ödemem gerekiyor
  • Taksitli Nakit Avans Sizde de 3 Taksit Olarak mı Gözüküyor beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

    Taksitli Nakit Avans Sizde de 3 Taksit Olarak mı Gözüküyor beyler
    Düzenleme geldi herkeste öyle kredi kartı limitin %25 i ve max 3 taksit
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/kart-limitleri-dusurulecek-tnakit-avans-3-oldu--158260924

  • Gürcistan'da yaptığım 16000 liralık harcamaya ortalama 1000 TL makas attıktan sonra bir daha kullanmayacağımdan emin olduğum banka. Diğer kartlarda makas çok daha azdı. Kredi kartı önerisi alabilirim.

  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    bu mastercard'ın bir çözümü sanırım denizbank da dağıtıma başlayacak.

    açıkçası güvenlik konusunda endişeliyim, kart değişir, şifre değişir ama parmak izi değiştirilebilir bişey değil bu veriyi paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Avans hesapların son ödeme tarihi ne zaman ?
  • Garantiden taksitli para çekebilen var mı? Şu anda kullanılamıyor diyor.
  • evenko kullanıcısına yanıt

    her ayın 1 inde çekiyor

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.