Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
29
Favori
30.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

    Merhaba herkese, bankalar forumunun içerisinde hiçbir bankaya ait ana konu şeklinde bir konu göremedim.

    ATM, Para Transferi, Limit vb. konularda sürekli farklı farklı konular açılıyor ve başka kullanıcıların tüm konuları tek tek incelemesi mümkün görünmüyor.

    Bu sebepten ötürü Garanti BBVA ile ilişkili olacak şekilde ATM sorunları, Transfer sorunları, Limit sorunları ve buna benzer tüm sorunları ve çözümlerini tek bir çatı altında toplayalım diye düşündüm.

    Kısa süre içerisinde SSS bölümünü ekleyerek cevabını kolay kolay bulamadığımız soruları ve cevaplarını bir araya getirmek istiyorum. Ayrıca Finans forumunun düzeni için diğer bankalara hakim diğer arkadaşların, diğer bankaların Ana Konu'larını açmalarını rica ederim.

    Garanti BBVA Ürünlerinin Ana Konuları;
    Shop&Fly ANA KONU
    American Express ANA KONU
    Miles&Smiles ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 17 Şubat 2024; 17:58:27 >







  • Merhaba, Garanti Bankası A.Ş.'nin alt kuruluşu olan Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.'nin geçtiğimiz günlerde TCMB tarafından faaliyet iznini aldığı Tami uygulaması Mart ayında beta ve sonrası public sürümü ile karşınızda olacak.

    Malesef DH Yönetimi Tami Ana Konu'sunu kaldırdığı için şu an başlığı bulunmuyor.
    Kart borçlarını ve taksitlerini başka karta taşıyamazsınız. Kartı taksitleriniz ve borçlarınız varken de kapatabiliyorsunuz. Borç bitene kadar ekstre göndermek zorundalar çünkü. Kullanmak istemediğiniz kartı kapatıp diğer kartı alırsınız. Sonra ekstre kesildikçe eski kartınızdaki borcu ödeyip bitirirsiniz. Bu süreçte yeni aldığınız kartı da kullanabiliyorsunuz zaten aynı bankanın kartları ortak limitli oluyor.
  • Alıntı

    metni:
    Arkadaşlar selam , amcamlara ve kendime 4 tane iPhone 14 alacağım yurtdışından 80 binlira civarında. Sizce Hangi kredi kartını (Garanti miliesmiles; Garanti ShopFly )kullansam faydalı olacaktır ve yurtdışında bana bunları taksitlendirecek kart var mıdır ?

    @___scream___

    Merhaba hocam, Miles&Smiles kazanımı Miles&Smiles statünüze göre değişir. Statü ve kart bilgilerinizi girerek buradan kaç mil kazanacağınızı görebilirsiniz;


    🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]www.milesandsmilesgarantibbva.com
    Miles&Smiles Garanti Kredi Kartı | Garanti BBVA
    https://www.milesandsmilesgarantibbva.com/mil-programi/mil-kazanimi/nasil-mil-kazanabilirim


    Shop&Fly'da kampanyalardan bağımsız yurt dışı harcamanızda 1 TL'ye 1 Mil kazanırsınız, yani 80.000 Mil kazanırsınız bu da 800 TL'ye tekabül eder. Shop&Fly Platinum American Express ile bu oranlar üzerinden %25 daha fazla, Shop&Fly Gold American Express ile ise bu oranlar üzerinden %15 daha fazla mil kazanabilirsiniz.


    American Express Gold Card ile yurt dışı harcamalarınız 10 ile çarpılarak puan yansıtılır. 80.000 TL harcamanıza 800.000 MR puan kazanırsınız bu da Seyahat ve Concierge Hattı'nda 1.333 TL'ye tekabül eder.





  • sıcak fırsatlara aç hocam

  • Bazı Garanti BBVA müşterileri, temsilcileri tarafından aranmış ve 31 Aralık 2022 tarihi itibari ile Miles&Smiles anlaşmasının sonlandırılacağını ve kart sahiplerine Shop&Fly gönderileceği bilgisi verilmiş.

    Şu an ekstre kesilmediği için elimde resmi bir yazı yok, ay sonunda ekstre kesildiğinde muhtemelen bilgilendirme yapılır.

    Yaklaşık 22 yıllık bir anlaşmanın sonuna geliniyor. Böyle köklü anlaşmaların bitirilmesi üzücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 18 Kasım 2022; 20:58:51 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Devam etmesinin hiç bir anlamı da kalmamıştı. Puan kazanımı eskiye nazaran yok denecek seviyelerde.
  • buckeye23 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten anlaşmanın biteceği geçen Mayıs'ta kesinleşmişti. Hem THY'nin kendine yeni ortaklar bulabilmesi hem de Garanti'nin bu türde yeni bir kart piyasaya sürmesi için süreç 1 sene daha uzatılmıştı.

    Yani bu 1 senelik süreçte hiç adam gibi kampanya olmamasının en büyük sebebi bu.
  • Arkadaşlar, ben bu iki kampanyayı anlayamadım. Ne kadar iade ediyor bu şimdi?


    -----


    Apple uygulamalarına özel


    www.bonus.com.tr
    Apple uygulamalarına özel harcadığınız kadar bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/apple-uygulama-bf-kampanya

    Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığınız kadar bonus!


    www.bonus.com.tr
    Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığınız kadar bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/oyun-muzik-bf-kampanyasi




  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Harcamanız kadar bonus veriyor hocam. 40 TL harcarsanız 40 TL Bonus kazanırsınız. Toplamda iki kampanyadan 80 TL kazanırsınız.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    PC’de bu linklerde kampanya var. Ama BonusFlaş telefon uygulamasında bulamadım. Hemen Katıl yapacaktım. Acaba 30 Kasım diye bug’a mı düştü? Yeni aya geçince mi düzelir?

  • Arkadaşlar, banka kartı olan Paracard’ın içindeki Bonus’ları nerelerde kullanabiliyorduk? A101, Bim, Şok, Migros’larda kullanabilir miyiz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Arkadaşlar, banka kartı olan Paracard’ın içindeki Bonus’ları nerelerde kullanabiliyorduk? A101, Bim, Şok, Migros’larda kullanabilir miyiz?

    A101 Bim Migros kesin kullanılıyor ama şok bilmiyorum
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    axess geçiyor şok

  • 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba, bugün hesap açtım açarken isteğim dışından 1500 limitli kredi kartını dayadılar. Direkt kapatayım dedim 100 bonus teklif ettiler kapatmamak için. 7 gün içinde hercama yapmazsanız kapatılacaktır dediler. 7 gün içinde tekrardan arıyorlar mı, bir diğer sorum da 1 sene kart ücreti almıyorlar sonrasında da yardımcı oluyoruz dediler ancak 2. senede kart ücreti alınınca iade almada sıkıntı yaşatıyor mu? Şimdiden yanıt için teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johny Constantine

    Arkadaşlar merhaba, bugün hesap açtım açarken isteğim dışından 1500 limitli kredi kartını dayadılar. Direkt kapatayım dedim 100 bonus teklif ettiler kapatmamak için. 7 gün içinde hercama yapmazsanız kapatılacaktır dediler. 7 gün içinde tekrardan arıyorlar mı, bir diğer sorum da 1 sene kart ücreti almıyorlar sonrasında da yardımcı oluyoruz dediler ancak 2. senede kart ücreti alınınca iade almada sıkıntı yaşatıyor mu? Şimdiden yanıt için teşekkürler.

    Garanti BBVA da taraftar ve uçuş programı kartları hariç kalan kartların aidatları (büyük ihtimalle sizin bonus, gold ya da platinum) 12. Ekstrede alınır yardımcı oluruz dedikleri de ya kart aidatın belli bir kısmını bonus puan olarak ya da tamamını iade alabilirsiniz lakin o da şans ve bankanın isteğine/insiyatifine kalmış 6 ay kartı aktif kullanmazsanız aktif olmayan karta da aidat yansımaz




  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Garantinin M&S tan cikacagi dediginiz gibi daha onceden belli olmustu ama SF ile gectigimiz aylarda harcamalardaki mil degerini dusurmesi bu duruma cok tezat oldu. Umarim M&S olayi tamamen bitince SF tesvigi icin tekrar mil olayina bi el atarlar.
  • Arkadaşlar, kredi kartı borcunu otomatik ödeme talimatını nereden veriyoruz? Bulamadım.

  • Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

    Benimle muhattap olma. Troll olduğun için blokladım.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.