Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.348
Cevap
34
Favori
136.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Usta, beni 2016 yılında 1750 tl yan gelirli girmişler (bilgim yoktu bu aya kadar) sürekli 5000 tl limit teklifi geliyordu. Enparayı kapattım (500 tl limitli), sonra 5500 teklif etti (1500 tllik başka kartım da var). Hesaplamaya göre sistemlerindeki bilgiye göre 4 katına kadar teklif etmişler ama ben kabul etmeyip 200 tlye düşürüp bonus flexi kartımı kapatma başvurusunda bulundum, 9 ay açık kalma sözüne 45 gün geçerli 215 tl bonus yüklediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 25 Eylül 2022; 19:6:26 >
  • Garanti bankasında banka içi puanınız var Findeks gibi bu ne kadar yüksekse o oranda kredi kartı limiti ve kredi alırsınız.100 bin üzeri başvuru yapamıyorsunuz sistem tarafından kısıtlı,ancak banka önerirse 100 bin üzeri oluyor.Yılbaşı sonrası bu limiti artıracaklardır
  • konuyu gorunce yazasim geldi.


    aylik 500k ustu islem hacmim ve 50-70 bin tl arasi kredi karti islemim varken banka yillardir 100 bin tl limit veriyor.4 yil once de 100 du simdide.

    1 lira gecikmem olmadi bugune dek.


    tum odemeleri karttan yapmak icin onden odeme yapmaktayim.


    ne onerirsiniz? 20 yildir tek banka calisiyorum

  • garanti bankasında var bir şey ama ben de anlamadım. 6 bankadan kredi kartı kullanıyorum bunlardan en düşük limit garantide 1500 tl. iş bankası daha yeni arttırdı 63770 lira yaptı bunlar hala 1500 tl. her artış talebine de ret veriyorlar. hayır bir de hiç gecikmem de yok.

  • Limit bu kadar nasıl arttı diye çok soran olmuş. Yaptıklarımı kısaca özetleyim:

    Sakız alırken bile kredi kartımı kullanıyorum.

    Kredi kartı borcumu parça parça da olsa her zaman ekstre kesiminden önce ödemiş oluyorum. Mesela o ayki borç 10 bin lira ise ekstre kesiminden önce 2 bin 500 2 bin 500 şeklinde parça parça ödeme yaparak borcumu kapatmış oluyorum.

    Hesabımdaki 8 aylık işlem hacmim 500 bin lirayı geçmiş durumda.

    Limit kullanım oranım yüzde 20-30’u geçmiyor.
  • Hocam limit için mevduat istemez banka. Ya arkadaşın diğer bankalardaki müşteri limiti yüksek ya da gerçekten sistemsel bir sorun.

  • Geçenlerde bende başvurdum limit yüksetlmek için birden baktım limit 100 bin dedi.Sonra kartların limiti yükselmedi.sistemsel bir sorun sanırım oluştu başvuru aşamasında
  • Bugün avans hesap limitimi 20 bin liraya çıkardılar. Ama hala kart limitim bin tl. Garanti ile bir süre işlem yapmayacağım, tüm işlemlerimi türkiye finans veya iş bankasına taşımayı düşünüyorum.

  • Ben de kart limitimi akdi faizin ciddi anlamda düşük olmasından dolayı 200 bine çıkarmak istiyorum ama uygulamadan 100 bin ve üzeri için artırım talebi oluşturulamıyor. Mecburen kendilerinin artırması mı beklenecek, yoksa yöntemi var mı?
  • omar_42 O kullanıcısına yanıt
    100 bin üzeri başvuru kabul etmiyorlar hocam ara sıra deneyin bu sırada otomatik teklif çıkabiliyor muhtemelen kısa süre sonra başvuru miktarını da artıracaklardır uzun suredir 100 bin
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Ara ara kontrol ederek devam o zaman. Teşekkürler hocam
  • omar_42 O kullanıcısına yanıt
    Şube aracılığı ile ilerlerseniz daha hızlı sonuç alırsınız. Bir de merak ettiğim için soruyorum "Devam" butonuna tıkladığınızda mı hata veriyor yoksa "Onay" butonuna tıkladığınızda mı hata alıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 30 Eylül 2022; 16:56:58 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Şube ile hiç uğraşmak istemiyorum hocam. En yakın şube merkezi bir yerde.

    Bu arada hatayı devam dedikten sonra onay kısmında veriyor.

    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
  • omar_42 O kullanıcısına yanıt

    Peki girdiğiniz aylık 50 bin liralık geliri belgeleyebiliyor musunuz? Belgeli bir gelir ise rahatlıkla 200 bin limit verilir diye düşünüyorum.

  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Beyan ettiğim gelir belgelenebilir gelirim. Duruma göre şubeye uğramayı düşünüyorum. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omar_42 -- 1 Ekim 2022; 8:52:43 >
  • Merhaba herkese, Garanti'de bulunan kredi kartımın limitini yükseltmeye çalışıyorum lakin beyan edilen gelirin 4 katını alamıyorum. Şube, önce LKS'ye takılabileceğini düşündü ancak 2 banka kullanıyorum ve sadece Garanti'de kredili ürünlerim bulunuyor.

    LKS'ye takılmasının imkanı yok, sebebinin ne olabileceği hakkında bilgisi olan ya da şu yüzden olabilir diye fikir yürütebilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Ekim 2022; 10:29:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDoctor

    Merhaba herkese, Garanti'de bulunan kredi kartımın limitini yükseltmeye çalışıyorum lakin beyan edilen gelirin 4 katını alamıyorum. Şube, önce LKS'ye takılabileceğini düşündü ancak 2 banka kullanıyorum ve sadece Garanti'de kredili ürünlerim bulunuyor.

    LKS'ye takılmasının imkanı yok, sebebinin ne olabileceği hakkında bilgisi olan ya da şu yüzden olabilir diye fikir yürütebilecek var mı?

    Merhaba,


    Garanti’nin kendi içerisinde yaptığı skorlama ile ilgili olabilir.


    Garanti internet şubesinde yer alan “Profilim” / “Kişisel Bilgilerim” kısmında bilgilerinizin güncelliğini kontrol edin. Güncel olmayan yada eksik görünen bilginiz varsa örneğin; iş/meslek bilgisi bu adımda oldukça önemlidir bu bilgileri güncelleyin.


    Diğer bankalarda ki kredi kartı, kmh varsa kredi borç/ limit oranı %50’nin altında mı onu kontrol edin.


    Eğer garanti’de kmh hesabınız varsa aylık gelir bilgisini güncel haliyle yazıp 100 tl arttırım talebinde bulunun. Böylece sistem arka planda beyan ettiğiniz aylık gelirinizi skorunuza dahil edip ona göre baz teklifler sunabilecektir.

    kredi kartınızın otomatik limit arttırım seçeneğini açın.


    kkb puanınız iyiyse, takipte/ gecikmede borcunuz yoksa yukarıda belirttiğim adımları da kontrol ettikten sonra 1 ay herhangi bir limit başvurusunda bulunmayın, sistemin otomatik tekliflerini bekleyin.


    tabii bu söylediklerimi %100 garantili yol diye kabul etmeyin, ben sadece nacizane alternatif öneriler vermek istedim. Bunları yapıp yine sonuç alamayadabilirsiniz.





  • trovin T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, talep edilen limit çok yüksek olduğu için bir şeye takıldığımı düşünüyorum ancak neye takıldığımı bir türlü çözemedim. Şubedeki arkadaşlar LKS üzerinden herhangi bir engel olup olmadığına bakacaklar, eğer sorun orada değilse sorunu Garanti ile çözebilecek miyim bilmiyorum ama yine de teşekkür ederim.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Garanti bankasının kendi içerisinde yaptığı skorlama çok önemli sadece kredi kartı kullanıyor iseniz artması çok zor.emeklilik,borsa,altın,dolar gibi enstrümanlarınızın olması puaninizi artırıyor ve buna bağlı yüksek limit alabiliyorsunuz.Ağustos ayindan itibaren kredi ve kredi kartı limitlerinde cimri davranıyorlar sene içerisinde çok daha bol keseden veriyorlardı.Son çeyrek verilerini tutturduklarını için arzi kısmış ve limitinizi de artırmıyor olabilirler yılbaşından sonra çok daha rahat yüksek limit alabileceğinizi düşünüyorum.Bir de kartlarınızın kullanım süresi 10 yilin altındaysa alacağınız limit belli bir yerde kalıyor üzerine çıkması zor oluyor.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Mümkünse elinizde yüksek maaş yazısı veya gelir belgesi ile çalıştığınız şubeye gidip şube müdürüne veryansın edin tahsise yazsın.

    Ben yapı krediden bu şekilde 200 bin limitle crystal kart aldım.

    İnternet şube başvurusu ile 200 bin civarı limit vermez hemen hemen hiç bi banka.

    Ayrıca garanti bankası bi süredir hangi profilden olursa olsun ekstra cimri davranıyo müşteriye vadeli mevduatları olanlar dışında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 7 Ekim 2022; 21:43:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.