Şimdi Ara

Gamestop: Gelecek Nesil Konsollardan Birisi Seneye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Polygon'a konuşan Gamestop CEO'su Paul Raines, Wii U ve gelecek nesil konsolların çıkış tarihleri hakkında konuştu. Wii U'nun bu tatil sezonunda piyasaya sürülmesini beklediğini söyleyen yönetici gelecek nesil konsollardan bir tanesinin de 2013'te çıkacağını duyduğunu belirtti.
     
    "Biz Wii U'nun tatil sezonunda piyasada olmasını bekliyoruz. Ayrıca bu hafta 2013 ile ilgili ilginç söylentiler duydum. Ancak biz yeni nesil konsolların ikisinin de 2013'te çıkacağını düşünmüyoruz."
     
    "Wii U'nun bu tatil sezonunda, yeni nesil konsollardan birisinin gelecek sene ve diğerinin de 2014'te çıkmasını bekliyoruz. Bu söylentiler her hafta değişiyor ancak 2013 ile ilgili çok fazla şey duyuyoruz."
     
         Daha önce de farklı geliştiricilerden ve dağıtımcılardan 2013 ile ilgili bir şeyler duymuştuk. Ancak Gamestop gibi bir perakendicen duymak ihtimalleri iyice artırıyor.








  • PS4, 2014'de çünkü :)

    Aynen tahminlerim gibi :)
  • 2 side aynı zamanda çıkar. sony ps3 ü geç çıkarmanın bedelini kötü ödedi.
  • Ben yinede ikisininde en gec 2014 ilk ceyrek piyasada olucagina inaniyorum soyleki ps4 2013 kasim xbox en gec Mart 2014. Sony nin daha erken cikacagina eminim bu nesli kapmaya kararli cunki. Ha her iki firmada tarihleri ertelerlerse baltayi kendi bacaklarina vurmus olurlar 2014 sonu veya 2015 olmasi konsollarin pazar payini epeyce daraltacaktir boyle bi salaklik yapacaklarina inanmiyorum
  • Hadi bakalım PS4 için 1 yıldan geriye saymaya başlarız artık:)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.