Şimdi Ara

Gamer Laptop Önerisi Bütçe 3500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk defa laptop alacağım donanımdan pek anlamam o yüzden yardımıza ihtiyacım var beklediğim özellikler önümüzdeki 3-4 yıl piyasadaki tüm oyunları yüksek grafikte kaldırabilmesi, kasma problemi olmaması, ısınıp kapanma olayı 0 denebilecek bir bilgisayar. 2007de Asus bir kasa almıştım hala kullanıyorum ve hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor o yüzden marka olarak Asus'a sempatim var sizden de bunları yerine getirebilecek bilgisayar önerileri bekliyorum marka önemli değil. Son olarak Laptopun ekranı da büyük olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Winchester

    Arkadaşlar ilk defa laptop alacağım donanımdan pek anlamam o yüzden yardımıza ihtiyacım var beklediğim özellikler önümüzdeki 3-4 yıl piyasadaki tüm oyunları yüksek grafikte kaldırabilmesi, kasma problemi olmaması, ısınıp kapanma olayı 0 denebilecek bir bilgisayar. 2007de Asus bir kasa almıştım hala kullanıyorum ve hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor o yüzden marka olarak Asus'a sempatim var sizden de bunları yerine getirebilecek bilgisayar önerileri bekliyorum marka önemli değil. Son olarak Laptopun ekranı da büyük olmalı.

    DÜşünürsen PM

    Bu arada Dell'in ödüllü oyun laptopıdır.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-alienware-m17x-r4-i7-3630qm-quad-fhd-2-gb-7970m-m17x-r3-m18-r2-128340649/detay




  • Hocam 2. El ve sahibinden gibi sitelerden elektronik cihaz almayı kesinlikle düşünmüyorum objektif önerilerin varsa bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop benim amerikadan getirdim hiç kullanmadım görünüş llarak sıfır 1 yıl dell garantili tabi tercih senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi ge70 20e , asus g75vx (3900-4000 tl), samsung np700g7c S02TR gibi modellere bakılabilir. Yalnız yeni nesil ürünleri beklemeni öneririm. Haziran sonu veya temmuz gibi geleceği söyleniyor.
  • Hocam teşekkür ederim öneriler için bilgisayarı zaten temmuz ayında alacağım ama fiyatı dediğim gibi 3500ü aşmasa iyi olur bir de internetten değil tekno marketlerden elden almayı düşünüyorum. Asus gaming serisinin diğer laptopları hakkında düsünceleriniz neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.