Şimdi Ara

Gamebooster PSU Sorun Çıkarır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İtopyadan almış olduğum sistemin içinde gamebooster kasa ve gamebooster psu bulunuyor onun haricinde çok güzel özellikleri olan bu kasayı sizce iptal etmelimiyim veya ilerleyen zamanlarda psu değişimi mi yapmalıyım.
    Link:https://www.itopya.com/planet-white_h23969

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • BazuKom B kullanıcısına yanıt
    Bir bilgisayarda en son kısacağım parça psu'dur. Kaliteli bir psu'yu şanssız değilseniz yıllarca kullanırsınız. (Kendi güç kaynağım 8 yıldır sıkıntısız çalışıyor). Hazır sistemlerde kasa, psu, anakart, ssd, ram genelde uygun fiyatlı ürünlerden oluşur. Yerinizde olsam güç kaynağını en başından değiştiririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psu riske atılacak bir parça değil hocam sertifikalı, kaliteli bir psu alın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o ne ya öyle bir marka mı varmış? oem işte frisby everest gibi hatta onlar bile toplamıştır artık eskisine göre. psu'yu üretenden alın ürettirenden yani fason olmasın kafanız ağrımasın. MSI Corsair ne kadar kaliteli ürettiriyoruz vs dese de fason, seasonic FSP çamurdan da olsa üreticidir. benim ilk markalı psum 300w FSP idi 2003 2002 o aralar. ağırlığını görünce bile vay anasını bu ne ya olmuştum. iyi psu ağır olur ama biz onun da çakallığını bulmuşuzdur gereksiz demirle falan doldurmuşuzdur bu yüzden bu işlerden anlamıyorsanız bilindik markalardan şaşmayın parasından kaçmayın.

  • Sorduğunuz o sistem de almadıysanız hala sadece 37 tl fark ile hemen yanındaki seçenekte vento var fspnin ürünü.


    İçinde fspnin güç kaynağı var yani sorulan markaya göre daha kaliteli. Gamebooster gibi bir kaç marka daha ( powerboost rampage gibi..) satışlarını ancak böyle hazır sistemlerin alt seviye seçeneklerinde satabiliyor çünkü kalite olarak zayıflar.


    Psu önemlidir. Bir çok arkadaş malesef başta psu ,kasa, anakart gibi bileşenlerden kısıp ilerde sorun olunca tekrar para ödemek zorunda kalıp bir daha uğraşıyorlar montaj gibi unsurlarla.


    2006 yılnda kendiminde 450 wattlık frisby ucuz olsun diye alıp daha sonra fspnin 500 watt bluestorm pro yu satın almam gibi.

    Marka illa fsp olacak diye bir zorunluluk yok tabi, o kaliteli markalardan biri diye örnek verdim sadece.


    Yoksa bir sürü onun gibi tercih edilecek marka var piyasada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.