Şimdi Ara

GAME OF THE YEAR (GOTY 2018) 07/12/2018 YILIN OYUNU GOD OF WAR !!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
6
Favori
22.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Tat mat bıraktığı yoktu ne demek kardeş. Aynı oyunu mu oynadık



    Ayrıca Sony gazı diyorsun ya bana goty olan sony exclerini sayar mısın böyle dediğine göre 2 senede bir sony excleri goty alıyordır heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spiderman, Detroit, Rdr, Gow 4'ü de güzel oyunlar, oynamaya değer. Ps4 güzel bir yıl geçirdi. Ama...

    Yılın oyunu gow olunca vicdan yapıp kalan tüm branşlarda rdr 2'ye tüm ödülleri vermişler. Bu saçma olay yüzünden olan Spiderman ve özellikle Detroit'e oldu. Detroit goty adayı bile olamadığı gibi bir de ödül bile alamadı. Bence Narrative ödülünü gayet alabilirdi. Haksızlık.
  • Son alınan bilgilere göre RDR2 2019 da PC ye çıktığında GOTY seçilecek miş.

    Üzülmeyin RDR2 ciler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2'nin kazanmamasına çok sevindim. PC'ye çıkarmadıkları için içten içe kin duyuyordum. Ama oyun harika o başka.
  • GOW olmasına sevinenler RDR 2'ye gömüyor, RDR 2 olmadığına üzülenler GOW'a gömüyor. İkisi de neslin en iyi oyunlarından ha GOW GOTY olmuş ha RDR2 olmuş ne olacak? Altı üstü bir prestij ödülü sonuçta. 2010'da RDR kazandığında GOW 3 ve Mass Effect 2 büyüklüğünden bir şey kaybetmedi, 2013'de GTA V kazandığında The Last of Us etkileyiciliğinden bir şey kaybetmedi, 2015'de The Witcher 3 kazandı fakat Bloodborne'un o dünyası hala akıllarda, bu sene de GOW kazandı diye RDR 2'nin harika olduğu gerçeği değişmeyecek. Umarım seneye daha sert bir yarış geçer, bu sene yarış net bir şekilde GOW ve RDR 2 arasında geçti. Seneye Sekiro, The Outer Worlds, Cyberpunk 2077, bir ihtimal The Last of Us 2 ve Death Strandings ve dahasını göreceğiz, neslin son senesi olduğundan çok iyi oyunlar gelecek.




  • Tebrik etmek bu kadar mı zor ya! bu ne biçim bir kafa yapısıdır. 2 oyunda çok iyi kazananı tebrik ederim demek yerine; diğerine çöp deyip bu haksızlık vs. demek ancak bizden çıkar herhalde. Az daha zorlayın belki firma bazlı bir en iyi yalaka ödülü kargo ile size yollanabilir.
  • Arkadaşlar önce bir şunu anlayın birtane game awards yok, birileri birine veriyor da olay bitiyor değil yani. bu hırbolar uyanık yıl bitmeden dağıtıyorlar ödülleri siz de kavgasını yapıyorsunuz biraz bakın hangi kategorilerde kimlere vermişler geçmişlerine bakın seçme yöntemlerini değerlendirin anlamsızca birbirinizle kavga etmeyin The Game Awards açıkladı oldu bitti yani bu mudur? Ayrıca madem oyunseversiniz oyun dünyasının geleceğini belirleyen şey ödüller değil ticari kazançlardır. Bütün ödülleri gow toplasın rdr daha çok kazandırıyorsa rotayı da o belirler. He illede GOTY diyorsanız şu adamlar daha iyi seçiyor: http://www.gamechoiceawards.com wikisi: https://en.wikipedia.org/wiki/Game_Developers_Choice_Awards



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 7 Aralık 2018; 19:13:42 >




  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Fast travel var hocam. Çok yanlış gelmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaudeville

    Fast travel var hocam. Çok yanlış gelmişsin
    Sen giderken ben dönuyordum merak etme, var da nasıl var, kampta fast travelı da hemen açamıyorsun, kamptan şehirlere gidiyorsun, dönemiyorsun, taxi gibi at arabasına bineceksin ya da trene bilet alıp bineceksin onda da bounty olmayacakmış bak bak sen. Yemişim öyle fast traveli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 7 Aralık 2018; 19:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow sonuna kadar hak etti, sadece bu nesilin değil yüzyılın oyunu gow dur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş, ne gow yanmış ne rdr 2, marvel ve detroıte ayıp olumş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Son alınan bilgilere göre RDR2 2019 da PC ye çıktığında GOTY seçilecek miş.

    Üzülmeyin RDR2 ciler
    Onda da The Last of Us part 2 tokatlar rdr2 yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Komik olan ne ki? Ödül alınca ne oluyor anlamadım. Birisi o oyunu sevdiyse zaten ödül gibi değil midir? GoW yılın oyunu ödülünü almasaydı çöp mü olacaktı yerin dibine mi sokacaktı herkes? Fortnite gibi bir oyuna bile ödül veren bir kuruluştan söz ediyoruz. Hatta Overwatch'a dahi verdiler.
  • Monster Hunter: World,
    Zayıf noktası çok az bulunan ve türünün en iyi örneği diyebileceğimiz oyunlardandır bence.
    GoW almış olabilir ama AC: Odyssey ve Monster Hunter: World gönlümüzde yaşıyor diyebilirim.
  • Naughty Dog ve Santa Monica bu stüdyolar SONY nin el üstünde tutması gerekir her yaptıkları oyun piyasada iz bırakıyor kesinlikle takdir edilmesi gerekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    Sen giderken ben dönuyordum merak etme, var da nasıl var, kampta fast travelı da hemen açamıyorsun, kamptan şehirlere gidiyorsun, dönemiyorsun, taxi gibi at arabasına bineceksin ya da trene bilet alıp bineceksin onda da bounty olmayacakmış bak bak sen. Yemişim öyle fast traveli.

    Böyle eleştiride ilk defa görüyorum.Yahu adamlar oyuna fast travel olayini sonradan koymuş.Zaten olmamasi degil bence olmasi hatadır.Boyle bir oyunda gezip dolaşmak etrafı haritayi kesfetmek siradan gelişen olayları yaşamak evcil yabani yuzlerce hayvanı keşfetmek varken fast travel cok yavan bir durum olur.Tabii eger cidden oyunu oynayip keyif almak istiyorsan.Ha su kafadaysan ben sadece story oynayim nasilmis hizli hizli geçeyim diyorsan zaten bu oyun sana yaramaz ,Fast travel olsa da yaramaz çünkü begenmeyeceksin.Oyunu efsane yapan bence o ozgur oynanıştır(Fast travel haric).Bu oyunu begenmeyen kesimin çoğunluğu bu tarz şeylerden dem vurmasi gayet normal.Begenen kesim zaten fast travel varmis yokmus bakmadan saatlerce bos bos gezerek bile zevk alıyor.Bu Tercih meselesidir.Bu oyuna fast travel yakismaz kendi adima ben yakıştıramam.Elestirinin de dozu olmali bence.Sen senelerce oyun yap karakter çiz grafikler de inanilmaz sanat eseri denilecek nitelikler göster fakat biri gelsin oyun da fast travel yok diye seni elestirsin.Yapmayin gözünüzü seveyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 7 Aralık 2018; 21:06:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rdr 2 alır diye bekliyordum ama Gow'un almasına da sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen.Uncharted 4 e vermemek için hikayesiz oyuna verdiler.uncharted 4 efsane değildi.ama o yıl en iyisi oydu.grafikleri ve aksiyonuyla almalıydı.o grafiğe ulaşabilen yok hala.

    gövde gösterisi yapmak için yapılmış bir program.reklam hepsi.
    burada millet birbirini yiyor bunun için.
    RDR 2 ve God of War ı zevkle oynadım.ikiside mükemmeldi.keşke diğer oyunlarda böyle zevk verse
    Spiderman,Detroit i maddi durumdan alamadım.100 tl civarına inince alırım.onlarda aynı zevki verecektir eminim.
    kısaca ne varsa Sony ve Rockstarda var bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 7 Aralık 2018; 21:5:40 >
  • Bana göre RDR2 yi yücelten Arthur karakteri olmuştu. Yılın ödülleri de bence çok yerinde olmuş .God of War un sunduğu dünya da bambaşkaydı. Mistik ögelerin yerini doldurabilecek çok az şey var biri post apokaliptik dünya diğeri uzay. Bu temalar da da oyun çıkmadı. GoW resmen mükemmeldi. Arthur ise asla unutulmayacak bir karakter.
  • RDR 2 her yönden ağır bir oyun. Herkese göre değil. GOW büyük bir değişime gitti. Hak ettiği ödülü aldı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.