Şimdi Ara

Galericilerden Asla Araba ALMAYIN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galeriden almam galerici milleti 1 dk da 40 yalan söylemeyi meslek edinmiş.Helal süt emmişleri var mıdır vardır ama ben daha karşılaşmadım.Çevremde de karşılaşan yok hala.Yanlız araç harikaymış görünüş 10 numara ben golf 7 ye en çok tungsten griyi yakışıtırıyorum ama mavi + cam tavan ile bu araçta süper görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Hayatta 2 şeyi sevmem bir genelleme yapmayı bir de Galericileri .

    Galericileri deyince yine genelleme oldu.
  • ya bu galericilerin çoğunun kanı bozuk ya bi ara bize 73 binde diye fokus kakalıyorlardı 5664 saolsun 173 binden düşmüş araba 73 bine....
  • Golf alacaksan sıfır almak daha mantıklı
  • mesaj atın rahatsız edin
  • Galerici,emlakçı ve siyasetçi

    Selam bile almak istemem

    Sırtlan kadar acımasız hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    Golf alacaksan sıfır almak daha mantıklı

    Kesinlikle katılıyorum. Zira o sitedeki ilanların tümü sıfırından pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galerici, emlakçı, sigortacı, avukat

     Galericilerden Asla Araba ALMAYIN!
  • Tüm ülke dini ağzından düşürmezken kul hakkı, allah korkusu , haram gibi kavramlar önemini kaybetsin cidden çok düşündürücü...
  • 23 bin le 17 bin km arasında ne fark var.Neden düşürsün aptal mı bu onu anlamadım
  • Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    balık baştan kokar,
    imam osurursa cemaat scar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 28 Şubat 2015; 13:31:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: real_madrid_

    23 bin le 17 bin km arasında ne fark var.Neden düşürsün aptal mı bu onu anlamadım

    Daha önce de yazmıştım 23 den 17 ye düşürmekteki amaç: sıfıra yakın arabalara bakarken ben ve birçok kişi 20k üstü km ye bakmıyorlar. Ben bir de 2014 seçiyorum ki sanırım birçok kişi öyle yapıyordur. Yani maksat seçilen ilanlarda çıksın. Neticede aracın sıfırına yakın fiyat yazıyorlar. O kadar para vereceksem madem neden 20k üstü ve 2013 bakayım.
  • Dürüstlükten uzak birkaç herif yüzünden genelleme yapmayın. İşini dürüstçe yapan kişilerde var.

    Bende araba alacak olsam tanıdığım veya marka yapmış galerilerden alırdım. Onun haricinde küçük, mahalle arası galericilerle kesinlikle iş yapmazdım.

    Birisi emlakçıları da aynı kefeye koymuş. Rahmetli babam 1989 yılından beri aynı mevki de emlakçılık yaptı. Vefatından sonra bende 1 yıl boyunca yaptım.
    Ne ben ne de babam katakulli yapmadık. O yüzden genelleme yapmak doğru olmuyor.
  • Satan kişi galerici, alan kişi de galerici. İlk aracı almak isteyen sensin ki sen de galericiden almak istiyorsun. Aracı kaçırmanın verdiği üzüntü ile yazdığını düşünüyorum bunları.Galerici esnafı sıkıntılıdır ama sizin arabada sorun yok.

    Galericiler birbirlerinden araç alırlar ki bu sandığınızdan da fazladır, satışların yarısından fazlası diyebilirim. Hatta satamadıkları bazı araçları birbirlerine satarak paslaşma da yaparlar.

    İkinci galericinin bilgileri yanlış yazmasına gelince, büyük ihtimal hata ile yazdılar 3-5 bin km için kimse uğraşmaz,model yılında zaten yalan dolan yapamazsın.Büyük ihtimal bu aracın müşteri kitlesi de hazırdır zaten orada, bir iki kişi vardır arayan veya parasını denkleştirmek için bekleyen o galerici de ondan almıştır aracı.

    Fiyat kısmına gelince ne bekliyordun ki? Aldığı fiyata satmasını mı? Pazarlık payı bırakmış, 60 bine satmayı düşünüyor ki satar da.

    Son olarak siz de dahil galericiden araç alacaksınız yine.Forumda kime sorsak almıyor ama sürekli yeni galericiler açılıyor nedense.Ben batana da pek rastlamadım. Son olarak galerici değilim akrabalarım da değil.




  • aracı gerçekte görmeden ruhsatta km ekranında yazanlara bakmadan gerçekte yıl/km düşürülmüşmü birşey denilemez. ilanı girerken hatalı girilmiş olabilir sizin biraz kızgınlığınızda 57'ye mis gibi bir golf düşürcekken son anda elinizden kaçırmak olmuş birazda. Satıcı adam baktıki habire arayan var ve hepside pazarlığa fazla girişmeden hemen alıp gitme derdinde adam da bunu ranta dönüştürmeyi seçti. 57 veren 62 de verir dedi pazarlıkla gene en kötü 60'a bağlarlar o işi. Araç çok şıkmış bu arada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Orda dur bakalım işte. Bu aracı 60 a da satamaz çünkü zaten sıfırı 63 e falan geliyor. 57 yani benim ilk anlaştığım fiyat deseniz normal. Bunlar hep şark kurnazlığı.

    Zaten km yi 23k dan 17k ya çeken adam da sizin gibi 3-5 bin km ile kimse uğraşmaz ya mantığıyla hareket ederek; Buna bakan adam 20k km altı seçer aratırken 17 ye düşürelim yeter demiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 28 Şubat 2015; 14:17:35 >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Adamın elinde 5 tane araba var zaten toplam. 3-5 aracın km sini ve model yılını doğru yazamıyorsa ya da yazacak kadar ciddiye almıyorsa hiç yapmasın o işi. Önce 2014 dü şimdi tekrar 2013 oldu. Yukarıda bu adamların neden böyle yaptıklarını izah ettim. Bu araçları hep takip ederim.
  • Niye satamayacak ki? O galerici o, arabayı aldı ise satacağı birisi var ki aldı. Cam tavan,sürüş paketi,spor paket,ilk MTV taksiti varsa bir de metalik renk derken listesine baktım 65 bine yaklaşıyor aracın fiyatı. 60 bine satar, siz 57500 bulduğunuz da bu aracı kaçırmayacaktınız, o fiyata herkes vermez. VW diğer arabalar gibi değil, satılıyor bir şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Niye satamayacak ki? O galerici o, arabayı aldı ise satacağı birisi var ki aldı. Cam tavan,sürüş paketi,spor paket,ilk MTV taksiti varsa bir de metalik renk derken listesine baktım 65 bine yaklaşıyor aracın fiyatı. 60 bine satar, siz 57500 bulduğunuz da bu aracı kaçırmayacaktınız, o fiyata herkes vermez. VW diğer arabalar gibi değil, satılıyor bir şekilde.

    Sen öyle san zira:http://binekarac.vw.com.tr/vwfirsatlarikatilimkosullari.aspx

    Ne diyor hocam okuyun:

    Kampanya dahilinde oluşturulan kod ile 2014 model yılı Yeni Polo dizel ve 1,0 lt. benzinli seçeneklerde %6, benzinli motor seçeneklerinde (1,0 lt. benzinli motor seçeneği hariç) %4, 2015 model yılı Yeni Polo modelinde %3, 2014 model yılı Tiguan 2,0 TDI motor seçeneği için %7, diğer motor seçenekleri için %6, 2015 model yılı Tiguan modelinde %3, 2014 model yılı Yeni Scirocco modelinde %4, 2015 model yılı Yeni Scirocco modelinde %3, 2014 model yılı Beetle modelinde %4, 2015 model yılı Beetle modelinde %3, Jetta modelinde TDI motor seçenekleri için %5, diğer motor seçenekleri için %7, 2014 model yılı Yeni Jetta için %5, 2015 model yılı Yeni Jetta modelinde ise %3, 2014 model yılı Golf GTI modelinde %7, 2015 model yılı Golf GTI modelinde ise %3, 2015 model yılı Golf R modelinde %3 ve 2014 model yılı Golf modellerinde %6, 2015 model yılı Golf modellerinde ise %3, Passat ve Passat Variant modelinde %8, 2014 model yılı Yeni Passat ve Yeni Passat Variant modelinde ise %2 (2015 model yılı Yeni Passat ve Yeni Passat Variant için geçerli değildir), Volkswagen CC modelinde 2,0 TDI ve 2,0 TSI motor seçeneğinde %7, diğer motor seçeneklerinde %6, 2015 model yılı Volkswagen CC modellerinde ise %3 ve 2014 model yılı Yeni Touareg modelinde %4, 2015 model yılı Yeni Touareg modelinde ise %3 indirim kazanacaktır.


    Bu indirimlere ek olarak en az %1 hatta bazı bayiler %2 indirim bile yapıyor. Bir de böyle hesaplayın.

    Bu araç sıfır mı? 2015 model mi? MTV yi sıfır alınca zaten bayi ödüyor. Bir de bunu alan adam servise gösterecek git gel yol masrafı 1-2 günlük vakit kaybı derken niye alsın? O sitedeki ilanların hepsi sıfırından pahalı. Buradaki maksat acaba bir keriz denk getirir de kakalayabilir miyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 28 Şubat 2015; 14:33:28 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.