Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
90
Favori
459.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4.3 ile diger ulkelerin 4.3 u fark ediyormu 4.3 lerin hepsi aynı değilmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim kadarıyla sammobile'da pda ve csc'lere göre ayrılıyor ve her ülkeye ayrı olarak veriliyor. bildiğim kadarıyla normal kullanımı etkileyecek hiçbir farkı yok sürümlerin ama yeni sürüm daha iyi oluyor gördüğümüz gibi. hocalarımız daha detaylı açıklama yapabilirler müsait olunca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 6 Şubat 2014; 23:15:14 >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Rom temelde aynı. Fark CSC ve ekstra uygulamalar. Galaxy S zamanında mesela Turkcell uygulamaları vardı anlamsız şekilde. Ekstra uygulamadan kasıt o. Yani rom NA7 mesela ama İspanya'da NA5 Modem ile 10 şubatta yayınlanıyorsa mesela Türkiye'de NA1 modem ile 20 şubatta yayınlanıyor. Ama rom yine NA7. Burada Samsung'un güncelleme politikasındaki bir eksiklik/hata/yanlış artık ne derseniz ondan kaynaklanıyor. Apple gibi güncelleme veriyoruz deyip bütün dünyada aynı sürümü aynı zamanda vermiyorlar yani. Yalnız şöyle de bir şey var, ayda 6-7 sürüm çıkıyor.NA1, NA2, NA3,NA4...NAX(?) bunların hepsini yayınlasalar hem kullanıcıyı sıkarlar hem de çok fazla data tüketimi ve serverlara yük olur. Ayda 1 veya 2 kere düzenli güncelleme verilmesi taraftarıyım. Ocak ayına gelene kadar haziran ayındaki sürüm kullanılmamalı. Ocak ayında Kasım ayındaki sürümü kullanırsın, kabul edilebilir ama ocak ayında önceki senenin haziran ayındaki sürüm ise hala sorun var demektir.

    Bir de 4.3 var 4.3 var. Derlendiği, kullandığı kaynak kodları arasında farklar olabiliyor, yeni driverlar çıkabiliyor vs. İlk 4.1.2.'ler 2 uygulamayı aynı anda açık tutmakta zorlanırken son 4.1.2'ler 4-5 uygulamayı tutuyordu. Açıkçası ben beğendim. NA7 sürümünü. Kerneller güncellenince daha da güzel olacaktır.




  • hocam sizce 4.3'ün tam oturması için kaç güncellemeye ihtiyacı var?
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında gelecek sürümler(NB olanlar) yeterli olacaktır. Çünkü uygulamalar aynı. Sadece sistemi düzeltiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu NA7 romunun rootlu hali var mıdır?Animasyon geçişleri falan dikkatimi çekti Göksel.Googy-max ile güzel çalışıyor mu yine?
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Bazen gercekten buyuk farklar oluyor. Mesela MG4 oncesi ve sonrasi ile alakasi olmayan bir kosebasi romu resmen.

    En cok farki bataryada giruyorum ben. Bazen bataryada cuvallayip tekrar duzeltiyorlar. Genelde daha iyiye gidiyo.

    Birde psikolojik. Bir yil rom bekledigimiz icin bazen sikintidan son harfleri yukluyoduk. En guncel rom btu dubai gibi belirli ulkere gelmiyosa yuklemiyorum ben.

    Mesela na7 yukledim. Twrt root attim. Gayet memnunum. Mk6 dan sonra syabilite artmis gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden beri NA7 romu deodexed ve rootlu kullaniyorum NA5, ML4 ne kadar iyi olsalar da yine de zaman zaman mikro takilmalar yasiyordum. NA7 bunlarin hepsine gule gule diyor. Pil omrunu henuz test edemedim, o da bugune kismetse.

    kisaca bugune kadar gelen en iyi 4.3 surumu olmaya aday NA7.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan odexed romları rootlarken hangi yolu kullanıyorsunuz? Ben normalde hep sürüme uygun cf-root dosyasıyla root edip daha da stock'a dönmediğim için bilemiyorum Bazı telefonlardaki gibi her sürüm için tek yol mantığı var mı bizim telefonda?
    edit: hocam bir de telefonla ilgili değil de genel bir soru sormak istiyorum malum elite, s5 falan filan gelince 100 liraya note2'ye geçmek mantıklı mıdır? veya elite almak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 7 Şubat 2014; 11:02:44 >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Tek yol yok, birkaç yol var. Boeffla kernelin Son sürümünü Odinden kuruyorum, cwm uygulaması ile Recovery (cwm) kurup Googymax'a geçiyorum. Eğer sıralamada sorun olmazsa 5dk sürüyor. Rom, Googy Max ve cwm toplam 10-13dk sürüyor. Wanam Xposed vs şeyler de önceden ayarlı olduğu için otomatik olarak geliyor.

    50 liraya da Note 2'ye geçilebilir. Biraz araştırmak lazım. Note 2 ekran boyutu ve pil süresi için olabilir. Elite ise geçmeye değecek bir cihaz gibi durmuyor şuanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla baktım da fiyatlara 100 lira fark oluyor genelde. Ama hem XDA'da hem forumda bu ortam yok Xda'da bakayım dedim kernel bile bulamadım güncellenen.
    Ekleme: Justarchi çıkarmış sanırım deodexed romu hocam belki görmüşsünüzdür ama söyleyeyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 7 Şubat 2014; 11:36:41 >
  • ROM'un tüm testleri tamam. Şu anda upload ediliyor. Umarım beğenirsiniz

    Edit: Sistem açılışta hata veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 7 Şubat 2014; 13:47:14 >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    4,3 ten sonra cf root benim hosuma gitmedi bende kullanmayi biraktim. Twrp ile root ettim. Twrp diye arayip odin dosyasini indirbilirsin. Odinden standart kurulumu yapiyorsun.

    Na7 ile gayet guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuana kadar 4.1 hariç hiç root yapmadım çünkü hep custom rom kullandığım için merak ettim o yüzden şu desteği başka bir telefonda bulabilsem 2gb ramli bir model beni uzun süre götürür gibi hissediyorum ama geçsem yine aynısı olcak android olduğu sürece
  • NA7 ile oluşturulan SlimRom adlı bir konu açıldı Xda'ya. Paylaşan kişi Türk. Çok fazla detay falan eklememiş henüz ama build.prop tweak'lerini eklemiş sadece sanırım.
  • Arkadaşlar size bi tavsiye, telefonu 200-1.400 mhz kullanmak yerine 400-1.000 mhz kullanirsaniz daha hizli olur. Pil anlaminda ise hemen hemen fark olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA7 den ilk izlenimlerime göre şarj daha tam doldur boşalt yapmadım ama aynı 4.1.2 deki gibi düşüyor gibi geldi bana.Hız olarak da bir gelişme var sanırım sayfayı aşağı yukarı kaydırırken filan oldukça iyi takılma göremedim.Ama touchwizin ara sıra takılıyor gibi olması aynen devam ediyor.Stok roma geçmek isteyen denesin derim.Aviate launcher yükleyeceğim büyük ihtimalle ondan sonra takılma derdim olacağını zannetmiyorum.Her neysr hayırlısı olsun.İyi akşamlar, saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şuan geçsem mi geçmesem mi bilemedim ama siz de böyle diyince şarj konusunda geçesim geldi
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hangi rom bu?
  • 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.