Şimdi Ara

Galaxy S24 serisinin uydu bağlantısı özelliği doğrulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S24 serisinin uydu bağlantısı özelliği doğrulandı
    aÖnümüzdeki haftalarda tanıtılacak Galaxy S24 serisi bir süredir söylentilerle gündemde. Kaçıranlar için yeni nesil telefonların, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile vitrine çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz saatlerde ise masaya getireceği bir özellik daha doğruladı. 



    Galaxy S24 serisinin uydu bağlantısı özelliğini doğruladı



    Bildiğiniz gibi Samsung, bu yılın başlarında telefonlar ve uydular arasında doğrudan iletişime olanak tanıyan 5G modem teknolojisini duyurmuş ve özelliğin ilk olarak Galaxy S23 serisinde kullanılacağı belirtilmişti. Ancak bunun gerçekleşmediğini gördük. Mevcut söylentiler ise, okları Galaxy S24 serisine çevirmiş durumda.



    Galaxy S24 serisinin uydu bağlantısı özelliği doğrulandı

    Geçtiğimiz saatlerde Sammobile, Galaxy S24 serisinden alınan bazı ekran görüntülerini paylaştı. Bu görüntüde, "Uydu üzerinden acil durum mesajları" özelliğine yer verildiğini görüyoruz. Bu özellik Samsung tarafından, ''Menzil dışında olduğunuzda veya bir mobil ağa bağlı olmadığınızda acil servisleri ararsanız, sizi bir uydu aracılığıyla bağlarız. Böylece acil durum mesajı gönderebilirsiniz.'' olarak ifade edilmiş.





    Ayrıca Bkz.Galaxy S24 Ultra’nın kamera ayrıntıları netleşti: 200 MP, 8K ve dahası



    Özelliğin hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı gibi ayrıntılar ise halen belirsiz. Hatırlayacak olursak uydu bağlantı desteği ilk olarak iPhone 14 serisinde ortaya çıktı ve halihazırda yalnızca 17 ülkede kullanılabiliyor. Dolayısıyla Galaxy S24 serisinde de benzer bir durumla karşılaşabiliriz. Yani başlangıçta belirli ülkelerle sınırlı olabilir. Ancak 17 Ocak tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde tüm detaylar bizleri bekliyor olacak. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/13/leak-confirms-satellite-connectivity-feature-for-galaxy-s24-series/







  • İphone15 haberleri bitti şimdide Samsung haberleri gelmeye başladı m.ku çıkana kadar zibilyon tane haber geliyor tanıtalana kadar her gün

  • S26 haberleri neden hala çıkmadı acaba ben asıl onu merak ediyorum

  • Uydu desteğini ilk olarak Huawei Mate 50 Pro ile çıktı. Ayrıca uydudan arama konuşma desteği sağlayan ilk tablet ve telefonuda Huawei yaptı. Bkz Mate 60 Pro & Matepad Pro 13.2.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemci gen3 tahminimce. Ben asıl şu elonun uydularına direk bağlanmayı bekliyorum. En azından yerli oparatörlerin alternatifi olur ayrıca kalite.

  • Uydu olayi türkiyeye 2030 yilindan önce gelmez..o yüzden ilgisiz bi haber şuanlik için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB 5 yıl içinde bu özelliğe sahip olmayan telefonların satışını yasaklarsa şaşırmam. Çünkü bu tip özellikler hayatı risk altında olan bireyler için mutlaka olması gereken özellikler sınıfında. Bu özelliğe sahip bir telefona erişilememesi de onlar için kabul edilebilir olmayacaktır. Nasıl ki telefonlara kamera ve gps artık olmazsa olmaz donanım haline geldi, bu da eklenmeli.

  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Bence en güzeli s25 ultra olacak 1 ınch sensor ile gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.